- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi SonnurLiva
-
Bunu bilmem mümkün değil tabikide bence kan testi yaptır için rahat etsnYerleşme kanaması yani sence hamile miyim ayy
Sana soyle soyleyeyim ben ikinci hamileligimde ustune adet gordum 15 mayis adet gordum bitti korunmadim 15 haziran diger adet gunumdu normal bisekilde adet oldum daha azdi ama ayni surede oldum demekki hamile degilim diye supelenmedim temmuzdada kahverengi akinti gelince doktora gittim megerse hamileymisim hemde 2aylık :) doktorun bana anlattigi ustune gorme olayi adet gununde yine azda olsa lekelenmekmis
Kızlar merhaba.. Hemen hemen aynı şey benim başıma da geldi..
Normalde 17 kasım adet tarihim ve çok düzenlidir.. Ama bu ay adetim 9 kasımda geldi..
İlk gün peçeteye açık pembe geldi..
Sonra koyu kahve lekelenmem oldu
İkinci gün neredeyse hiç gelmedi..
Üçüncü gün de lekelenmem oldu sadece..
Gece uykumdan kalktım wc ye gittim, silerken açık kırmızı kan oldu peçete.. Hemde baya fazla.. Çok korktum bir yerim kanıyor gibiydi..
Dördüncü gün pıhtılı geldi ve çok açık renk ve çok fazla geldi.. Doktora gittim o gün.. Adet olmuşsun dedi.. Şoka girdim.. Çünkü gerçekten çok düzenlidir..
Neyse beşinci gün de çok yoğun geldi
Altıncı gün azaldı
Ve yedinci, son gün de lekenlenme oldu bitti..
Bu olay benim aklımı çok karıştırdı.. Çünkü bu kadar erken ilk defa geliyor ve normal adetim böyle değildir benim.. İlk 4 gün çok yoğun gelir sonra azalır..
Geçen perşembe de sol kasığım çok ağrıdı.. Bacağıma vurdu ağrısı yürüyemedim.. Sonra geçti..
Başka da bir şey yok..
Bu konuyu ve yazılanları görünce şüphe düştü içime..
Test yapsam mı acaba? Ne dersiniz?
Yaparım tabi :) ama benimkinin erken gelen adet olması büyük ihtimal canım ya..Ay lütfen test yapar misin ben cesaret edemiyorum da. Durumlarimiz kısmen benziyor ama bende hiç kırmızı ya da pembe olmadı hep kahverengi ve hep az az ama leke de diyemem
Yaparım tabi :) ama benimkinin erken gelen adet olması büyük ihtimal canım ya..
Şuan kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum..
Ara ara bel ağrısı dışında hiç bir şeyim yok desem yeridir :) o da spor yapıyorum ondan olabilir diye düşünüyorum..
Ama tek çizgi göreceğime emin olsam da senin hatırına ptesi sabahı yapayım test :) ama kesin negatif çıkacak :)
Bende lekelenme adet olmadan bir iki gün önce olur, haber verir :) sonra da ilk dört gün çok fazla gelir sonraki iki gün az gelir ve biter normalde.. Ama bu sefer hiç böyle olmadı.. Doktorda baktı bi şey yok dedi.. Hatta dış gebelikten şüphelendi, kan testi yaptı adet olduğum hafta negatif çıktı..Saol canim ben de yapıcam ama biraz bekliyorum. Lekelenme şeklinde adet oluyor muydu önceden? Sonuçta farkını sen bilirsin
Bende lekelenme adet olmadan bir iki gün önce olur, haber verir :) sonra da ilk dört gün çok fazla gelir sonraki iki gün az gelir ve biter normalde.. Ama bu sefer hiç böyle olmadı.. Doktorda baktı bi şey yok dedi.. Hatta dış gebelikten şüphelendi, kan testi yaptı adet olduğum hafta negatif çıktı..
Benim tek şüphem, adet olmadan bir gün önce birlikte olduk.. Belki diyorum o tuttuysa kanda da çıkmamış olabilir.. Ama tuttuysa böyle adet olurmuydum? Onu da bilmiyorum..
O yüzden de aralık'ı bekliyorum.. Bu arada çalışmalara da devam ediyorum :)
Öyle tabi ama kan testini de ilişkiye girdikten en az 10 gün sonra yaparsan sonuç verir..Benim bildiğim ksn testi kesin sonuc veren tek seymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?