- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sarisinnn1235
Kimyasal gebelik deniyor öyle durumlara bende yasadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu test yapmadan bilemezsin canım. Benimde hep düzenlidir. Gecikmem oldu. Ama adet başladı yine de buda mı kimyasal diye merakımdan tahlil yaptırmıştım. Sonuç 40 küsürdü. O gün pazardı pazartesi doktorumu aradım durumu anlattım tekrar tahlil istedi 20 küsür çıkmıştı. Doktorum kimyasal gebelik geçirmişsin dedi. Yani kanama oldukca değerim düştü.Kızlar 4 aylık evliyim reglim hiç gecikmez her ay 15inde olurdu bu ay 12 gün gecikti ve az önce hastalandım hep hamileyim zannediyordum ama değilmişim galiba neden böyle bir gecikme oldu hiç bilmiyorum ♀ birde ben hazır değildim biraz zorladım kendimi sürekli temizlik spor yaptım son iki günde üzerine hasta olunca farklı hissediyorum acaba hamiştim de bebeğime zararmı verdim ?
İsterseniz bir test yapınmerhaba ben de kafama takılan bi durumu sormak istiyorum bu ay yumurtlama günlerini değerlendirmiştik. adetime 5 gün kala idrar yolu enfeksiyonu oldum ertesi sabah doktora gittim purinol,urocare ve donaxyl tablet verdi adet tarihime 2 gün kala adetim başladı gibi oldu ama doğru düzgün bişey de gelmedi 1.5 gün falan sürdü sonra 2 gün hiçbişey gelmedi. sonra da kahverengi damla geldi. acaba ilaçlardan dolayı mı böyle oldu yoksa hamile olup böyle belirti yaşayan oldu mu ? çok merak ediyorum
Yaptırdın mi canimMerhaba bugün üzerine görme yaşadım buna üzerine görme denirse tabi belli belirsiz akıntıyla karışık pembe leke akşam iş çıkışı test yaptım 2.çizgi silik çıktı gece kan testi verdim hcg 76.6 çıktı 2 gün sonra bir kez daha yaptırcam inş