• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstümde nazar var

Kac yasindasiniz?

Ben 43 yasindayim, hayatim boyunca insanlarin beni/hayatimi imrendigi fikrine hic kapilmadim, boyle bir egoya sahip olmadim. Hep “kim ne yapsin beni?” Diye dusundum.

Bence siz de deneyin, cogzel bi his 😊
Bu ego değil aslında. Benzer şeyler yaşadım. Eşimle şuan malesef boşanma aşamasındayız umarım düzeliriz o ayrı bir konu, ama eşim gerçekten o kadar üzerime titrerdi, insanların içinde sevgisini saygısını o kadar belli ederdi ki bana çok kişi dedi hangi büyüyü yaptırdın nasıl böyle davranıyor, ne kadar şanslısın vs gibi. Yeni girdiğimiz ortamda falan bile bana bu zamanda böyle erkek bulmuşsun aman kaçırma falan diyenler de oldu. Ya da arkadan konuşulup kulağıma gelen çok şey duydum maddi durumumuzdan, meslek durumlarına kadar. Herkes bizler gibi iyi niyetli değil malesef anlayacağınız. Hasetten korkmak gerek 🙏🏻

Üç kere aldatılıp kabul eden ilişkisinde şiddet vs her şey olan arkadaşımda kavgalarının hep instaya fotoğraf attıktan sonra çıktığını aldatıldığı dönemde kaynanasının büyü yapması sebepli aldatıldığını kimsenin onları çekemediğini evliliklerinin kıskanıldığını nazara geldiklerini söyler hep 😂 Öyle aklıma geldi konuyu görünce , velhasıl kimse kimsenin hayatını umursamıyor sıkmayın canınızı bu kadar.
Sizin çevrenizde ve arkadaşınızda umursanmıyor olabilir ama kimseyi ne tanıyorsunuz ne yaşadığı hayatı biliyorsunuz ne çok ağırınıza gitmiş kıskanılıyoruz demek. Halbuki onu egomu tatmin etmek için söyleseydim çok daha farklı şeyler söylerdim. Paragrafın sonundaki soruya bir cevabınız yoksa yazmayın bence

Bu ego değil aslında. Benzer şeyler yaşadım. Eşimle şuan malesef boşanma aşamasındayız umarım düzeliriz o ayrı bir konu, ama eşim gerçekten o kadar üzerime titrerdi, insanların içinde sevgisini saygısını o kadar belli ederdi ki bana çok kişi dedi hangi büyüyü yaptırdın nasıl böyle davranıyor, ne kadar şanslısın vs gibi. Yeni girdiğimiz ortamda falan bile bana bu zamanda böyle erkek bulmuşsun aman kaçırma falan diyenler de oldu. Ya da arkadan konuşulup kulağıma gelen çok şey duydum maddi durumumuzdan, meslek durumlarına kadar. Herkes bizler gibi iyi niyetli değil malesef anlayacağınız. Hasetten korkmak gerek 🙏🏻
Aynen diğerleri de egomu tatmin ettiğimi düşünsün onu düşünenler asıl böyle başkalarının ilişkilerine imrenerek bakan insanlar demekki niye sizi kıskanalım egolusun diyorlar. Kimse kimsenin ne hayat yaşadığını nası bi eşi olduğunu bilmiyor. Takılacak yer aramışlar kendilerince.

Gülüp kınamayın yine de ya ben Üzüldüm açıkçası. Bence kendi de her şeyin farkında ama kendine yakıştıramadığı için böyle bahanelere tutunmaya çalışıp, kendini insanların gözünde küçültmemeye çalışıyor. Aslında içinde bunun eziklik duygusuyla savaşıyor muhtemelen. Allah yardımıcısı olsun gerçekten üzüldüm umarım kendisine saygısını kazanarak güçlü bir şekilde yoluna devam eder 🙏🏻
Canım kendini nasıl da güzel özetlemişsin ya demekki sende o kem gözlü hasetlerdensin ki ağırına gitmiş kıskanılıyoruz demem 😁😁😁

Sizin çevrenizde ve arkadaşınızda umursanmıyor olabilir ama kimseyi ne tanıyorsunuz ne yaşadığı hayatı biliyorsunuz ne çok ağırınıza gitmiş kıskanılıyoruz demek. Halbuki onu egomu tatmin etmek için söyleseydim çok daha farklı şeyler söylerdim. Paragrafın sonundaki soruya bir cevabınız yoksa yazmayın bence
Burada kimin nereye yazacağına karışmak gibi bir vasfınız yok malesef bizler burada düşüncelerimizi yazıyoruz. Benim neden ağrıma gitsin ben sadece bizi gözleriyle yiyorlar diyen insanlara üzülüyorum. Allah şifa versin ( Nazar için 😄 )

Burada kimin nereye yazacağına karışmak gibi bir vasfınız yok malesef bizler burada düşüncelerimizi yazıyoruz. Benim neden ağrıma gitsin ben sadece bizi gözleriyle yiyorlar diyen insanlara üzülüyorum. Allah şifa versin ( Nazar için 😄 )
Amin size de Allah şifa versin 😁

Back
X