Ustune gorme nedir

yasmince

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
271
69
643
Bat tarihim 22 hazirandi dunden beri sadece sildikce tuvalet kagidina gelen kahverengi leke geliyor cok az miktarda .dunden beri toplamda bir kac damla.once adet oldugumu dusundum ama miktarinda yada renginde degisiklik olmadi, bunun disinda ne bir sanci nede bel agrisi olmadi.merakla bekliyorum simdi bu aksami bir gecireyim.sizce regl mi yasiyorum

Son düzenleme:
canım bende de aynı durum var dün her tuvalete gittiğimde dediğin gibi peçeteye geliyodu bugün bişey yok . implantasyon kanaması yardım başlıklı konu da açmıştım ama inşallah hamileyizdir. benim de aklım çok karıştı

yerleşme kanaması olma olasılığı yüksek. zira yerleşme kanaması regl beklediğin gün civarında olur ve kırmızımsı olmaz. kırmızımsı olursa zaten riskli gebelik olur. çok yoğun ve pıhtılı da değilse bence bir test yapılabilir. inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız

canım bende de aynı durum var dün her tuvalete gittiğimde dediğin gibi peçeteye geliyodu bugün bişey yok . implantasyon kanaması yardım başlıklı konu da açmıştım ama inşallah hamileyizdir. benim de aklım çok karıştı
Test yaptin mi canim sen .ben bunin disinda gebelige dair hic birsey hissetmiyorum

Kizlar bende supheleniyorum yaa benim adetim oldu bitti 10 gun sonra yeniden basladi arkadaşım dedi üstüne görüyorsun falan oglum cok kucuk suan istemiyorum inşallah oyle degildir Rabbim isteyenleri bekletmesin

bugunde öle devam ederse gt bı kan ver bnce aksm acılde vereblrsın canım

Kizlar bende supheleniyorum yaa benim adetim oldu bitti 10 gun sonra yeniden basladi arkadaşım dedi üstüne görüyorsun falan oglum cok kucuk suan istemiyorum inşallah oyle degildir Rabbim isteyenleri bekletmesin
benim hamile olmadan önce olmuştu 1 hafta sonra tekrar adet olmuştum bende kist varmış ondan dolayıymış belki seninki de öyledir

ben adetime 3 gün kala yaşamıştım, aynısını. peçeteye değilde damla damla şeklinde ve kahverengiydi, yerleşme kanamasıymış.Zaten bariz belli ediyor kendini regl olmadığını.

Test yaptin mi canim sen .ben bunin disinda gebelige dair hic birsey hissetmiyorum
yok canım yapmadım. daha 3 günüm var bugün beyaz akıntım var. çok değil ama normal. ama feci şekilde sol kasığımda hep aynı yer batiyo. yapmıcam canım daha test verdiğim paralar boşa gidiyo anca :) :) günüm geçsin biraz

ben adetime 3 gün kala yaşamıştım, aynısını. peçeteye değilde damla damla şeklinde ve kahverengiydi, yerleşme kanamasıymış.Zaten bariz belli ediyor kendini regl olmadığını.
bak yaaa bende mi yapsam yoksa :) ama benim geç döllenme oldu adetin 19. günü çatlamıştı yumurtam daha idrara geçmemiştir ki. de mi

bak yaaa bende mi yapsam yoksa :) ama benim geç döllenme oldu adetin 19. günü çatlamıştı yumurtam daha idrara geçmemiştir ki. de mi
benim adetin 12. günü ovulasyonda pozitifi görmüştük.Normal döllenme oldu sanıyorum ki adet olmam gereken gün hamilelik testinde pozitifi gördüm.Geç döllenme olduysa evet hemen göremeyebilirsin.

benim adetin 12. günü ovulasyonda pozitifi görmüştük.Normal döllenme oldu sanıyorum ki adet olmam gereken gün hamilelik testinde pozitifi gördüm.Geç döllenme olduysa evet hemen göremeyebilirsin.
bencede ben bekleyim canım biraz. bişey kaybetmem geç öğrenmekle. hem negatif görürüm zaten. alıştım ben. tatile de gidicez ama giderken test alıp öyle gideyim bari oralarda eczane aramayım.

Back
X