Üstüne görme mi yaşadım?

karagul11111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
9
0
1
32
Merhabalar benim 21 aylık bir bebeğim var fakat emdiği için hala düzenli adet görmüyorum dört beş ayda bir adet görüyorum fakat bu sefer ayın 15 de lekelenme tarzında diyecek kadar çok az kanamam geldi ikinci gün dahada az geldi sizce üstüne görme olabilir mi bu durumu yaşayan varmı acaba

Test yapınca burayada yazar mısınız benimde çocuk emiyor ve iki yaşında düzensiz bende bu ay böyle bir sorun yaşadım o yüzden soruyorum

Adetimi 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım a
Hafif silik çıktı ama adet olacakmışım fibi ağrım var bide hafif kahverengi akıntım yardımcı olırmusunuz

Hafif silik çıktı ama adet olacakmışım fibi ağrım var bide hafif kahverengi akıntım yardımcı olırmusunuz
Yumurtlama gününüz ne zamandı? Yerleşme de olabilir geç döllenmeyse. Bilemiyorum ama testi yenileyin bence

Bence hamilesiniz.ama benim diğer hamileligimde bunların hiç birini yaşamadım bence yinede bı kan testide verin

Yumurtlama gününüz ne zamandı? Yerleşme de olabilir geç döllenmeyse. Bilemiyorum ama testi yenileyin bence
Yumurtlama dönemimi bilmiyorum beş altı ayda bir adet gördüğüm için hala emziriyorum 21 aylık bebeğim var lütfen bana yardımcı olun 15 kanamam geldi 16da bitti bugün bitisinin 3 gunu

Yumurtlama dönemimi bilmiyorum beş altı ayda bir adet gördüğüm için hala emziriyorum 21 aylık bebeğim var lütfen bana yardımcı olun 15 kanamam geldi 16da bitti bugün bitisinin 3 gunu
İyi de biz bilemeyiz ki testlerle netleşir

Bence hamilesiniz.ama benim diğer hamileligimde bunların hiç birini yaşamadım bence yinede bı kan testide verin
Merhaba öncelikle yumurtalama gününde korunmasız ilişki oldu 1 buçuk hafta sonra falan belimde ağrı göğüste şişkinlik sık idrara çıkma ve vücut ısısı vardı tuvalete gidince peçeteye kahve rengi leke geldi sonra açık pembeye döndü sonra koyuya 2 gün oldu sağ kasıgımda çok ağrı vardı günüme daha 9 gün var erken oldum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi böyle yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…