üst komşunun kolunu kırma planım

Şu an bu haldeyim. İmdaaaattt imdat ya.
Ne diyeyim Allah kurtarsın Yani af buyurun lafım meclisten dışarı, memleketin her köşesinde aslında mağarada yaşaması gereken ama maalesef toplu yaşam alanlarına yerleşmiş ilk çağ insanları var, aynı yerde yaşamak zorunda olan insanların kabusu oldukları yetmiyor bir de çocuk sahibi oluyorlar, çocukları da kabus oluyor.

1 saat önce bu ilk çağ insanlarının çocukları 3 marketi birbirine katıp market çalışanlarına küfür etti müşterilerin de arabalarına zarar verdiler, sorarsanız 9 -11 yaş grubu “çocuklar”

Ne kendileri medeni ne de medeni çocuk yetiştiriyorlar ama diller pabuç gibi, git dağ başında yaşa diyorlar şaka gibi :))

belediyeye sikayet edin. bizim mahallede yasli bir kadin çöpü gelişine aşağı sallardi , şikayet edildi , belediyeciler geldi guzelce uyardi "teyze bak bu yaptığın huzur bozuyor. bu sefer uyariyoruz bir daha ceza yazmak zorunda kaliriz" diye. teyze bir iki dinledi sonra dinlemedi. yine sikayet edildi, ceza yazildi. daha da yapmadi

ya tabi ki yaşlı başlı kadın kolunu kıramam heralde ama artık yetti kadın taşındığımızdan beri böyle ama sanırım büyük bir kavga çıkacak
Kavga çıkmadan anlamaz. Eski üst komşum öyleydi kahvaltı sofrası benim balkonumdaydı üstelik gencecik kadındı bunu yapan. uyar uyar olmadı kavga çıkardım , ev sahibini getirttim biraz duruldular . ordan taşındım ev sahibinin oğlu yerleşti ilk hafta bana dediği şey "abla sen bunlarla nasıl yaşadın ben cam çerçeve indirecem az kaldı" Apartmanda yaşamaması gereken bir tipti !

Yengemin karşı apartmanında 2. Katta oturan kadın viledasının atık pis suyunu pencereden aşağı döküyormuş sürekli. Üstelik aşağıdan gelen geçen var mi bakmadan milletin üstüne üstüne döküyormuş. çok kavga etmişler o pis suyu tuvalete döksene diye. “ Ne yani güzelim tuvaletime bu pis suyu mu dökeceğim “ diyormuş. Alt komşusu panjur yaptırmış tüm camlarına. Var böyle ruh hastaları

Kapısınin önüne sürekli çöp atin.bu tipler anca kendisinden delisini görünce duruyor

Konu ile ilgili en çarpıcı önerim, balkonunuza düşen pislikleri küreğe biriktirip düzenli olarak kapısının önüne dökmeniz yönünde. Ne yapalım? Pisliğe pislik.

Kapısınin önüne sürekli çöp atin.bu tipler anca kendisinden delisini görünce duruyor

Yok canım onların temizlediği yer temiz duracak sen yapmayacaksın. İğrenç bir insanla muhatabım. Onu da denedim ben. Sen bir yapıyorsan o iki üç yapıyor.

Benimde bu yönde düşüncem var. Balkon duvarına halı asıp durulamasını yapıyor. Ki biz balkonlara camı da bu adi kadının şerrinden kurtulmak için yaptırdık. Panjur bi şey yaptırıcam. Bizimki evden çıkalım diye yapıyor. Neler neler.

ben olsam camımın önüne tente görevi görecek bir şey gererdim ve silkelediği şeyi gidip kapısının önüne dökerdim sorduğunda da halının kirinde ne var ki derdim.. yaşlı maşlı bilmem müstakil evde yaşamıyorsan insani kurallara duyarlı olacaksın..

Ayyyy bu çok komikmiş cidden böyle insanlar da var benim eski pis komşuda benden korkusundan ikiye katlayıp çirpiyordu çünkü pusuda bekliyordum aşağı çekip atmak için

Söyle yapabilirsiniz, evinizde biriken mutfak, banyo çöplerini toplayip, karpuz kavun kabuğu hatta saksıda ki toprak filan da olabilir.. Hepsini alip yukarıya çıkacaksınız, zile basin ve kadin kapiyi açınca bir kere de sizi engellemesine izin vermeden kapidan iceriye çöpleri dağıtarak dökün sonra da teyzecim çöplerini benim tepemden aşağıya silkelerken yakaladiklarim iade etmeye geldim. Bundan sonra her silkelediginde biriktirip size iade edeceğim. Sözden anlamadiniz artik uygulama vakti diyeceksiniz. O kadin ne kadar bagirirsa bağırsın hic cevap vermeyin sizi tahrik etmesin. Laftan anlamayan insanlara söz israfına gerek yok uygulamaya gecme vakti gelmiştir.

Taş atarsın bin tanesi geri döner sakın öyle bir gaflete düşme

Şikayet et apartmandakilerde konuş imza falan toplayın

Öfke ile Kalkan zarar ile oturur

Ya da al halını çık yukarı onun kapısının önünde temizle kir yoksa bile toprak falan at nasılmış bakalım

Ülkede kurallar sıkı olmalı sokaklar çöp içinde insanlar her şeyi atıyor çöpe öyle ki doğal onlar için

Cezası yüksek olmalı bakın yaparlar mı

Ay herkes kol kırma muhabbetini ne kadar ciddiye almış ciddi ciddi gidip kıracak değil heralde yaa. Üsluba falan kötü denmiş de gayet sinirle yazılmış sözler işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…