• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık üstüne görme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh bu regl..Bende ovulasyon tarihlerini kullandım geçen ay ama regl olunca tüm ümitler kayboldu tabii..ama sebepsiz şekilde bugün reglm bitti miğde bulantısı başladı üşütmüş olamam bu havada diyorum,göğüslerimde ağrıyor kısa kısa baş dönmelerim var ama paikolojik desem regl olunca tamamen inandım hamile olmadığıma ama bitiş günü miğde bulantısı çok garip hayırlısı ..
Ay canım benim aynı şeyleri yaşadım seninle ama idrar kan falan yapmadım bir daha. Ama yok hamile değilim olsam hissederim. Bende artık oluruna bırakıcam

Arkadaslara katiliyorum.stres yapmayin diyenlere.elimizden gelmiyor tabi.her ay her ay acaba demektsn yoruluyor insan.bu ay bende yerlesme kanamsi gecirdim zannettim ama olmadi onceki ay da oyle ondan onceki ayda oyle.testler yapip negatif oldugunu gorunce butun belirtiler birden bitiyo sanki.insallah her isteyen bebegine saglikli bi sekilde kavusur.Rabbim yardimcimiz olsun

Arkadaslara katiliyorum.stres yapmayin diyenlere.elimizden gelmiyor tabi.her ay her ay acaba demektsn yoruluyor insan.bu ay bende yerlesme kanamsi gecirdim zannettim ama olmadi onceki ay da oyle ondan onceki ayda oyle.testler yapip negatif oldugunu gorunce butun belirtiler birden bitiyo sanki.insallah her isteyen bebegine saglikli bi sekilde kavusur.Rabbim yardimcimiz olsun
Amin canım benim aminn

Ay canım benim üzüldüm çok ümitleniyoruz işte herşeyden. Bu aya kısmet artık ama kafama takmıyorum eskisi gibi
Evet hep kendimi dinliyorum acaba gögüslerim acıyo mu acaba sivilce cıktımı falan filan diye belirti varmı diye dinliyorum kendimi.bu ay ilk defa olursa olur olmazsa napayım yaa ddm o üzüntüyle :( ama vazgecmicem pes etmicem umudumu da yitirmicem. Ya olcak inanki hissediyorum cok yakında.bilmiyorum icimde oyle bi his var bu aralar.ama bi gelsin varya onun totosunu ısırcam :)

Back
X