- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
Arkadaşlar buraya üstüne görme veya yerleşme kanaması yaşadıysanız yazabilir misiniz ? Ben ve arkadaşlar faydalanalım şimdiden teşekkürler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dün adet günümdü adet olucakmışım gibi bel kasık ağrım göğüs Hassasiyetim var dün peçeteye kahverengi birkaç damla kan geldi. Gece sökülür dedm şimdi yine pedimde bişey yok direk peçeteye geliyor kahverengi s açık pembe si bişey. Adetim direk kıpkırmızı kan damlası olarak başlar hç böyle başlamadı. Sabah testte yaptım negatif eğer bu üstüne görme kanaması ise ne zaman test yapmam gerekiyor kesin sonuç için bilgisi olan yazabilir mi
Tmm cnm ama ne zaman vermeliyim kanı bazen kandada çıkmıyormuş galiba![]()
Dündü cnmAdet günün ne zaman
O zaman bence verevilirsiinnDündü cnm
Merhaba, hamilelik oldu mu acaba yoksa adet kanaması mıymış?Benimde dün adet günümdü adet olucakmışım gibi bel kasık ağrım göğüs Hassasiyetim var dün peçeteye kahverengi birkaç damla kan geldi. Gece sökülür dedm şimdi yine pedimde bişey yok direk peçeteye geliyor kahverengi s açık pembe si bişey. Adetim direk kıpkırmızı kan damlası olarak başlar hç böyle başlamadı. Sabah testte yaptım negatif eğer bu üstüne görme kanaması ise ne zaman test yapmam gerekiyor kesin sonuç için bilgisi olan yazabilir mi
Adet oldum cnmMerhaba, hamilelik oldu mu acaba yoksa adet kanaması mıymış?
Merhaba, hamilelik oldu mu acaba yoksa adet kanaması mıymış?