usta ogretmenlik ile ilgili bilgisi olan yardim?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.583
11.495
498
Selamlar:) net bilgi alamadim internetten buraya sormak istedim.
Resim ogretmeniyim.bilen bilir kpss ye hazirlaniyorum.

Bugun bulundugum sehirin belediyesi usta ogreticilik sinavina cagirdilar.1 mesaj 2 de arama.

Sinava cok siki hazirlaniyorum.ama karasiz kaldim.acaba bu bir firsat mi?

Usta ogreticilik sinavini kazanirsam devlet kadrosundami olacagim inanin hic bilgim yok.maaslari ne kadardir??
Bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim

Selamlar:) net bilgi alamadim internetten buraya sormak istedim.
Resim ogretmeniyim.bilen bilir kpss ye hazirlaniyorum.

Bugun bulundugum sehirin belediyesi usta ogreticilik sinavina cagirdilar.1 mesaj 2 de arama.

Sinava cok siki hazirlaniyorum.ama karasiz kaldim.acaba bu bir firsat mi?

Usta ogreticilik sinavini kazanirsam devlet kadrosundami olacagim inanin hic bilgim yok.maaslari ne kadardir??
Bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim

babam öğretmen, o da uzman öğretmen sınavlarına girmişti, kazandı... ama ne işe yarar yada yarayacak bi fikrim yok... lakin usta öğretmen ile uzman öğretmen farklımı bilemiyrum... babam pek bir fark yaratmadığından bahsetmişti kazanılsa bile...

babam öğretmen, o da uzman öğretmen sınavlarına girmişti, kazandı... ama ne işe yarar yada yarayacak bi fikrim yok... lakin usta öğretmen ile uzman öğretmen farklımı bilemiyrum... babam pek bir fark yaratmadığından bahsetmişti kazanılsa bile...
Uzman ogretmenleride mi varmis? Belediye bunyesindemiydi babaniz peki?

Uzman ogretmenleride mi varmis? Belediye bunyesindemiydi babaniz peki?

hayır MEB yapıyor bildiğim kadarıyla... okulundaki bütün öğretmenler harıl harıl çalışıp girmişlerdi.. baraj falan vardı, geçemeyen kalıyordu... geçince de pek bişey farketmiyormuş ama hatta babamla gülüşmüştük isminin önüne UZM ibresi eklenecek diye :) sizin girme amacınız nedir?
sanırım referans olarak katkısı var diye mi sandınız, varmıymış bilemiyorum...

hayır MEB yapıyor bildiğim kadarıyla... okulundaki bütün öğretmenler harıl harıl çalışıp girmişlerdi.. baraj falan vardı, geçemeyen kalıyordu... geçince de pek bişey farketmiyormuş ama hatta babamla gülüşmüştük isminin önüne UZM ibresi eklenecek diye :) sizin girme amacınız nedir?
sanırım referans olarak katkısı var diye mi sandınız, varmıymış bilemiyorum...
Belediye bunyesinde sartlar iyise resim ogretmeni olmak.lakin zaten kpss ye hazirlik surecindeyim.eger bos is ise sinava bile girmeyecegim.neyse tesekkurler..

İkisi farklı şeyler.
Uzman olmak için atanmış MEB personeli olmalısınız ki bu uygulama da kalktı artık.
Usta öğreticiler belediye personeli anladığım kadarıyla.
Belediyelerin açtığı kurslarda görev alıyorlar daha ziyade.

Back
X