Üstüne görme mi adet mi oldum

kumsl1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
1
0
1
Adeti tam zamanında geldi ama sadece 2 gün sürdü üçüngü gün sabah çok az pedde kan vardı bugün üçüncü günüm gece 11 ama şuan hiçbir kan ve akıntı yok kesildi adetimin başlamasından 6 gün önce ve 4 gün önce korunmasız ilişkiye girdim fakat içime boşalma gibi bi durum olmadı adetimin iki gününde de ağrı kesici kullandım arveles bugün de alerji iğnesi vuruldum acaba bunlar etkilemiş midir yoksa üstüne görme mi yaşıyorum adetim ilk gün az geldi ve açık kırmızı pembemsiydi 2. Günü çok yoğun bi şekilde kırmızı geldi ama bugün sabah pedimde gördüğüm dışında herhangi bir kan gelmedi duş aldım yaklaşık üç saat önce o andan beri de hiç yok az önce tuvalwte girdim ama peçetede dahi hiçbir şey yoktu adetimin 2 günü de normalde oldugu gibi cok agrılı gecti lütfen yardım edin hamile olabilir miyim üstüne görme midir bu

Üstüne görme dedikleri benim bildiğim bu kadar fazla gelmez. Yani leke gibi olur ve biter. Sen bence adet olmuşsun ama sonra kesintiye uğraşmasının sebepleri başkadır onu bilemiyorum ağrı kesici kesebilir stres olabilir doktora gitmekte fayda var. Ama dediğim gibi yerleşme kanaması denilen şey kahvemsi yada pembemsi bi leke olur az gelir

Back