Ama geçen ay da regl olmadan bi gün önce yaptığımda çok hafif belli belirsiz bi çizgi vardı.ertesi günü regl olunca umursamadim ama regl bittikten iki gün sonra lekelenme olunca test yaptım bu sefer daha belirgin çıkmıştı.o yüzden acaba yine mi aynı oldu diye düşündümCanim idrar testlerinde ilk 10 dakikadan sonrasını dikkate almamak gerekiyor sonradan cikan silik cizgi önemli değil
Bikac gün sonra tekrar test yap cam pozitif çıkarsa gidip baktirmayi düşünüyorum canımKan tahlili yaptırmanı öneririm ama gecen ay yaşadığından sonra biraz bekle istersen sonra kan testi yaptırabilirsin
İki katı bi artış olmuş ama tekrar baktirman lazım anlamak için yükselip yukselmedigine çünkü normalde kanama gelince değer düşer senin öyle olmamisMerhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?
kan degerlerini takip ettirdn mi en son kan degerin kacti.sifirlandiysa ve ustune bir daha adet gorduysen hamile olablrsn.iki kez ust uste kimyasalda olabliyms ama bence beklemedn bi kan testi yaptr muayne olYa dün bişey farkettim.Ben geçen ay regl olduktan hemen sonra hamile olduğumu öğrendim ama ertesi gün hcg düştü kimyasal gebelik oldu.normalde ayda bir adet olurum yada geç gelir bi hafta on gün falan ama hiç erken gelmezdi.bu ay kimyasal mi etkiledi bilmiyorum beklediğimden bir iki gün erken adet oldum.İlk günü kahverengi leke oldu sonraki uc gün regl gibi olup bitti.Ama geçen ay başıma gelenden dolayı gebelik testi yaptım dün ilk yaptığımda bişey yoktu bugün baktığımda çok hafif bi çizgi gördüm.sizce yine mi kimyasal gebelik geçirdim yada yine geçen ay ki gibi üstüne görme gibi olabilir mi?
Cnm kimyasaldan sonra gebenkaldin mi??İki katı bi artış olmuş ama tekrar baktirman lazım anlamak için yükselip yukselmedigine çünkü normalde kanama gelince değer düşer senin öyle olmamis
Yok canım geçen ay regl oldum ama bu ay henüz olmadim iki gün geciktiCnm kimyasaldan sonra gebenkaldin mi??
Testt yapmafin miii :)Yok canım geçen ay regl oldum ama bu ay henüz olmadim iki gün gecikti
İki gün önce yapmıştım negatif ti ondan iki gün öncede negatif ti :) artık yapmaya da korkuyorum adetimde herzaman düzenli değil ondan dir heraldeTestt yapmafin miii :)
Hmm anladmm cnmm hayirlisi olsun insAllah :)İki gün önce yapmıştım negatif ti ondan iki gün öncede negatif ti :) artık yapmaya da korkuyorum adetimde herzaman düzenli değil ondan dir heralde
Sağol canım az once yaptım negatif çıktı yine....Hmm anladmm cnmm hayirlisi olsun insAllah :)
Cnm bazen gecikmeler olabilir. İnsAllah gebeliktendir gecikmen amaSağol canım az once yaptım negatif çıktı yine....
İnşallah öyledir canım..Cnm bazen gecikmeler olabilir. İnsAllah gebeliktendir gecikmen ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?