Üstüne görme

Wiwit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
3
0
1
26
Adet olmam gereken günden 5 gün sonra kanamam geldi regl olduğumu dusundum maa daha koyu ve az 3 gün sürdü su anda bitti sabahları uyandığımda hic yaşamadığım bir öğürme refleksi veriyorum her seye ama kusma falan yok goguslerimin etrafındaki kabarcıklar belirginlesti gebelik belirtisi olabilir mi üstüne görme yaşamış olabilirmiyim

Çift rahimli değilseniz üstüne görme diye bir olay imkansız. Belki yerleşme kanamasidir ama o da genellikle kahverengi ve çok az oluyor.

Adet olmam gereken günden 5 gün sonra kanamam geldi regl olduğumu dusundum maa daha koyu ve az 3 gün sürdü su anda bitti sabahları uyandığımda hic yaşamadığım bir öğürme refleksi veriyorum her seye ama kusma falan yok goguslerimin etrafındaki kabarcıklar belirginlesti gebelik belirtisi olabilir mi üstüne görme yaşamış olabilirmiyim
Test yapmanız da fayda var en azından içiniz rahatlar . Benim hamileliğimde sürpriz oldu tam regli zamanı kahveli lekelenmeler iki gün sürdü yani kana çevirmedi meğer hamileymişim yerleşme kanamasıymis düşük tehlikem vardı o yüzden yapın en azından içiniz rahatlar çünkü bahsettiğiniz durumda genellikle gebelik varsa ilaç başlanıyor

Back
X