üst komşudan gelen ayıp sesler

modyat buyuk konusmasan iyi
olur ya sorun esimin duyucagi
korkusu degil bitek
rahatsiz iluyirum dinlemk zorun
damiyim ya
rahatsız olmak başka eşim etkilenebilir demek başka
şahsen ben abartılı bir sesse rahatsız olurum
ama eşim duyacak diye değil
sen cinsel yönden komşuna göre isteksizsen
yani onun gibi aktif olmadığını düşünüyorsan
ister istemez eşin ondan etkilenir diye düşünüyor olabilirsin

Tam inlemelerin başladığı sırada kapılarını çalsana :KK62: aleni bir biçimde söyle inlemeleriniz yüzünden uyuyamıyorum geçmiş olsun hastasınız sanırım ambulans filan çağırmamı ister misiniz diye:confused::confused:

Yada polisi arasin evden kavga gürültü sesi geliyor diye olabilirmi acaba :-)

rahatsız olmak başka eşim etkilenebilir demek başka
şahsen ben abartılı bir sesse rahatsız olurum
ama eşim duyacak diye değil
sen cinsel yönden komşuna göre isteksizsen
yani onun gibi aktif olmadığını düşünüyorsan
ister istemez eşin ondan etkilenir diye düşünüyor olabilirsin
Güzel özetlemişsiniz,sesten rahatsız olma durumu değil bu,kocam duyacak sorunu..bi insan kocasının ses duymasından neden rahatsız olur aynen söylediğiniz gibi.

Evli bir cift milyonlarca yil onceden beri var olan yaradilisimizdan gelen cinsellik duygusunu evlilikleri dahilinde ve kendi evlerinde yasiyorlar. Bunun nesi "ayip".
Kocanizi kiskaniyorsaniz siz de ayni sesleri cikarin mi diyelim yani. Bu nasil bir mantik?

üst katımda genç evli çift oturuyo..yaptıkları kavgaların sesi tamamen bizim evde yatak odalarımız altlı üstlü kavga seslerine bi şekilde katlanmaya calışıyorum onların hiç umrunda degil duyulurmu sesimiz az bağıralım demiyorlar neyse bunların yTak odalarıda oldukça gürültülü geçio heralde töbe ya hersabah saat dokuzda tuhaf tuhaf sesler gelio özellikle kadından tabi bağırıyo inlemeler falan eşim duycak die ödüm kopuyo zaten cok kıskancım duyarda ister istemez etkilenir diye korluyorum allahtan o işteyken gelio bı sesler,gerizekalı ya hiçmi tahmin etmiyosun sesinin üste yada alta gideceni apartmanda karsılasınca utanıyorum resmen ama artık sinirlemiyorum iyice gidip uyaramam hiç muhabettimiz yok pazar günü eşimle yatarken odamızda yine kadının inleme sesi geldi ben heman anlıyorım kulam alıştı iyice .eşim duymasın die sarki actim ya bigun duyarsa kiskaniyirum resmen ya napicam ben bu ses psikolojimi bozdu iyice odayi degistiremm mobilyam bu odaya anca sigiyo:KK43:

Sesli sevişmenin kıskanmayla ne alakası var,eşiniz duyarda oda seslimi ister diye bu kadar paniklediniz ve kıskançlık yapıyorsunuz..

Evli bir cift milyonlarca yil onceden beri var olan yaradilisimizdan gelen cinsellik duygusunu evlilikleri dahilinde ve kendi evlerinde yasiyorlar. Bunun nesi "ayip".
Kocanizi kiskaniyorsaniz siz de ayni sesleri cikarin mi diyelim yani. Bu nasil bir mantik?
Seslerini millete dinletmeleri ayip degilmi..evli olmasalardi dinlettiklerinde ayip oluyor evli olunca degisiyor mu ne kafa bu ya

yaw ben niye başkasının seksinin sesini duyayım...
ayrıca insanız erkeğin de kadının da canı çeker
açık konuşcam valla adam demez mi kadını ben ... nasıl olur acaba diye
erkekler düşünür bunları yaaa
kaldı ki bekarım ben mesela kız olduğum halde duysam belki ben bile düşünürüm erkek açısından tabi
başıma gelmedi ama muhtemelen tipi de hoşsa adamın gelir valla
insanı utandırıyorsunuz vallahi söyletip ama böyle insanız ve nefsimiz var yaaani...

gürültüden rahatsız olmanı anlıyorumda kadının inlemelerinden kocanı kıskanman neyin kafası konu sahibi

ya kocan abaza ya da sen komplekslisin valla kusura bakma ama

Bizde dun kavga ettik ben sessiz konuşamiyorum...insan o an düşünemiyor kavga anında yani ses gider mi diye sonra aklıma geldi ama iş işten geçti.

Sessiz sevişince edepli mi olunuyo ?
Niye utanıcam anlamadım ? Evli insanların sex yaptığını herkes biliyo
Tarihini bilince utanılması mı gerekiyo ?
Hayır sessizde olunsa gece duşa giriliyo ordanda anlaşılıyo
Kavramlari karistirmamak gerekiyor .Evli insanların sex yaptığını hepimiz biliyoruz . Evli olmadigim halde bunu ben de yaptım .ama sokak ortasında ciftlesmiyoruz değil mi ? Gaz çıkarma hepimiz yapıyoruz ama insanların yanında yapmıyoruz değil mi ? Toplu halde yaşayan insanlar toplumsal kurallara uymali. Anlıyorum cinsel devrimci yaklasiminizi ama hoş değil .Bu sadece sex sesi değil üst komşumuz sesi bize gelecek şekilde müzik dinleme bu da saygısızlıktir. Yalıtım olmadığını bile bile bağırsa yüksek sesle konuşsa bu da saygisizliktir. Bizim ortamız yok ya .ya insanlarin yatak odasına sonuna kadar kariscaz yargiliycaz ya da suyunu cikarip her şeyi normal karsilicaz.

canım bakalım sesin sizin evinize geldiğini biliyor mu,belki de ondan bu kadar rahattır bide bu açıdan bakmak lazım

Asla başkasının yatak odasına bu şekilde şahit olmak istemem.
Allahtan alt katla yatak odalarımız altlı üstlü değil, o sesleri duysam kafayı yerim yoksa...

Gidip uyarın canım ne var bunda,ahh uhh sesi gelio demeyin ama konuşmalarınız tartışmalarınız hep duyuluyo deyin :DHani belki duyulduğunu bilmek hoşunuza gitmez sonuçta mahreminiz uyarmak istedim deyin.

Maalesef oluyor bunlar. Alt katta kucuk 8 yasinda oglan var yanliz annesiyle yasayan.Ses oluyor istemesekte, genelde annesi ise gidip, cocukta okula gidinceye denk getiriyorum.Veya elimi isiriyorum.Bir Sekilde hakim oluyosun iste. Zaten ufaklik kiyafetimi, makyajimi hemen farkediyor. Boyle birsey duysa hemen anlar bence. Kucucuk cocugun kafasini karistirmamak lazim.

hay maşşallah ne kadar geniş bi millet olmuşuz da haberimiz yok.
bırakın kocasının duymasını evde yatılı bi misafir var diyelim. sabah sabah bu seslerle uyandı. valla ben yapmış gibi utanırdım ne yalan söyleyim.
evde çocuk var diyelim. seslere bi anlam veremiyo ne diyeceksin.
ayrıca evet eşimin duymasınıda istemem. kadını gözünün önüne getirecek.
senin kocan ister mi senin inlemelerini elalemin adamı dinlesin?

Evli değilim ama üst katımızda genç bir çocuk oturuyor. Geçen yıl 14 şubatta sabaha kadar uyutmadılar beni, ben o çocuğu o aralar görseydim bende düşünürdüm, ya da kızı görseydim. Sesleri bu kızmı çıkardı diye..
Sevişme sesini geçtim adam telefonla konuşsa yada tv izlese sesi direk benim odamda. Birkaç haftadır gece 1-2 lerde korku filmi izliyor sanırım seslerini duyuyorum. Bazen alttan terlikle yada başka birşeyle vuruyorum ama tınlamıyo adam :)
Ve bence konu sahibesi kocasını kıskanabilir. Sonuçta kocalarınız o tür videolar izlediğinde rahatsız oluyorsunuz, buda onun ses var görüntü yok şekli bana göre.
Sabah 9 da eşinizin olmadığı bir ana denk gelirseniz sizde duvara vurun. Terlikle falan. Belki anlarlar. Gidip açık açık konuşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama uyarı amaçlı duvarlara vurabilirsiniz.

üst katımda genç evli çift oturuyo..yaptıkları kavgaların sesi tamamen bizim evde yatak odalarımız altlı üstlü kavga seslerine bi şekilde katlanmaya calışıyorum onların hiç umrunda degil duyulurmu sesimiz az bağıralım demiyorlar neyse bunların yTak odalarıda oldukça gürültülü geçio heralde töbe ya hersabah saat dokuzda tuhaf tuhaf sesler gelio özellikle kadından tabi bağırıyo inlemeler falan eşim duycak die ödüm kopuyo zaten cok kıskancım duyarda ister istemez etkilenir diye korluyorum allahtan o işteyken gelio bı sesler,gerizekalı ya hiçmi tahmin etmiyosun sesinin üste yada alta gideceni apartmanda karsılasınca utanıyorum resmen ama artık sinirlemiyorum iyice gidip uyaramam hiç muhabettimiz yok pazar günü eşimle yatarken odamızda yine kadının inleme sesi geldi ben heman anlıyorım kulam alıştı iyice .eşim duymasın die sarki actim ya bigun duyarsa kiskaniyirum resmen ya napicam ben bu ses psikolojimi bozdu iyice odayi degistiremm mobilyam bu odaya anca sigiyo:KK43:
Gidin ve uyarın. Yapacak başka birşey yok. Neden onların paşa keyfi için odanızı değiştiresiniz ? Çok gürültü yaptıklarını ve seslerinin alt kata çok net geldiklerini söyleyin. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakları yok nitekim..

Back
X