Üst üste kimyasal yasadim

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
852
103
34
Kızlar hem martta hem mayısta kimyasal yaşadım ilk bebeğimin 8 haftalikken kalbi durdu pıhtılaşma çıktı 2.bebegime yani 5 yaşındaki oğluma coraspin ve claxne iğneyle kavuştum bu yıl ona kardes yapalim dedik Mart ve mayis yani 2 gün önce o da tutmadı haftaya tibbi genetiktwn randevu aldık pıhtılaşmayi biliyorum da başka ne çıkabilir çıkarsa ne olacak valla yoruldum ya

ben de ikinci gebeliğim yani şuanki gebeliğim tutana kadar peş peşe kimyasal gebelik yaşadım 3 kereydi yanlış hatırlamıyorsam. dördüncü tuttu. kimyasal gebelikte bi problem olmaz diyordu doktorum. ben de sizin gibi ecopirin ve iğne kullanıyorum bu konuda size bir danışmak istiyorum günün hangi saatinde kullanıyordunuz bu ilaçları? akşam iğne yapıp yatarken hap içiyordum ama eczacı ikisinin dozunun peş peşe içince yüksek gelebileceğini söyledi artık hapı sabah alıyorum ama doktor böyle bir şey dememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…