• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstümde nazar var

Felak nas okunur eğer inancınız doğrultusundaysa. Yapılacak ne var . herşey güzelse neden üstünüzde nazar olduğunu düşünüyorsunuz

Kimsenin mutlu evliliği yok
Kimse yakışmıyor
Sizden başka
Sizi gözleriyle mi yiyorlar
Aman yarabpi bu ne ego
Ben bu sitede gördüm herkes evliliğimize imrenir(di).
Kim bunlar ve çıkıp biz size cok imreniyoruz mu diyorlar.
Bizimde yüzümüze kimse ne berbat ciftsiniz demiyor ama cok mükemmelde demiyor.. nasıl anliyorlar acsba herkesin imrendigi cift oldugunu

Kim bunlar ve çıkıp biz size cok imreniyoruz mu diyorlar
Bu site gerçek hayatta rastlayamayacağın ama var olduğunu gördüğün yerdir
İmrenmeyi basitleştirilmiş konu sahibi
"Yiyor gibi bakmak" tabiriyle😂

Kim bunlar ve çıkıp biz size cok imreniyoruz mu diyorlar.
Bizimde yüzümüze kimse ne berbat ciftsiniz demiyor ama cok mükemmelde demiyor.. nasıl anliyorlar acsba herkesin imrendigi cift oldugunu
Başkasının evliliğine imrenen kişilere şahit oldum. Genelde gezdikleri yerleri, mesleki/eğitim durumu, mal ve mülkleri, bazen de güzellik/yakışıklılık durumları için yaşanıyor bu durum. Belki konu sahibi haklıdır, belki de abartıyordur 🤷‍♀️

Herkese merhaba mutlu bir evliliğim var her gören çok iyisiniz çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz diyor gerçekten kıskanılacak bir eşim var herkes resmen gözüyle yiyor bizi. Üstümde nazar olduğunu düşünüyorum nazar ile ilgili ne yapabilirim? Bilgilenmek istiyorum. Nasıl geçer?
Kocanızı da kendinizi de mumyalayıp 40 kilitli kapının ardına koymak? 🤌

Kimseyi övmemek lazım herhalde ya. Birine tüm iyi niyetinle çok yakışıyosunuz, tatlısınız desen bile arkandan gözleriyle beni yedi bitirdi, bana nazar değdirdi denilebiliyor. Ki bu övgüleri çoğu zaman insanlar nezaketen veya yalandan söylüyor ama söylememek lazım demek ki.

Valla ya 😄

Herkese merhaba mutlu bir evliliğim var her gören çok iyisiniz çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz diyor gerçekten kıskanılacak bir eşim var herkes resmen gözüyle yiyor bizi. Üstümde nazar olduğunu düşünüyorum nazar ile ilgili ne yapabilirim? Bilgilenmek istiyorum. Nasıl geçer?
Eşinizle aranızda olan şeyleri iyi ya da kötü kimseye anlatmayacaksınız. Annenize bile. Bu kadar basit.

Nazar olduğu kanısına nerden vardın? Eşinle kavga mı ediyorsun?
Kavga ediyorsan demekki cokta mükemmel değilsiniz. Yok kavga etmiyorsan nazar olduğunu nerden çıkardın?

Back
X