Canım benim bir yakınım 3bucuk ayına kadar hamileliğini bilmedi normal adet görüyordu çünkü en son aşırı miğde bulantısı olunca doktora gitti orada cinsiyetini bile öğrenmiştikızlar aylarca üstüne gören varmış ve adet ile aynı yoğunlukta oluyormuş böyle bir şey varsa idrar testinde çıkar mı gebelik (ilişkiden 1.5 2 ay sonra falan)
ben 1.5 ay sonra ve 2 ay sonra idrar testi yaptım negatif çıktı silik cizgi bile yoktu ama şu an iliskiden 3 ay gecti ve mide bulantısı var asiri hastayım belki ondandir ve karnim buyuyomus gibi hissediyorum psikolojik galibaCanım benim bir yakınım 3bucuk ayına kadar hamileliğini bilmedi normal adet görüyordu çünkü en son aşırı miğde bulantısı olunca doktora gitti orada cinsiyetini bile öğrenmiştişimdi 3 yaşında bir kızı var 9 ay boyunca da düzenli adeti oldu. Ve evet idrar testinde çıkar tabiki çünkü beta HCG 1.5 2 ayda çok yükselmiş olur çıkmama ihtimali yok
kan yapmadim ama 1.5 ve 2 ay sonra idrar testi yaptım negatif cikti ama cok midem bulaniyo hastayim ondan olabilir ve karnim buyuyomus gibi hissediyorum psikolojik galibaDoktorlar genelde üstüne görmenin normal regl gibi olmadığını (kanama fazla olsa bile tarih, yoğunluk, gün sayısı) farklı oluyor diyorlar ama kan tahlilindw gebeliğin çıkmama imkanı yok
Yok canım psikolojik o çoktan çıkardı olsaydı telaslanma bu havalarda karnının sis olması da normalben 1.5 ay sonra ve 2 ay sonra idrar testi yaptım negatif çıktı silik cizgi bile yoktu ama şu an iliskiden 3 ay gecti ve mide bulantısı var asiri hastayım belki ondandir ve karnim buyuyomus gibi hissediyorum psikolojik galiba
ay çok teşekkür ederim birde geçen ay kadın doğum uzmanina göründüm ama gebelik suphesini soylemedim ve o da reglim duzensiz diye yumurtalıklarimi kontrol etti fakat rahime hic bakmadi sadece sag yumurtalıga bakti sorun yok dedi eger gebelik olussaydi gorebilir miydi keseyi rahime bakmadanYok canım psikolojik o çoktan çıkardı olsaydı telaslanma bu havalarda karnının sis olması da normal
Her hangi bir hamilelik olsaydı yumurtaliga bakarken anlardı zaten canım telaş yapacak bişey yok anladığım kadarıyla evlinde değilsin ama bu zamana kadar gösterir di bebek bir şekilde kendini testte de çıkardı doktor da farkederdiay çok teşekkür ederim birde geçen ay kadın doğum uzmanina göründüm ama gebelik suphesini soylemedim ve o da reglim duzensiz diye yumurtalıklarimi kontrol etti fakat rahime hic bakmadi sadece sag yumurtalıga bakti sorun yok dedi eger gebelik olussaydi gorebilir miydi keseyi rahime bakmadan
çok teşekkür ederim evet değilim içimi rahatlattınızHer hangi bir hamilelik olsaydı yumurtaliga bakarken anlardı zaten canım telaş yapacak bişey yok anladığım kadarıyla evlinde değilsin ama bu zamana kadar gösterir di bebek bir şekilde kendini testte de çıkardı doktor da farkederdi
ben iliskiden 2 ay sonra falan ultrasona girdim ve sadece sag yumurtalıga bakti rahime hic bakmadi doktorum sorun yok dedi gebelik olsaydi gorur muyduKarnınızın şiş olması ve mide bulantısı normal galiba ya bu ara herkesin regli düzensiz. Belirtileri aşırı ağır. Bende de mide bulantısı şişkinlik çok var ve reglim gecikmezdi gecikti. Mevsim geçişi etkileri
Sanırım istenmeyen bir gebelik düşüncesi sizdeki ama zaten regl olmuşsunuzben iliskiden 2 ay sonra falan ultrasona girdim ve sadece sag yumurtalıga bakti rahime hic bakmadi doktorum sorun yok dedi gebelik olsaydi gorur muydu
ya aylardir oluyorum ama duzenli degil ve ustune gorme olayi var o korkutuyor ve evet istenmeyenSanırım istenmeyen bir gebelik düşüncesi sizdeki ama zaten regl olmuşsunuz
Gebelik durumu varsa ultrason da zaten çıkardı bence hekim olmadığım için doğru tabirler kullanamayabilirim ama ultrasonu sağ tarafa koyduğunda sadece altını değil bir perspektif şeklinde görüntü veriyor. Gebelik durumu söz konusu olsa görülürdü diye düşünüyorum ama siz emin olmak adına evde bir test yapabilirsiniz ki büyük ihtimalle negatif çıkar.ya aylardir oluyorum ama duzenli degil ve ustune gorme olayi var o korkutuyor ve evet istenmeyen
a ben 2 tane yaptim 1.5 ay ve 2 ay sonra yapmıştım negatif cikti ikiside kesin gebelik yok denebilir miGebelik durumu varsa ultrason da zaten çıkardı bence hekim olmadığım için doğru tabirler kullanamayabilirim ama ultrasonu sağ tarafa koyduğunda sadece altını değil bir perspektif şeklinde görüntü veriyor. Gebelik durumu söz konusu olsa görülürdü diye düşünüyorum ama siz emin olmak adına evde bir test yapabilirsiniz ki büyük ihtimalle negatif çıkar.
2 test üstüne regl olmuşsunuz. Yani bence imkansız.a ben 2 tane yaptim 1.5 ay ve 2 ay sonra yapmıştım negatif cikti ikiside kesin gebelik yok denebilir mi
timamdir teşekkürler2 test üstüne regl olmuşsunuz. Yani bence imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?