canim bu ay ki adetimi bekleyecegim olursam zaten degilimdir...:26:güzelim idrar testi yapsana eğer üzerine görme durumun varsa çift çizgi çıkar ama eğer adet görüyorsan tek çizgi çıkar....
annem zamanında üzerine görmüş bana hamileyken 2 gün felan çok az lekelenmem oldu dedi...her kadın farklıdır ama yaa sen en iyisi bir doktora git ama umarım güzel haberi alırsın...
ben gayet sakır sakır bbek bezı takarcasna adet oldum dıger ay adet gecıkınce test yaptım cıktı hemen dr a gıttık 4 5 haftalık beklerken bebegım nerederyse 12 haftalıktı kese derken el kol oynamalarına sahıt olduk
Ben de oğluma üstüne görme olayını yaşadım. Ama çok farklıydı benimkisi. 3-4 gün kadar sürdü ve kahverengiydi. Günlük ped yeterliydi.
Selamunaleykum canım konunu şimdi farkettim.İnşAllah umduğun gibidir:)
Ben evli olmadığımdan bilemiyorum bu konuları ama yanılmıyorsam halam 3 ay adet olmuş bebeğine hamileyken.
Şuanda net bilgi alamazsın beklemek gerek ama seni çok iyi anlıyorum ufacık olumlu yorum/durum seni nasıl umutlandırıyor
İnşAllah olacak canım hayırlısıyla sen sabırlı ol yeter..
Ne demek güzellik sana yazmıcam da kime yazıcam:)
Bakalım canım belki hamilesin,belki değilsin.Ama bizleri yaratan Allah senin bu heyecanlarını/hezeyanlarını görmüyor mu..Allah seni boynu bükük bırakmayacak inşAllah..
Duam tüm bebek isteyenlerin anne baba olabilmesi:)
merhaba arkadaşım ya ben de biraz şüpheleniyorum annem geldiğinde bana gözlerin sulanmış hamilesin dikkat et dedi ben de hakikaten bir haftadır yorgunluk ve iştahsızlık vardı ertesi gün hafif pembe leke geldi sonra adet oldum ama açık pembe döndü kırmızıya ve tam günümde olmuştum ama annem ısrarla hamilesin rengin kaçmış diyo ve anlıyo hamilelelerden kime sölese günü gelmese de hamile olduğunu anlıyor ben de şüpheleniyorum ama kanamam var çok test yapmak istiyorum doktora gidicem 2 gün sonra ama annem harbiden yani üstüne görüyosun bariz hamilesin diyo ve inanıyorum hiç demezdi her ay görüyorum hatta her zaman hiç ağzından duymadım 2 senedir lütfen bişe söyleyin ya sizin yazınızı da okuyunca şüphelendim...
ALLAH razı olsun RABBİM SANA DA NASİP ETSİN bana ne düşünüyorsan sana 10 katını versin.Benim konuma gelecek olursakk 5 gündür kanamam devam ediyor çok ateşim var ve kaşıntım acayip ekilde var yüzüm sivilce dolu boş yer yok göz kapaklarım bile kaşınıyo eee nterneti açıp baktım hamilelikte oluyomuş tabi ki üzerime almadım olabilir cnm :44: ya bilmiyorum ki test aldım hem de 2 tane ama yapmadım bakalım yaaa galiba adetim eğer belirti görürsem yaparım zaten hastaneye gidiyorum ve gidicem 25 ağustosta inşallah ben bursa da oturuyorum bu arada
ben bu siteye yeni üye oldum tabi ki takip ediyorum inşallah ALLAH sağlık sorunu vermesin herşey hallolur yani başka dert vermesin Rabbim herkesi birşeyle imtihan eder imtihanı geçenlerden oluruz inşallah ben 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim yani eşim çok istiyor bakalım her ay hastaneye gidiyorum evlendiğimden beri ilaç tahlil test anlamıyorum ki bende işte sabretmek lazım bir zamanı var bunun da
ALNIMIZA YAZILDI BU YAZI NE YAPALIM EDECEĞİZ BİZ DUAMIZI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?