- 7 Ocak 2015
- 272
- 317
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapıyı çarptı gitti eşiEşi evdeyse size ne diye çıkışabilir.
Eşi kapıyı çarptı çıktıEşinin olmadığı bir gün , bir tabak kurabiye vs gibi bir şey alın..
Size getirdim bahanesiyle, hem dertleşir hem konuşursunuz..
Yada size kahveye çağırın çok samimi iseniz..
Eşi kapıyı çarptı çıktı
Arkadaşlar üst komşum eşi ile sürekli kavga ediyor Birazöncede çat pat kavga sesleri geldi baya gürültülü şimdi çok ağlıyor gidip bakayımmı kararsız kaldım biryerine birşeymi oldu acaba çok ağlıyor çünkü aramız iyi merak ettim çünkü
Adam gitti kadın bagıra bagıra ağlıyor çıkıp bakacagm belki biryerine birşey olmuştur diye endişeleniyorumHala ağlama sesleri geliyor mu .. ?
Kadın bu üzüntü ve sinirle bir de size çatmasın ? Bir çıkın isterseniz diyeceğim ama alacağınız tepkiyi tahmin edemiyorum ki..
Telefon et...gel bir kahve icelim acilirsin diyebilirzin. Ya da ben geliyim diye soyleyin.Arkadaşlar üst komşum eşi ile sürekli kavga ediyor Birazöncede çat pat kavga sesleri geldi baya gürültülü şimdi çok ağlıyor gidip bakayımmı kararsız kaldım biryerine birşeymi oldu acaba çok ağlıyor çünkü aramız iyi merak ettim çünkü
Kapıyı çarptı gitti eşi
Adam gitti kadın bagıra bagıra ağlıyor çıkıp bakacagm belki biryerine birşey olmuştur diye endişeleniyorum
Aaa adam gittiyse git tabi.Adam gitti kadın bagıra bagıra ağlıyor çıkıp bakacagm belki biryerine birşey olmuştur diye endişeleniyorum
Bence de önce telefon açTelefon et...gel bir kahve icelim acilirsin diyebilirzin. Ya da ben geliyim diye soyleyin.
gittim baktım hemen arkamdan eşi geldi bende iyimisin dedim Baktım indim tekrar nedir ya bu adamdan çektiği sürekli bagırıyor vuruyor kadına