üstüne görme...

suncaptain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
213
24
48
Adana
merhaba kızlar,adetime 3-4 gün var ama kahverengi lekelenme oluyo dünden beri bende çok az da ağrı.üstüne görme durumu oldu sanki bende ...eşimle bu ay bebek için çalıştık:)ne zaman kan testi yapmam gerek beklediğim regl dönemimin geçmesini mi beklemeliyim? çok heyecanlıyım ya

merhaba kızlar,adetime 3-4 gün var ama kahverengi lekelenme oluyo dünden beri bende çok az da ağrı.üstüne görme durumu oldu sanki bende ...eşimle bu ay bebek için çalıştık:)ne zaman kan testi yapmam gerek beklediğim regl dönemimin geçmesini mi beklemeliyim? çok heyecanlıyım ya

arkadasımdan bılıyorum 15 gunden once kandan cıkmaz

bende adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme oldu çok az 3 gün sürdü kesildi bende şüphelendim ve test yaptım sonuç pozitif çıktı inş gönlünüze göre olur belli oldu mu durumunuz

bende adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme oldu çok az 3 gün sürdü kesildi bende şüphelendim ve test yaptım sonuç pozitif çıktı inş gönlünüze göre olur belli oldu mu durumunuz[/QUOTreglim tam anlamıyla olunca test yaptrmadım canım.bu ay ikinciyi denedik. o da başarısız :((

bende üstüne gördüm adetim gecikmişti bi lekelenme oldu adet oldum sandm ama 1 kere oldu tekrar gelmedi ve sonrasında 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendm şimdi bebişimm 14 haftalık

Back
X