üst komşumdan gelen sesler :(

Ya gerçekten bu evler kağıt gibi bence. Bir ev satın alınır, jilet gibi amerikan kapılar, ayna gibi pimapen camlar, tertemiz parkeler, çok şık mutfak dolapları, dayanıklı çelik kapılar falan takılır. Peki ses yalıtımı yaptıran kaç kişi var kendi evine? Gerçekten çok mu masraflı bişey bu yalıtım? En azından kendi evinde oturan insanlar komşusuna laf anlatmakla uğraşacağına ya da komşusundan özveri bekleyeceğine kendince bazı çözümler uydurmaya çalışsa olmaz mı? Hani çünkü bişey yapamazsın, sana ne der geçer adam. Burada bile yok kulaklarını tıka, yok taşın, yok başka odada yat falan diyorlar. İnsan kendi konforunu önce kendisi düşünmeli. Komşuların özel hayatını millete duyurmaya çok meraklı olabilir, tamam sen de git uyar istersen, not yaz istersen, istersen de polis çağır ama kalıcı çözüm değil bunlar. Burada bir insan bir konu açmış, saçma sapan yorumlar yapacağınıza doğru düzgün çözümler önerin. Adamlar üst katında bağıra çağıra sevişiyor ama senin bundan rahatsız olman ayıp sayılıyor, sen sorunlu ilan ediliyorsun. Yatak odasını millete duyurmaktan zevk alan insanlarla uğraşmaya değmez hanımlar, kendi evinde oturan insanlar için söylüyorum: Amerikan kapı yaptıracağınıza ses yalıtımı yaptırın dairelerinize, bunlarla uğraşmaya değmez, sana ne der çıkar işin içinden yani.

Aslında üstten alta sesten ziyade alttan üste daha çok ses gidebilir. imkanınız varsa sizde öyle sevişin
Eğer gelip sorarlarsa sizden de ses geliyordu apartmanın geleneği sandık dersiniz
Yani aynısını yapmazsanız onlar anlamaz sizde her akşam farklı tonda inleme dinlersiniz
D :D imkanınız varsa kısmına çok güldüm ya yyoksada şişme bebekle denesin :D:D:D

Bu insanlarda parkta öpüşseler sorun evlenip evlerinde sevişseler yine sorun.Cinsellik insanın doğasında vardır bir rahatlama biçimidir aynı zamanda ki böyle olunca seslerini ayarlamaları mantıksız oluyor.Zaten günümüzdeki evlerin duvarları da kağıt gibi.Bende yatak odamdan bütün tuvalet seslerini duyuyorum ama adamlara gidip hayvan gibi şii yapıyonuz diyemiyorum :KK48: hatta bazı geceler horlama sesleri duyuyorum bence zamanla alışırsınız.
Öyle deme olan var olmayan var empati kurup şeyetsinler canım :D

Haa haa :KK70:yeni konu açıyorum kızlar yoruma gelin.Kk da okuduğum konulardan etkilendim komşuları düşünmekten olaya odaklanamıyorum.Hergun kapima biri not birakacak korkusuyla yasiyorum.Boşalamıyorum.Çok mutsuzummm :KK61::KK61::KK61: .Ağzıma koli bandı aldım ama yatak gicirdiyor suara çok borcumuz var yenisinide alamiyoruz:KK61::KK61:

Çoğunuz dalgaya almış konuyu ama başına gelen gerçekten sinir oluyor karı koca Arasında yaşanan özel şeyler namahrem ne kadar günah başkasının duyması hem milletin sesini duymak zorunda değiliz ki bizimde yatak odamız bitişik kadın iyi gibi yani konuşmamız var gelip gitme ben sık gitmesemde insan soğuyor gerçekten konu sahibi merhabalığı yokmuş sen sopa vs vurabilirsin demişler insan onu bile yapmaya utanıyor değilmi onlar utanmazken karşı komşum gazinocu sabaha karşı geliyor allahım hiç duymadığım küfürler karı koca Allah Islah etsin kadını görsen hiç öyle değil gibi ama ağzı çok bozuk bende yeni taşındım sayılır ilk zamanlar girip çıkıyordum kahve içmeye fln ama bunları duyunca insan soğuyor gitmiyorum zora kalmadıkça sonra başka sesleride geliyor her zaman konuşuyoruz sesler çok geliyo diye ben sizin sesinizi hiç duymuyom diyo biz dikkat ederiz diyorum anlayana tabi anlamıyorlar ne denir ki başka gündüz gece fark etmiyo o iş için onlara ve düşünün liseye gidiyor iki çocuğu var Hiç mi onlardan da utanmıyorlar yüz yüze bakıyorsun diye konuşmamız var yani apartmanda komşuluk var öyle bir apartman merhaba merhaba değil yani insanlar ne öyle bişeyle vurabiliyorum ne söyleyebiliyorum bir iki kere ebeveyn banyosunun kapısını çarptım ben burdayım anlayın artık diye borçlar bitsin oraya dolap yaptırcam ve yalıtım tabiki ama az daha sürerse güzel bir uslûpla söyliycem bakalım altı üstü boştu bu sesleri bir tek ben duyuyorum şimdilik üste biri gelecekmiş o zaman nolucak bizlere çok ters böyle yaşamlar Allah iyilerle karşılaştırsın millette iyi biri biliyo onu ağzı çok pis Allah Islah etsin

Bende yan apartmandaki kadinu duyuyorum yan aparman bizim apartman bile degil okadar baguriyor ki yatak sesi duyuluyor ama hic birsey yapamazsin ya tavana vurcan yada postasina lüften daha sesiz sevisin yazin anlat ztn

kalmadı kalmadı
insanlarda mahremiyet kalmadı
utanmasalar videoya çekip nete de koyar bunlar :KK33:

Çoğunuz dalgaya almış konuyu ama başına gelen gerçekten sinir oluyor karı koca Arasında yaşanan özel şeyler namahrem ne kadar günah başkasının duyması hem milletin sesini duymak zorunda değiliz ki bizimde yatak odamız bitişik kadın iyi gibi yani konuşmamız var gelip gitme ben sık gitmesemde insan soğuyor gerçekten konu sahibi merhabalığı yokmuş sen sopa vs vurabilirsin demişler insan onu bile yapmaya utanıyor değilmi onlar utanmazken karşı komşum gazinocu sabaha karşı geliyor allahım hiç duymadığım küfürler karı koca Allah Islah etsin kadını görsen hiç öyle değil gibi ama ağzı çok bozuk bende yeni taşındım sayılır ilk zamanlar girip çıkıyordum kahve içmeye fln ama bunları duyunca insan soğuyor gitmiyorum zora kalmadıkça sonra başka sesleride geliyor her zaman konuşuyoruz sesler çok geliyo diye ben sizin sesinizi hiç duymuyom diyo biz dikkat ederiz diyorum anlayana tabi anlamıyorlar ne denir ki başka gündüz gece fark etmiyo o iş için onlara ve düşünün liseye gidiyor iki çocuğu var Hiç mi onlardan da utanmıyorlar yüz yüze bakıyorsun diye konuşmamız var yani apartmanda komşuluk var öyle bir apartman merhaba merhaba değil yani insanlar ne öyle bişeyle vurabiliyorum ne söyleyebiliyorum bir iki kere ebeveyn banyosunun kapısını çarptım ben burdayım anlayın artık diye borçlar bitsin oraya dolap yaptırcam ve yalıtım tabiki ama az daha sürerse güzel bir uslûpla söyliycem bakalım altı üstü boştu bu sesleri bir tek ben duyuyorum şimdilik üste biri gelecekmiş o zaman nolucak bizlere çok ters böyle yaşamlar Allah iyilerle karşılaştırsın millette iyi biri biliyo onu ağzı çok pis Allah Islah etsin
Komsubuzub Liseye giden cocuklari var ve siz onlari sevisme seslerinizi duyuyorsunuz yazik o cocuklara

1 yıl önce bizim yan daireye yeni evli bi çift tasinmisti o geldi aklıma konuyu görünce.sabahın 6 sina kadar cilvelesme gülusme sesleri benimde bebis var uyutmuyo.sabaha kadar bir yanımda horlayarak uyuyan kocama bir uyumayan oğluma bakar sinir olurdum:63:neyseki onların hevesleri geçti benim oğlan da büyüdü birazda rahatladim:KK14:
Ee yeni evli hoş görmek lazim☺☺

ben olsam not bırakmam gider kapısını çalardım
beni yanlış anlamayın ama böyle böyle sesleriniz geliyor
uyuyamıyoruz belki farkında değildir

eskiden bende hicbir seyi umursamazdim banane kiiii derdim ama insan cocuklari olunca endise ediyor hicde hos degil bende mustekil eve cikdim sirf bu yuzden ister turkiye olsun yurtdisi ayni bina kagit gibi duvarlar hihhh desen yandaki rahatlikla duyuyor sorun binalari yapanlarda aile yasayacak diye yapilsa belki bir ozen olur yok sirf para icin yapilan binalar malasef boyle esimin insaat muhendisi arkadasi bile demis az toprak cok daire mis gibi para gerisi milletin sorunu olan iste bizlere oluyor:mad:

Benim gibi dusunen biri cikmaz sanmıştım absürd kacacak diye yorum yazmaktan kacinacaktim ama cesaretlendim.Muhtemelen zaman zaman komsularim benim sesimide duyuyordur hatta esim utanip çok kere nefessiz kalmama sebeb olacak derece agzimi eliyle kapamisligi vardır ama öyle oluyor ki bagirmasam ölecek gibi hissediyorum yani bi yerinizi kesince yafa dusunce cikardiginiz ses gibi birşey bu bilinçli yapilmiyor ki sanırım bunu yasayan sansli kadinlardan biri komsunuz verdigimiz rahatsizliktan dolayi Özür diliyoruz :KK53:
Ben bu iste bagirilcak kadar ses cikarmakta anlam veremiyorum...

ben olsam alttan süpürgenin sapıyla falan tavana vururdum anlarlardı heralde

eski evimde vardı böyle bi komşu yatak odaları kızımın odasının duvarıyla bitişikti maalesef ilk eşim duymuş hatta gece kızımın üstünü örtmeye odaya girdiği zaman Allahtan taşındıkta kurtuldum

Back
X