Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bileyim ulennn senin şehirde diğer yazınca kendim sandım iimi .çok ukelaaaayım çokkk :roflol::roflol:
ben senin avatardaki kızın saçlarını beğendim ..
kaç gündür karşılaşamıyozz çok sevindimm gördüğümee...güzel günler gelecek yazısını...her yazdığınıı kendinii herşeyi beğeniyorumm....İnşallah herşey istediğin gibi olur güzel günler gelir hayırlısıyla canımm![]()
oyyy izmir güzeli benim bende senin hamratlıgını dogallının herşeyini çok seviyorum...olumunekankayizsmileamin...seninde yüzüzn gönlün hep ğülsünn çokkkkk şekersin:1hug::asigim:![]()
sağol canım benimmm...kk.ya gelince gözüm hemen seni arıyo ciddenn...bu arada sivas izmir karışık ben:))sözlümde ığdır azerisi izmir sivas ığdır melezim...sende ankara izmir sanırım:))) hele içim kaynadı sana a.s. olumunekankayizsmile
ayy kıayamaam sana arada bende bakınıyorum burdamısın diyee olumunekankayizsmile
olsun nereli olursan ol sende çok dogal içtensin hamarattsın ayrıcaaaklinialirimsmile
nişanlın şanslı heee:)ank güzelimhihoyyyt
opuyorumnanaktan sağoll canımm seninde eşin çok şanslıııı angara güzelii...İnşallah bizde evlenirde sizin gibi mutlu oluruzz canımma.s.
Avatardaki çantasını tam benim kıza göre yerimseniben
o biliyorrrrrr:))Şeniz[/QUOTE
canim sen hangi ülkedensin:1rolleyes:
herahalini ...........
o biliyorrrrrr:))Şeniz[/QUOTE
canim sen hangi ülkedensin:1rolleyes:
herahalini ...........
türkiyeliyim ne oldukiii:)
dudaklarınııı begendim ve rujua.s