Ustune gorme mi adet mi ????

Tgb11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
23
5
36
32
Iyi geceler hanımlar 2 şubat regl günümdü ama 5 şubatta lekelenme şeklinde geldi üç gün sadece hafif pembe ve kahverengi akinti oldu başka birşey yok regl olacakmış gibi hafif sancım oluyor sizce hamile olma ihtimalim var mi? Tup bebek tedavisi görmüştüm eşimde sınırlı sperm var dediler tup bebek denedik embriyo oluşmadı sağlıksız dediler transfer olmadı. Tedavi sonrası hamilelik olur mu?

Tedaviniz ne zaman bitti ? Tedavi sürecinden sonra vucüt kendini hemen toparlıyamıyor . Sperm sorunj demişsiniz hangi hastanede tedavi oldunuz döllemme olmadı ? Umarım bundan sonraki tedavileriniz güzel sonuç verir .

Tedaviniz ne zaman bitti ? Tedavi sürecinden sonra vucüt kendini hemen toparlıyamıyor . Sperm sorunj demişsiniz hangi hastanede tedavi oldunuz döllemme olmadı ? Umarım bundan sonraki tedavileriniz güzel sonuç verir .
Aralıkta tedavi bitti embriyo olmuşmuş ama transfer icin uygun degil dediler o yüzden ara verdik iki ay sinrabtekrar başlayacağız

Geçen ay normal regl oldum sorun yaşamadım zamanında geldi sorun yoktu

Geçen ay normal regl oldum sorun yaşamadım zamanında geldi sorun yoktu
Biliyorum canımda süre biliyor bende ilk ay normal oldum sonra , değişiklikler oldu . Sperm sayısı kaç tam bilmiyorum ama . Sperm sayısı ve ileri hareket dişükse normal gebelik zor

Yerleşme kanaması olabilir. Adet olmadiysan bi test yap derim.

Back
X