ÜSTELİK BEN TANIŞTIRDIM...

Cileklipudingg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
89
24
3
29
Merhabalar hanımlar, sizden bir konuda yardım isteyecektim. Hoşlandığım beyfendiyle benim sayemde tanışmış bir arkadaşım var. Sonrasında kız bi şekilde ilişkimizde üçüncü şahıs olabileceğini sanıp olaylara müdahale etti ve bende çıldırdım. Hem beyfendiyle hem kızla aram bozuldu. Hayatıma karışması o kadar sinirlendirdi ki. Kız yaşca benden üç ondan 5 yaş kadar küçük. Fakat şimdi beyfendiyle yeniden konuşmaya başladık fakat kendisi kızla 7/24 konuşuyor. Kardeşlermiş güya. Hakkım olmadığı için konuşmayı kes diyemedim. Ben bunu sindiremiyorum dedim. İleride bu daha çok üzücek beni dedim. Hayatından çıkmayı tercih ettim. Telefona matmazel diye kaydetmiş mavi kelebek emojisi koymuş. Özel bir grupları bile var. Üstelik benimki mesafe ilişkisi olucak olursa. O ve kız aynı şehirde. Naparım bilmiyorum. Yardımcı olun nolur

Adamın tavrı belli değilse ayrıl önüne bak, sen sevdiğini ona inandir, hala kendi bildiğine devam ediyorsa at çöpe. Dünya da ne çok ? Erkek çok, kadın elini sallasa ellisi.

Yani bana da öyle geldi sana yaramaz gibi. Seni anlıyorum sevdiğin için istiyorsun ama olmaz gibi geldi bana tatlım üzme kendini

Bence o kişinin bahsini daha fazla etmeyin
tamam takılıyorsunuz ama takılmıyormuş gibi yapmak önemsememek gerek böyle durumlarda
belirli koşullar sağlanınca ekarte edebilirsiniz :)
hoşlandığınız kişinin sizle olan iletişimi hoşunuza gitmiyorsa tatmin olmuyorsanız yol verin bence

Anlattığınizdan yola çıkarak bana da olmaz gibi geliyor. Bilmiyorum sevemedim kız arkadaşınizla bu kadar samimi olmalarını.

Bundan sana hayır gelmez mavi kelebekmis grupmus hepsi hikaye kadın belli ayarı çoktan vermiş adam da dünden razi..yanındayken böyleyse mesafe girecek hiç bulaşma ki üzülme daha iyisini bulursun

ya hep erkekleri eleştiriyoruz da şu olayda tek suçlu adam mı??sizin arkadaşınız da ilgiye bu kadar mı aç da sevdiğiniz adamla yakınlaşıyor,ne kardeşi ??daha yeni tanışmışlar yakınlaşmışlar bi de kılıf uydurmuşlar,bence adamı da şutla arkdaşınla da sakın görüşme

ohoooo onlar olmuş bence.
sizle ilişkisi hassas olsaydı matmazel diye kaydetmezdi bir kere.
çileklipuding yanlış anlamasın derdi.

Merhabalar hanımlar, sizden bir konuda yardım isteyecektim. Hoşlandığım beyfendiyle benim sayemde tanışmış bir arkadaşım var. Sonrasında kız bi şekilde ilişkimizde üçüncü şahıs olabileceğini sanıp olaylara müdahale etti ve bende çıldırdım. Hem beyfendiyle hem kızla aram bozuldu. Hayatıma karışması o kadar sinirlendirdi ki. Kız yaşca benden üç ondan 5 yaş kadar küçük. Fakat şimdi beyfendiyle yeniden konuşmaya başladık fakat kendisi kızla 7/24 konuşuyor. Kardeşlermiş güya. Hakkım olmadığı için konuşmayı kes diyemedim. Ben bunu sindiremiyorum dedim. İleride bu daha çok üzücek beni dedim. Hayatından çıkmayı tercih ettim. Telefona matmazel diye kaydetmiş mavi kelebek emojisi koymuş. Özel bir grupları bile var. Üstelik benimki mesafe ilişkisi olucak olursa. O ve kız aynı şehirde. Naparım bilmiyorum. Yardımcı olun nolur
O 3.kişinin adı kardeş değil kuma olur ancak ..uzak durman hayrına ..

canım kestirip at, onlar bulmuş birbirini. daha büyük olumsuzluklar kapıda. benim de bir dönem dostum dediğim kızla sevgilim bu derece bir iletişime geçmişlerdi, sonuç çocuk beni bırakıp o kızla olmak istedi. şimdi ikisine de minnettarım harika bir eşim oldu 6 yıllık evliyim ve mutluyum. uzaklaş, kaç bırak ne halleri varsa görsünler.

Back
X