üste çıkma çabası mı!!!!

yahu ne sınavı ne görevi ne bunaltması adam direk aldatıyor suç bastırıyor farkında değil misiniz

anlayacak bi şey var mı ki daha
ne alaka yani siz ona hesap sordunuz diye dönüp beni aldattın diyor bi de sinsice göya kanıt topluyor

Ya iyi misiniz sınav görevinde ne olabilir ki? Az önce ben de kpss görevinden çıktım şuan kafamın içinde Fadimenin düğünü var. Nerdeyse ayakta uyuyacaktım. Saatlerce dikiliyoruz merak ettiğiniz buysa.
Erkek arkadaşın yerden göğe haklı.
Paranoyak olmuş.

Sizlere bişey danışmak istiyorum dün erkek arkadaşım iş yerinde sınav görevindeyken gayri ihtiyari tek misin dedim hıhı diyip geçiştirnce gülerek tek değilsin dedim telefonu kapattı ısrarla aradım açıp bağırıp çağırdı artık bu tarz sorularına cevap vermek istemiyorum yeter boğuyorsun diyerek Tövbe haşa Allah’a küfrederek sinir krizi geçirdi bu kadar yükselmesini anlamlandıramadım o böyle yaptıkçane dedim ki diyerek gülüp geçiştirdim eve geldi yemek yedik yine sordum dayanamadım ama güzel bi üslupla ne anlarsan anla ne düşünürsen düşün sana hesap vermeyecem falan deyip yükseldikçe ben daha bi deli oldum neden inat ettim bilmiyorum bende ..konuşmuyorduk dünden beri biraz evvel telefonumda kendisine benim telefonumdan ekran görüntüsü gönderdiğini gördüm avukatımız arkadaşım görüşelim falan demişti bende işim var diyip geliştirdiğim ekran resim almış ! biraz evvel fark ettim sesimi çıkarmadım be yemek yapayım deyince yükseldi basıl yüzüme bakıyorsun beni aldattın falan neler neler söyledi seni nerden tanıdım falan şuanda ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var
ayril

Sınav görevi bu, elbette 2 kişi olacaklar. Neleri takıp konuşuyorsunuz?

Bir de bu aldatma olayı ne?

Küfür etmek ne ya.
Darlama beni dersin kapatırsın teli.
Üst üste aramayın sizde madem.
Adamı terk edecek gücünüz yoksa

😒 kanıt yok 🤦🏼‍♀️nasıl anlarım bir öneride bulunun aldatma mı benden kaynaklanan bi durum mu içinden çıkamıyorum
Neyin kanıtını arıyorsunuz tam olarak? Evli değilsin birşey değilsin kanıtı ne yapacaksın? Adam namusunuza laf söylüyor, iftira atıyor beni aldattın diye siz hala yemeğini yapıp çamaşırını mı yıkıyorsunuz?

Back
X