- 12 Ekim 2021
- 121
- 18
- 48
- 24
- Konu Sahibi Sevimlitatli
-
Aynen bu şekilde olabilir canımEnfeksiyon ve yumurtlama bir arada olabilir
Üstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama değil sanırımAynen bu şekilde olabilir canım
Değil gibi canımÜstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama değil sanırım
Aynen bu şekilde olabilir canım
kan testi vermelisiniz hala leke geliyor diyorsunuz birde testte silik çizgi var randevu alıp doktora gidin benceVe leke gala geliyor
Peki yumurtlama günü felan olabilir mi sizce bu konuda fikriniz var mı acaba bazılarında leke geliyormuşta ben ilk olduğu için şaşırdım birazkan testi vermelisiniz hala leke geliyor diyorsunuz birde testte silik çizgi var randevu alıp doktora gidin bence
Benim de adetten sonraki 17. Gün de çok az leke gelmeye başlamıştı. 3 gün sürdü ve git gide azalarak bitti. Ben bu lekeden şüphelendiğim için test yaptım ve hamileymişim. Bir kaç gün sonra erken gebelik testi yapın isterseniz.Üstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama değil sanırım
Peki renk olarak nasıldı benimki pasta ilk gün kahverengi 2.ve bugün hep akıntı içinde pembe renk gelirBenim de adetten sonraki 17. Gün de çok az leke gelmeye başlamıştı. 3 gün sürdü ve git gide azalarak bitti. Ben bu lekeden şüphelendiğim için test yaptım ve hamileymişim. Bir kaç gün sonra erken gebelik testi yapın isterseniz.
Yoksa enfeksiyon da olabilir
Kahveydi azaldıkça rengi de açıldı.Peki renk olarak nasıldı benimki pasta ilk gün kahverengi 2.ve bugün hep akıntı içinde pembe renk gelir
Buda baya belirgin yine siz kan verin kafa karışıklığı olmasınBunu dün yaptım sonradan bu pembe çizgi çıktı su damlattim ama çizgi hiç kipardamadi
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba aynı şeyi yaşıyorumPeki renk olarak nasıldı benimki pasta ilk gün kahverengi 2.ve bugün hep akıntı içinde pembe renk gelir
Merhaba 7 gün sürdü ve de ama aynı şekilde iki güne bir geldi en son tekrar kahverengiye döndü , adetim 2 sinde olması gerekiyordu bugün kan testi verdim güzel dualar bekliyorum .Merhaba sonucunuz ne oldu acaba aynı şeyi yaşıyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsınızMerhaba 7 gün sürdü ve de ama aynı şekilde iki güne bir geldi en son tekrar kahverengiye döndü , adetim 2 sinde olması gerekiyordu bugün kan testi verdim güzel dualar bekliyorum .
Amin . Sizin durum nasıl peki kaçıncı günde başladı lekelenmeİnşallah hayırlı haberler alırsınız
14. Gün Bir gün boyunca geldi diger gün durdu çok garipti adetime daha varAmin . Sizin durum nasıl peki kaçıncı günde başladı lekelenme
Amin . Sizin durum nasıl peki kaçıncı günde başladı lekelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?