- 17 Aralık 2015
- 27.132
- 49.646
- 598
- Konu Sahibi yasmin1987
şikayet etmezseniz geriye kalan herkesin vebaline girmiş olursunuz bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesele ses degil salgin hastalik var ve yasak toplanmakBaşınıza bela almayin derim egerki rahatsiz edici gec saatlere kadar sesler geliyorsa kendiniz uyarn aksi halde polis çağırmak zorundaym dyin baktiniz drvam ediyorlarsa polis çağırın. Simdi sana beni uyarmadinki uyarsaydn olmazdi boyle birsey doycekler ve ust komsunmus daha cok rahatsz olablirsin bilgin olsun ayrica kimin sikayet ettgni tabiki soylerler. Daha once ust komsum icin rahatsz ediliyorm diye sikayette bulundum hic birsey olmadıaksi halde daha cok rahatsiz etti tasinmak zorunda kaldm ordan balkonuma büyük tuvaletini yapip atmisti en son ben o evde duramam diye ciktim kendinize daha cok kötülük etmis olursunuz guzellkle uyarn once bence
hayır olmaz.Bakiyim peki benim sikayet ettigin belli olurmu
Sitede gorevli yok sadece kapicimiz var demekki sadece bizim gibi insanlar icin yasak var yoksa bi eve bu kadar toplanilmazAyni binadasiniz yasak onlara yok mu gelip giderken görmüyor mu site görevlileri?
uyarmayın.Benimde tam korktugum bu onlari gectim esim bilse kiyamet kopar ama artik evin icinde durulacak gibi degil kavgalari yuskek sesle konusmalari bitmiyor artik son noktaya getirdikleri icin konu actim yarin cikip sozlu olarak uyaracagim baktim degisen bisry yok sikayet edecegim ben evden cikamiyosam bana yassk varsa onada var oda uygun geregide yapilsin
Ben zaten kendimle ilgileniyorum ama devlet yasak koyduysa bu sadece benim icin degil o neden uymuyo ne olursa olsun uymalari lazim hayir bi eve toplanip hem yasagi cigniyorlar hemde kafa beyin koymuyorlar geceye kadar su donemde ne haklari varSiz bence kendınızle ılgılenın .Bırakın başkalarını .En axından partı fln yapmıolar.Yakın mesafedeler.Belkı sorunları vardır .İçlerını bılemezsınız.Enıstem covıd oldu ablam daaynı zamanda amalıat gecırdı .Bızde her gun gıtmek zorunda kaldık .Çünkü 2 çocugu vardı .Bılemezsınız içlerını.
Madem yasak yazısı varsa nasıl geliyorlar site yöneticisine bildirin o şikayet etsin uyarsın. Sizin de başınız ağrımasın. Bizim site sağlık personeli , onun çocuğu da site içerisinde geziyor. Bizde öyle bir bildiri yapılmadı mesela. Yani benim maskemi takip kimseyle karşılaşmadan oğlumun biraz hava almasıyla kimseye covid bulaştırma ihtimali yok. Covid markete avmye gidince öyle ev toplantılarında falan bulaşma riski yüksek oluyor. Ama açıkhavada kimse ile karşılaşmadan yürümenin bir zararı yok.Oyle diyorsunuz ama ben kizimi site icerisinede cikaramiyorum yasak cunku kocaman bir yazi yazilmis ve uc hafta site icinde kimse cikmiyacak yasak cezasi var diye ben bunlara dikkat ederken birilerinin sirf evleri yakin diye gorusmeleri dogrumu peki o zaman bizlerde toplanalim
Olayı anlayabldm zaten ben hanimefendiye daha buyuk sorun daha cok rahatszlk vereblceklerini soyledm sadecemesele ses degil salgin hastalik var ve yasak toplanmak
Benimde korktugum tam olarak bu yani eylul ayinda tasinacagim ama o zamana kadar cok var faha beter olur ondan korkuyorum boylede kendimi enayi gibi hissediyorum ben kurallara uyuyorum ama sirf yakinlar diye bu kadarda olmaz insan biraz dusunur
Kimin sikayet ettiği soyleniyor bende ettm yakin zamanda karşı komsumu evde 12 kisi kaliyorlar diye direk ismim gitmis ama daha once 3 kez uyarmistm kapima gelip niye neden bile diyemedi once iletisim onemli diye dusunuyorm ama herkesn kendi fikri tabiiGizlice yapacak hiç o değilmiş gibi uyarsa bu afedersin cahilliği aptallığı yapan koronada buluşan komsu anlarmi sizce
Direk ismim soyleniyosa sikayet edemem esim duyarsa kizar osunan bile toplandılar tekrardan kafa beyin koymadilar gurultudenKimin sikayet ettiği soyleniyor bende ettm yakin zamanda karşı komsumu evde 12 kisi kaliyorlar diye direk ismim gitmis ama daha once 3 kez uyarmistm kapima gelip niye neden bile diyemedi once iletisim onemli diye dusunuyorm ama herkesn kendi fikri tabii
Yani benm ismim verilmişti canm esinden habersiz zaten oyle birseye karisma bence kendi basina.Direk ismim soyleniyosa sikayet edemem esim duyarsa kizar osunan bile toplandılar tekrardan kafa beyin koymadilar gurultuden
AA biz istesek söylemezler isim neden gizli tutulmuyor bu olmaz amaKimin sikayet ettiği soyleniyor bende ettm yakin zamanda karşı komsumu evde 12 kisi kaliyorlar diye direk ismim gitmis ama daha once 3 kez uyarmistm kapima gelip niye neden bile diyemedi once iletisim onemli diye dusunuyorm ama herkesn kendi fikri tabii
Üst kata çıkın çocuğunuzun ve kendinizin gürültüden uyuyamadığınızı söyleyin. Bir daha olursa polis çağıracağım deyin. Bir daha olursa da polisi çağırınOyle diyorsunuz ama ben kizimi site icerisinede cikaramiyorum yasak cunku kocaman bir yazi yazilmis ve uc hafta site icinde kimse cikmiyacak yasak cezasi var diye ben bunlara dikkat ederken birilerinin sirf evleri yakin diye gorusmeleri dogrumu peki o zaman bizlerde toplanalim
AA biz istesek söylemezler isim neden gizli tutulmuyor bu olmaz ama
O hanede yasayan kisi sayisinda bir artis yoksa,ikamet eden kisi sayisi belliyse edemezsin.Sonuc itibariyla bazi ailelerde bu var.Kalabaliklar.Ama cikip geliniyorsa,evde kasti bir artis varsa Polis'i arayabilirsin.Merhaba arkadaşlar size bisey danismak istiyorum benim ust kat komsu tam kapanma varken bile sulalece yaşıyorlar yani surekli yigenler abi abla anne baba bunlarda yakin mesafe oturdukları icin gece saatlere kadar oturuyorlar ve bu artik can sıkmaya başladı ben disari bile çıkmazken kizim surekli agladigi halde disari için onlarin pandemi yokmus gibi birbirlerinde olmalari kizdiriyor ve sikayet etmek istiyorum sikayet etsem polis ilgilenirmi ve en onemlisi vebal altina girermiyim