Halı silkelenmesine bu kadar şaşırılmasına şaşırdım bende. Siz nasıl yerlerde yaşıyorsunuz bilmem ama ben bu güne kadar gecekondu mahallesinde de, eğitim seviyesi yüksek insanlarla dolu sitelerde de, tıkışık tıkışık binalarda da yaşadım ve İstanbul'dan bahsediyorum bu arada, hepsinde de silkeleme olayı vardı. Ha kiminde belli bir düzende, kiminde kafana göre ama hiç bir şey silkelenmeyen, hiç balkona çamaşır asılmayan bir yer görmedim henüz. Ha çok lüks sitelerde olmuyor bu tür şeyler yani ama herkeste lüks yerlerde mi yaşıyor yav... Karşı olmasına bende karşıyım ve dertliyim bu konudan ama toplumumuzun vaz geçemediği bir alışkanlığı işte, ne kadar istesemde tamamen değiştiremedim bu düzeni ve bende kurallar dahilinde bu düzene uydum yani yapıcak bir şey yok. Bizim gün belirlendi en azından da, -aslında günü belliydi de yukardaki gerizekalı hatta beyinsizler, o derece kızgınım ki, bir türlü anlamıyorlardı, akıllarına ne zaman eserse, kaç defa uyardığım halde hem de, saçlı saçlı halılarını, neleri varsa hepsini, her taraftan silkeliyorlardı- şimdi o konudan rahatım bakalım. Ne zaman da böyle desem ardından bir terslik yaşıyorum ha... ALLAH sabır versin hepimize ya zor dangalaklarla uğraşmak...