Üstüne görme olabilir mi

Melekim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
111
63
28
46
arkadaşlar 6 ocakta adet olmam gerekiyordu 1 gün geçti 7 ocakta adet oldum normalde adetim 5 gün sürerdi 1.5 gün sürdü ama koyu kırmızıydı sonraki günler kahveringi ve peçeteye sildikçe leke geliyor. Geçen ay 9 aralıkta kimyasal gebelik yaşadım bu ay korunmadım acaba hamilelik var mıdır üstüne görmüş olabilir miyim. Doktor randevum perşembe günü. Çok merak ediyorum tecrübesi olanlar yazabilir mi

arkadaşlar 6 ocakta adet olmam gerekiyordu 1 gün geçti 7 ocakta adet oldum normalde adetim 5 gün sürerdi 1.5 gün sürdü ama koyu kırmızıydı sonraki günler kahveringi ve peçeteye sildikçe leke geliyor. Geçen ay 9 aralıkta kimyasal gebelik yaşadım bu ay korunmadım acaba hamilelik var mıdır üstüne görmüş olabilir miyim. Doktor randevum perşembe günü. Çok merak ediyorum tecrübesi olanlar yazabilir mi
Koyu kırmızı olduysanız regl olmuşsunuz üstüne görme değildir bence. Ayrıca biyokimyasal sonrası böyle aksaklıklar normal. Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim cevap için :KK43: bir ümit işte bekliyor insan sağolun tekrar
bende suanda kimyasal gebelik yasiuorm cok az az kan geliyo kac gun surdu sizin acaba ve parca falan geldi mi gic agrimda yok ve gebelik belirtlernz sona erdimi benim hala goguslerim sizliyo

bende suanda kimyasal gebelik yasiuorm cok az az kan geliyo kac gun surdu sizin acaba ve parca falan geldi mi gic agrimda yok ve gebelik belirtlernz sona erdimi benim hala goguslerim sizliyo
Biyokimyasal olduğuna emin misiniz? Biyokimyasal düşük yaparken pıhtılı ve aşırı sancılı aşırı kanamalı olmuştu bende neye uğradığımı şaşırmıştım

Ben geçen ay günüm gelmeden belirtiler üzerine 5 gün önce erken gösteren testlerden aldım çift çizgi çıktı adetime 2 gün kalada kan testi yapmıştım beta 34 çıkınca sevindim adetim 3 gün geçince de doktor araştırmaya başladım ki akşamı leke geldi çok az korktum hemen acile gittim kimyasal dediler sınra normal adete döndü zaten. Belirtilerde anında kayboldu bende. İnşallah sizinki tutunur. Kimyasalların çoğu sperm kalitesizliğinden olur dedi doktor :(

Biyokimyasal olduğuna emin misiniz? Biyokimyasal düşük yaparken pıhtılı ve aşırı sancılı aşırı kanamalı olmuştu bende neye uğradığımı şaşırmıştım
dr m oyle dedi eveli gun 517 di hcg dun 339 a dustu rahime bakti bisey gozukmuyo dedi kahve rengi akinti geldi sonra da sulu pembe simdi normal adet gibi ama hoc agri yok gebelik belirtileri devam ediyo daha once bende dusuk yaptim cok kivrandim ama hic agrim yok anlamadim bende

Ben geçen ay günüm gelmeden belirtiler üzerine 5 gün önce erken gösteren testlerden aldım çift çizgi çıktı adetime 2 gün kalada kan testi yapmıştım beta 34 çıkınca sevindim adetim 3 gün geçince de doktor araştırmaya başladım ki akşamı leke geldi çok az korktum hemen acile gittim kimyasal dediler sınra normal adete döndü zaten. Belirtilerde anında kayboldu bende. İnşallah sizinki tutunur. Kimyasalların çoğu sperm kalitesizliğinden olur dedi doktor :KK43:
sanmiyorm tutumcagni tutunsa kan niye gelsin deger niye dussunnhic umudum kalmadi yarin tekrar kan vermemi istedi degr dusermis

sanmiyorm tutumcagni tutunsa kan niye gelsin deger niye dussunnhic umudum kalmadi yarin tekrar kan vermemi istedi degr dusermis

Offf çok can sıkıcı bir durum. İlk gebeliğimde de 9 haftalıkken kalbi durduğu için almışlardı. Doktor genetik test istedi sonuçları bekliyorum şimdi. İnşallah Rabbim nasip eder bizlerede

dr m oyle dedi eveli gun 517 di hcg dun 339 a dustu rahime bakti bisey gozukmuyo dedi kahve rengi akinti geldi sonra da sulu pembe simdi normal adet gibi ama hoc agri yok gebelik belirtileri devam ediyo daha once bende dusuk yaptim cok kivrandim ama hic agrim yok anlamadim bende
Evet hcg düşüyorsa sıkıntı var ama kimbilir belki kolaylıkla atlatırsınız kontrollerinizi aksatmayın belki kendiliğinden düşüremezsiniz geçmiş olsun.

allah korusun ya insallah kendiliğinden duser tek korkum kurtaj
Yani düşük yapmak yeterince kötü zaten yine de kürtajdan da çok korkmayın herşey çabucak olup bitiyor. İnşallah gerek kalmaz zor olan kürtaj değil psikolojiyi atlatmak

Kürtajda hiç bişey olmuyor aynen önemli olan psikoloji. Benim kalbi durduğunda 1 hafta beklediler düşer diye. Düşmeyince de kürtaj oldum. Ama psikolojik olarak zor süreçler her ay belirti yaşıyorum hamileyim sanarak. Sonu hep hüsran :(

Kürtajda hiç bişey olmuyor aynen önemli olan psikoloji. Benim kalbi durduğunda 1 hafta beklediler düşer diye. Düşmeyince de kürtaj oldum. Ama psikolojik olarak zor süreçler her ay belirti yaşıyorum hamileyim sanarak. Sonu hep hüsran :KK43:
benim rahime baktılar rahimde tuplerde bisey yok temiz dedi adet olacaksn dedi bana bisey olsa gorurdu sanirim dimi

benim rahime baktılar rahimde tuplerde bisey yok temiz dedi adet olacaksn dedi bana bisey olsa gorurdu sanirim dimi

Kesinlikle olsa görünürdü. Hiç sıkıntı etmeyin. Bana da herşey temiz demişti bir ay dinlen korun dedi korunmadım ben ama yinede olmadı. Streste etkliyor. Ama stres olmamak elde değil. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım

Kesinlikle olsa görünürdü. Hiç sıkıntı etmeyin. Bana da herşey temiz demişti bir ay dinlen korun dedi korunmadım ben ama yinede olmadı. Streste etkliyor. Ama stres olmamak elde değil. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım
stres yapmamak mumkun degil her yerden hamilelik haberi alt kat komsunun bebeginin ağlama sesleri unutmak aldrs etmemek mumkin degil.su deger bi dusse kanama bitse bende korunmuycam hayırlısı artik

Bence olma şansın var.ben normal bildiğin adet oldum ama hamileymisim. Yani üstüne gormusum ama değer düştü kimyasal oldu

Bence olma şansın var.ben normal bildiğin adet oldum ama hamileymisim. Yani üstüne gormusum ama değer düştü kimyasal oldu

İnşallah arkadaşım Rabbim duysun seni. Test yapmak istemiyorum sabrediyorum yarın doktora gideceğim. İnşallah hamileyimdir.

Back
X