• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust komsumu nereye sikayet etmeliyim

Ay arkadasim salak rolüne de yatamiyormusun? Madem bilmelerinden korkuyorsun polise direk sikayet et..polis gelip gittikten sonra görünce "ay komsum vah vah. Polis neden geldi ki eve? Cok korktuk. Ciddi bir durum yoktur insallah" diye salak rolüne yatin. Oda "bizi biri sikayet etmis" dese.."Yok ya..insanlar da artik bu kadarini da yapmaz" diyin gecin.böyleleri hak ediyor

sakın uyarmayın, polise şikayet edenin siz olduğunuzu anlarlar.
ben daha önce gerek komşularımı gerekse başka biçimde sokakta orda burda rahatsızlık veren, gürültü yapan tipleri defalarca şikayet ettim. bazen telefon ettim bazen online ihbar yolladım. telefonla arayınca hiç adımı sormadılar. gerçi konum bilgim direkt sistemlerinde çıkıyor ama hiç isim sorulmadı. ama numaramdan çıkmış olabilir elbette. yani güvenemem isim konusuna. online ihbarda ise defalarca fake isim verdim. hiçbirinde de ben uyarmadım öncesinde.
çok eskiden aşırı gürültü yapan komşumu uyarmıştım, tamam deyip sallamamışlardı. sonra bi baktım polis geldi bunlara. ben ihbar etmemiştim, belli ki başkası rahatsız olup şikayet etti. kadın ertesi gün önümü kesip utanmıyor musun polis çağırmaya falan dedi. dedim ben yapmadım, ben size insan gibi söyledim siz devam ettiniz sonra bişey yapmadım ama belli ki sadece ben değilmişim rahatsız olan polis gediğine göre, dedim. inanmadı, sen yaptın yalan söyleme dedi. ben yapsam yaptım derim senden mi çekinicem, ayrıca şikayete utanmıyor musun ne demek, yasal bir hak bu neden utansınlar dedim. sesini çıkarmadı ama bir daha da gürültü yapmadı.
ama gerçekten şikayet eden ben değildim kadın anneannemin arkadaşı olduğu için.
siz şikayet ederseniz pandemi zamanı kalabalık ev ziyaretleri için de ayrıca aksiyon alıyor polisler. hatta dışarıda ayakkabı falan varsa onun da resmini çekebilirsiniz.
çok gürültü oluyor mu peki? tek sorun kalabalık halde toplanmaları mı? ben gürültü yoksa şikayet etmezdim açıkçası.
Benimde tam korktugum bu onlari gectim esim bilse kiyamet kopar ama artik evin icinde durulacak gibi degil kavgalari yuskek sesle konusmalari bitmiyor artik son noktaya getirdikleri icin konu actim yarin cikip sozlu olarak uyaracagim baktim degisen bisry yok sikayet edecegim ben evden cikamiyosam bana yassk varsa onada var oda uygun geregide yapilsin

Ben oğlumu sitenin bahçesine indiriyorum. Havalar bu hale gelmiş bir kıştır dışarı adım atmamışız çocuk bir tuhaf oldu artık. Yani kendinizin durumu ile kıyaslama yapmayın bence bu sizin tercihiniz . Onların da böyle bir araya gelmeleri elbette yanlış. Ama şu pandemi sürecinin en başından bu anına dek ne doğru yapıldı durup düşünüyorum. Tamam başkalarının yanlışı var diye biz de öyle yapalım demiyorum. Ama şikayet etmezdim. Herkesin bir aklı vardır sanırım. Sizi gürültü olarak rahatsız ediyor ise güzelce ifade edebilirsiniz, bebeğinizin uyuduğunu falan deyin.

Polis gürültüye gelir.
Sen cimer’e şikayet et. Ben eğlence yapan, sosyal mesafeye uymayan işletmeleri şikayet ettim. Her defasında dönüş yaptılar bana.

Ben oğlumu sitenin bahçesine indiriyorum. Havalar bu hale gelmiş bir kıştır dışarı adım atmamışız çocuk bir tuhaf oldu artık. Yani kendinizin durumu ile kıyaslama yapmayın bence bu sizin tercihiniz . Onların da böyle bir araya gelmeleri elbette yanlış. Ama şu pandemi sürecinin en başından bu anına dek ne doğru yapıldı durup düşünüyorum. Tamam başkalarının yanlışı var diye biz de öyle yapalım demiyorum. Ama şikayet etmezdim. Herkesin bir aklı vardır sanırım. Sizi gürültü olarak rahatsız ediyor ise güzelce ifade edebilirsiniz, bebeğinizin uyuduğunu falan deyin.
Oyle diyorsunuz ama ben kizimi site icerisinede cikaramiyorum yasak cunku kocaman bir yazi yazilmis ve uc hafta site icinde kimse cikmiyacak yasak cezasi var diye ben bunlara dikkat ederken birilerinin sirf evleri yakin diye gorusmeleri dogrumu peki o zaman bizlerde toplanalim

Ay arkadasim salak rolüne de yatamiyormusun? Madem bilmelerinden korkuyorsun polise direk sikayet et..polis gelip gittikten sonra görünce "ay komsum vah vah. Polis neden geldi ki eve? Cok korktuk. Ciddi bir durum yoktur insallah" diye salak rolüne yatin. Oda "bizi biri sikayet etmis" dese.."Yok ya..insanlar da artik bu kadarini da yapmaz" diyin gecin.böyleleri hak ediyor
Yarın akşam 1. eltim KV me 2. eltime eşimin annanesine iftar yemeği veriyor bende çok istiyorum ihpar etmek ama benimki kabak gibi anlaşılır gitmiyorum diye resmen uzaylı ilan edildim :KK70:

Yarın akşam 1. eltim KV me 2. eltime eşimin annanesine iftar yemeği veriyor bende çok istiyorum ihpar etmek ama benimki kabak gibi anlaşılır gitmiyorum diye resmen uzaylı ilan edildim :KK70:

Sende salak rolüne yap. Üstüne birde "artik millet iyice delirdi. Insan komsusunu ihbar eder mi hic?!" Tüm apartmani karistir 👹

Sende salak rolüne yap. Üstüne birde "artik millet iyice delirdi. Insan komsusunu ihbar eder mi hic?!" Tüm apartmani karistir 👹
Benim bütün yollar tıkalı canım yeni bina 8 daire toplasan 4 tanesi dolu gelmem yasak şikayet olur dedim Garanti veriyor kimse birşey yapmaz diye ☺️

Merhaba arkadaşlar size bisey danismak istiyorum benim ust kat komsu tam kapanma varken bile sulalece yaşıyorlar yani surekli yigenler abi abla anne baba bunlarda yakin mesafe oturdukları icin gece saatlere kadar oturuyorlar ve bu artik can sıkmaya başladı ben disari bile çıkmazken kizim surekli agladigi halde disari için onlarin pandemi yokmus gibi birbirlerinde olmalari kizdiriyor ve sikayet etmek istiyorum sikayet etsem polis ilgilenirmi ve en onemlisi vebal altina girermiyim
Merhaba bence uyarmadan direk polisi arayin..Uyarirsaniz sonra da polis gelirse kapiya size cephe alirlar..Belliki kuraltanimaz insanlar siz muhatap olmadan polisi arayin

Ben bahcede gezen koronali komsuyu sikayet ettim bir halta yaramadi, polis 5-6 saat sonra gelip nasihat etti gitti. Bir de siz deneyin belki sizin polisler bir yaptirim uygular.

Aklima bana "biz seninle de o kadar arkadas degiliz zaten" diyen "arkadasim" geldi. Demek ki komsulari o kadar saglam degilmis :ıslık:
Yaşlıymis bunların komşusu aile apartmanı gibi.. birde ben eltilerden vukahatlıyım sevmediği mi bilirler kendilerini.ilk eşim der zaten sen yaptın diye 😂 abowww biri şikayet etse üzerime kalir o derece..

Başınıza bela almayin derim egerki rahatsiz edici gec saatlere kadar sesler geliyorsa kendiniz uyarn aksi halde polis çağırmak zorundaym dyin baktiniz drvam ediyorlarsa polis çağırın. Simdi sana beni uyarmadinki uyarsaydn olmazdi boyle birsey doycekler ve ust komsunmus daha cok rahatsz olablirsin bilgin olsun ayrica kimin sikayet ettgni tabiki soylerler. Daha once ust komsum icin rahatsz ediliyorm diye sikayette bulundum hic birsey olmadıaksi halde daha cok rahatsiz etti tasinmak zorunda kaldm ordan balkonuma büyük tuvaletini yapip atmisti en son ben o evde duramam diye ciktim kendinize daha cok kötülük etmis olursunuz guzellkle uyarn once bence
Gizlice yapacak hiç o değilmiş gibi uyarsa bu afedersin cahilliği aptallığı yapan koronada buluşan komsu anlarmi sizce

Yaşlıymis bunların komşusu aile apartmanı gibi.. birde ben eltilerden vukahatlıyım sevmediği mi bilirler kendilerini.ilk eşim der zaten sen yaptın diye 😂 abowww biri şikayet etse üzerime kalir o derece..

Kizim sende kücücük bir kacis deligi de birakmamissin ama :D Ver adreslerini Almanyadan ben sikayet edeyim. Ismimi de veririm :D

Yarin ilk uyaracagim baktim uymuyorlar polisi arayip sikayet edecegim
Uyarmaniz cokkkkkk yanlış olur .
Kendinizi de hedef gösterirsiniz çok anlamsız bence .
İtle uğraşmam için polisler var ... Bırakın işlerini yapsinlar

Oyle diyorsunuz ama ben kizimi site icerisinede cikaramiyorum yasak cunku kocaman bir yazi yazilmis ve uc hafta site icinde kimse cikmiyacak yasak cezasi var diye ben bunlara dikkat ederken birilerinin sirf evleri yakin diye gorusmeleri dogrumu peki o zaman bizlerde toplanalim
Ayni binadasiniz yasak onlara yok mu gelip giderken görmüyor mu site görevlileri?

Merhaba arkadaşlar size bisey danismak istiyorum benim ust kat komsu tam kapanma varken bile sulalece yaşıyorlar yani surekli yigenler abi abla anne baba bunlarda yakin mesafe oturdukları icin gece saatlere kadar oturuyorlar ve bu artik can sıkmaya başladı ben disari bile çıkmazken kizim surekli agladigi halde disari için onlarin pandemi yokmus gibi birbirlerinde olmalari kizdiriyor ve sikayet etmek istiyorum sikayet etsem polis ilgilenirmi ve en onemlisi vebal altina girermiyim
Siz bence kendınızle ılgılenın .Bırakın başkalarını .En axından partı fln yapmıolar.Yakın mesafedeler.Belkı sorunları vardır .İçlerını bılemezsınız.Enıstem covıd oldu ablam daaynı zamanda amalıat gecırdı .Bızde her gun gıtmek zorunda kaldık .Çünkü 2 çocugu vardı .Bılemezsınız içlerını.

Back
X