- 28 Haziran 2025
- 20
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi LAZ KIZI15
-
Bende çok merak ediyorum bunuMerhaba arkadaşlar gebelikte üstüne görme yaşadınız mı veya yakınlarınızda olan varmı bugün adet oldum gebelik belirtilerim vardı ama yoğun değil kanama pıhtılı olurdu o da yok aşırı belim ağrıyor ve sağ kasığım da ağrıyor normalde sol ağrırdı hep hala umudum var yardımcı olur musunuz ?
Biri aydınlatsa bizi yaBende çok merak ediyorum bunu
Test fark eder mi kaset de var erken de yarın sabah yaparım olmadı teşekkürlerCanım daha önce yaşayanları gördüm burda 2 3 gün olup kesilip hamile olan vardı elinizde test varsa yapın derim belli olmaz
Benimde bel ağrım var bugün de azıcık pıhtı gelmiş adetim de yoğun değil bitmek üzere bugün 2. Günüm inşAllah vardır yaGorumcem pihtili ve ağrılı adet dönemi geçirmiş öbür ay adeti gecikince doktora gitmiş 2 bucuk aylık hamileymiş şuan oğlu 15 yaşında
Fark etmez güvenir test olması önemli awox önerebilirimTest fark eder mi kaset de var erken de yarın sabah yaparım olmadı teşekkürler
Normal gununuzdemi oldunuz kaç gün sürdü rengi nasıldı ne kadardı birdeMerhaba arkadaşlar gebelikte üstüne görme yaşadınız mı veya yakınlarınızda olan varmı bugün adet oldum gebelik belirtilerim vardı ama yoğun değil kanama pıhtılı olurdu o da yok aşırı belim ağrıyor ve sağ kasığım da ağrıyor normalde sol ağrırdı hep hala umudum var yardımcı olur musunuz ?
Benimde bel ağrım var bugün de azıcık pıhtı gelmiş adetim de yoğun değil bitmek üzere bugün 2. Günüm inşAllah vardır ya❤Gorumcem pihtili ve ağrılı adet dönemi geçirmiş öbür ay adeti gecikince doktora gitmiş 2 bucuk aylık hamileymiş şuan oğlu 15 yaşında
erken gebelikte comfort kaset teste surelab ve laboquick varFark etmez güvenir test olması önemli awox önerebilirim
Egerki gebelik varsa şimdi belli olmaz üzerinden geçmesi lazım testte cikmazTest fark eder mi kaset de var erken de yarın sabah yaparım olmadı teşekkürler
Canım ben tüp bebek transferi oldum 13. Gün yani test gününden ve adet günümden 1 gün önceki akşam kanamam başladı zaten bel ve kasık ağrısı yaşıyordum aynı regl olur gibi koyu kırmızı ve pıhtılıydı, fitil ve iğne zaten kullanıyordum o gün de acile gidip yaptırdım 6 gün kadar azalarak devam etti son günü kahve telvesi gibiydiMerhaba arkadaşlar gebelikte üstüne görme yaşadınız mı veya yakınlarınızda olan varmı bugün adet oldum gebelik belirtilerim vardı ama yoğun değil kanama pıhtılı olurdu o da yok aşırı belim ağrıyor ve sağ kasığım da ağrıyor normalde sol ağrırdı hep hala umudum var yardımcı olur musunuz ?
İşte günü önemli benim geçen seferle bu sefer 2 gün oldu bitti leke şeklinde ama saten olmam gerekiydu üstüne gorme yani yerleşme oluyo adetten bir hafta önce oluyo ben oğlumda yaşadımBenimde bel ağrım var bugün de azıcık pıhtı gelmiş adetim de yoğun değil bitmek üzere bugün 2. Günüm inşAllah vardır ya❤
erken gebelikte comfort kaset teste surelab ve laboquick var
Normal gununuzdemi oldunuz kaç gün sürdü rengi nasıldı ne kadardı birde
Üstüne görme yaşadınız mı yaniCanım ben tüp bebek transferi oldum 13. Gün yani test gününden ve adet günümden 1 gün önceki akşam kanamam başladı zaten bel ve kasık ağrısı yaşıyordum aynı regl olur gibi koyu kırmızı ve pıhtılıydı, fitil ve iğne zaten kullanıyordum o gün de acile gidip yaptırdım 6 gün kadar azalarak devam etti son günü kahve telvesi gibiydi
Olmam gereken günün akşamı çok açık kahverengi sadece sildiğimde geldi ertesi sabah kanamam başladı ama yoğun ve pıhtılı değil kahvrengi geliyor kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama bugün azıcık pıhtı gelmişİşte günü önemli benim geçen seferle bu sefer 2 gün oldu bitti leke şeklinde ama saten olmam gerekiydu üstüne gorme yani yerleşme oluyo adetten bir hafta önce oluyo ben oğlumda yaşadım
Bekleyin bakalim bikac gün dediğim gibi bende 2 ydir çok umutlaniyorum 2 gün leke görünce büyük ihtimal kanım düştüğü için öyle oldum ama bekleyin varsa 1 hafta sonra testte çıkar ama büyük ihtimal adete benziyoOlmam gereken günün akşamı çok açık kahverengi sadece sildiğimde geldi ertesi sabah kanamam başladı ama yoğun ve pıhtılı değil kahvrengi geliyor kıpkırmızı adet kanı gibi değil ama bugün azıcık pıhtı gelmiş
Bitmesini bekliyim o zaman napalım içim içini yiyor ama beklerim 1 2 gün dahaEgerki gebelik varsa şimdi belli olmaz üzerinden geçmesi lazım testte cikmaz
Hayırlısı olsun ne diyelim birdahaki aya kaldı bizim hayaller ❤Bekleyin bakalim bikac gün dediğim gibi bende 2 ydir çok umutlaniyorum 2 gün leke görünce büyük ihtimal kanım düştüğü için öyle oldum ama bekleyin varsa 1 hafta sonra testte çıkar ama büyük ihtimal adete benziyo
Yani üstüne görme mi yoksa düşük riski mi bilmiyorum doktorum düşük riski olduğu için o gün ekstra progestan yaptırdı günde 3 de fitil kullaniyodum ben transfer yapıldığı için bu şekilde düşünüyorum ama hamile kaldığımı bilmiyor olsaydım üstüne görme derdimÜstüne görme yaşadınız mı yani
Bukadar beklediniz nasılsa bikac gün daha dişinizi sıkın sonu güzel olur kimbilirBitmesini bekliyim o zaman napalım içim içini yiyor ama beklerim 1 2 gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?