• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı

elaa32

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
56
4
286
Isparta
Kızlar merhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sat 12 mayıs bat 12 Haziran şüpheli ilişki tarihi 22 Mayıs az önce tuvalette kahverengi leke gördüm sildiğimde baya baya pespembe regl kanı gibi geldi ped koydım takip edicem regl olduğumu düşünüyorum 9 gün var daha yerleşme kanaması hakkında fikri olanlar yazabilir mi ihtiyacım var belim kasıklarım hafif hafif ağrıyor ama regl olduğumu düşünüyorum

Canım benim de 4 gün önce adet olmam lazımdı olmadım bugün senin anlattığın gibi oldu bende de biraz yoğun gelmeye başladı akşama doğru yerleşme mi adet mi anlamadım testte yarın yapacağım. Senin negatif çıkması çok normal daha 9 gün varmış adetinin gecikmesini bekle bence

Canım benim de 4 gün önce adet olmam lazımdı olmadım bugün senin anlattığın gibi oldu bende de biraz yoğun gelmeye başladı akşama doğru yerleşme mi adet mi anlamadım testte yarın yapacağım. Senin negatif çıkması çok normal daha 9 gün varmış adetinin gecikmesini bekle bence
Regl oldum ben maalesef

Regl oldum ben maalesef
Sıkma canını demek ki hayırlısı böyleymiş yalnız değilsin 1 saattir ağlıyorum tamamen geliyor benimde çok umutlanmıştım eşime de ona söyleyemedim daha o kadar heveslendi ki çok üzülecek. Diğer aylara nasipse bakalım

Back
X