Üstüne görme yaşayanlar bakabilir misiniz?

melegim44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.124
1.158
48
38
Kızlar merhaba bu üstüne görme denen sey nasil oluyor?Netten biraz araştırma yaptım ama sizin yasadiklariniz daha önemli benim için.Mesela 1. Normal adet gününüzde mi geldi? 2.Normal adet mi oldunuz yoksa lekelenme tarzinda mi geldi? 3.İdrar testinde ne zaman öğrendiniz? YAŞAYAN BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ COK MUTLU OLURUM:KK73::KK31:

Şüpheleniyorsanız bir test yapın çünkü herkesin kendine özel olur normal kanama yaşayan da oluyor lekelenme yaşayan da mesela bende hiçbiri olmadı adetim geçince test yaptım ve öyle öğrendim

Ewtherkeste farkli olabilir de benim asil sormak istediğim ustune gördükten ne zaman sonra testte pozitif çıktı

Ben kimyasal yasadim mayis ayinda ilk adetim 35.gün geldi sadece ilk gun adet oldum ertesi gun kesildi sobra dun yıne oldum bugün yine kesildi kesik kesik oluyor o yuzden dedim üstüne görme nasil bişey?

Ben kimyasal yasadim mayis ayinda ilk adetim 35.gün geldi sadece ilk gun adet oldum ertesi gun kesildi sobra dun yıne oldum bugün yine kesildi kesik kesik oluyor o yuzden dedim üstüne görme nasil bişey?
O zaman sabah idrarıyla bir test yapın varsa çıkar diye düşünüyorum yoksa da bir dr a görünmenizde fayda var

Back
X