Gebeliğe Hazırlık Üstüne görme yaşayan arkadaşlar Bilgi verir misiniz ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ressamasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
1.529
829
53
35
Arkadaşlar buraya üstüne görme veya yerleşme kanaması yaşadıysanız yazabilir misiniz ? Ben ve arkadaşlar faydalanalım şimdiden teşekkürler

Ben yerleşme kanaması yaşadım canım. Adetim geçtikten 3 gun kadar sonra ufak lekenme oldu ama ilk başta tereddüt ettim adet başlangıcı galiba dedim ama sancim yoktu sadece 2 saatte bir koyu renkte lekelenmeler oluyor 2 saate yerleşme kanaması olduğunu hamile oldugumu anladım

Ben de yerleşme kanaması yaşamıştım yumurtlama günlerime denk gelen ilişkiden 2 gün sonra pembe, 2-3 damla kadar olmuştu

Benimde dün adet günümdü adet olucakmışım gibi bel kasık ağrım göğüs Hassasiyetim var dün peçeteye kahverengi birkaç damla kan geldi. Gece sökülür dedm şimdi yine pedimde bişey yok direk peçeteye geliyor kahverengi s açık pembe si bişey. Adetim direk kıpkırmızı kan damlası olarak başlar hç böyle başlamadı. Sabah testte yaptım negatif eğer bu üstüne görme kanaması ise ne zaman test yapmam gerekiyor kesin sonuç için bilgisi olan yazabilir mi

Canım bazen idrar da çok geç çıkıyormuş
Benim bi arkadaşımın bir ayını geçmeden idrarda çıkmıyomuş ve 2 gebeliğinde de ilk aylarında adet görmüş

En iyisi kan vermek

Tmm cnm sağol inşallah vardır senede bendede Allahım tüm isteyenlere versin inşallah

Kızlar benim de bir sorum olacak. Adet olacağım gün peçeteye gelecek kadar kahverengi lekelenme oldu. Sonra 5 gün boyunca bu lekelenme devam etti ama kanama bir türlü başlamıyor. Yani adetim 5 gün gecikti ve idrar testim de negatif. Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adetim mi sökülmüyor acaba? Adet günü yerleşme kanaması geçirenler ve sağlıklı hamileliği olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba, hamilelik oldu mu acaba yoksa adet kanaması mıymış?

merhaba ben yeni katildim bisey sormak istiyorum
Ben son adetim 6.ayin 14’idi ve 18 ise bitti once iliski yasadim esimle ve bu 3 gun once tekrar iliski yasadim bugun bende koyu renkte ve acik renkte kanamam oldu kan pirticiklari yok
Bu sabah atesimi olctugumde ise 36.3 cikti ve bazen ateslenme geliyor nefes darligim oldu 2 gun once ve kasiklarimda hafif agrilar var. yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…