- 19 Mayıs 2024
- 9
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi karagul11111
-
Teste ne zaman çıkar bir hafta sonra çıkar mıEğer korunmasız ilişkiniz varsa yerleşme kanaması olması büyük olasılık
Bugün yaptım fakat negatif çıktı ama erken yaptım bı ümit diyerek dayanamadımTest yapınca burayada yazar mısınız benimde çocuk emiyor ve iki yaşında düzensiz bende bu ay böyle bir sorun yaşadım o yüzden soruyorum
Yumurtlama gününüz ne zamandı? Yerleşme de olabilir geç döllenmeyse. Bilemiyorum ama testi yenileyin benceAdetimi 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım a
Hafif silik çıktı ama adet olacakmışım fibi ağrım var bide hafif kahverengi akıntım yardımcı olırmusunuz
31 nisanYumurtlama gününüz ne zamandı? Yerleşme de olabilir geç döllenmeyse. Bilemiyorum ama testi yenileyin bence
Bence hamilesiniz.ama benim diğer hamileligimde bunların hiç birini yaşamadım bence yinede bı kan testide verinAdetimi 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım a
Hafif silik çıktı ama adet olacakmışım fibi ağrım var bide hafif kahverengi akıntım yardımcı olırmusunuz
Yumurtlama dönemimi bilmiyorum beş altı ayda bir adet gördüğüm içinYumurtlama gününüz ne zamandı? Yerleşme de olabilir geç döllenmeyse. Bilemiyorum ama testi yenileyin bence
İnşallah ablamBence hamilesiniz.ama benim diğer hamileligimde bunların hiç birini yaşamadım bence yinede bı kan testide verin
İyi de biz bilemeyiz kiYumurtlama dönemimi bilmiyorum beş altı ayda bir adet gördüğüm içinhala emziriyorum 21 aylık bebeğim var lütfen bana yardımcı olun 15 kanamam geldi 16da bitti bugün bitisinin 3 gunu
Teste şuan erken diye başından geçen varsa diye yazdımİyi de biz bilemeyiz kitestlerle netleşir
Anladım canım. Peki gebe kalmak istiyor musunuz, emzirme dönemindesiniz diye sordumTeste şuan erken diye başından geçen varsa diye yazdım
Evet istiyorum ama tabiki herşeyin hayırlısıAnladım canım. Peki gebe kalmak istiyor musunuz, emzirme dönemindesiniz diye sordum
Hayırlısı olsun stres yapmamaya çalışın ama diğer kuzucuk etkilenmesinEvet istiyorum ama tabiki herşeyin hayırlısı
Teşekkür ediyorum inşallahHayırlısı olsun stres yapmamaya çalışın ama diğer kuzucuk etkilenmesin
Merhaba öncelikle yumurtalama gününde korunmasız ilişki oldu 1 buçuk hafta sonra falan belimde ağrı göğüste şişkinlik sık idrara çıkma ve vücut ısısı vardı tuvalete gidince peçeteye kahve rengi leke geldi sonra açık pembeye döndü sonra koyuya 2 gün oldu sağ kasıgımda çok ağrı vardı günüme daha 9 gün var erken oldum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi böyle yaşayan varmıBence hamilesiniz.ama benim diğer hamileligimde bunların hiç birini yaşamadım bence yinede bı kan testide verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?