Adetime 3 gün yumurtlama takibi yaparak 13 gün önce ilişki yaşadım ve 3 gündür yaptığım testler hepside ilk dakkada çıktı ama hepside dilikmem altta yaptığım bugün öğleden sonraki test oda çok silik 3 gündür koyulaşması gerekmez mi kimyasal gebelik mi geçiriyorum sizce nedir?
Ya aslında işin özü net bir çizgi görmeden kan testi verip üzülmek istemiyorum elimdede testler vardı yapmak istedim ama bu belirsizlik beni daha çok üzüyor
Çok erken farketmiş olabilirsiniz bende de uzun süre sıkıntı beta 1000 lere gelince koyulaştı ekliyorum hatta foto siz kan verin ve 2 günde bir artışa bakın benim ilk testimde bebişim 3 haftalıktı
Kimyasal olcagini sanmiyorum canim benim hamileliğimde de böyle silikti erken öğrenmişsin bende adetime üç gün kala ogrendim kan testi vermelisin bence fotosunu yüklüyorum ilk oğlumda öğrendiğimde dahada silikti durdukca biraz koyulasiiyor
Kimyasal olcagini sanmiyorum canim benim hamileliğimde de böyle silikti erken öğrenmişsin bende adetime üç gün kala ogrendim kan testi vermelisin bence fotosunu yüklüyorum ilk oğlumda öğrendiğimde dahada silikti durdukca biraz koyulasiiyor