Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim peki kac ay oldu senin ve her ay tam gununde mi olduCanim sana söyle anlatayim misal ben mayis ayinin 5 inde adet oldum obur ay yine 5 inde yada bir iki gun sonra koyu renk miktari az bir ped dolmayacak kadar iki uc gun oluyorum benim yasadigim buydu bebek istiyordum adet oldum diye umudu kestim meger o adet degilmis hamileymisim ben doktora gittigimde direk ultrasonda bebegi kalp atisini gorduk 3 aylik olmustu :)
bende ustune gordum canım... adetlendım baya guzel 5 gun falan sürdü... sonrakı ay adetlenıcem dıye beklerken tabı bende sıddetlı kasık agrıları vardı hatta agrıkesıcı kullandım benım regl donemı cok sancılı gcıyor.. sonra bekledıgım adet 4 gun gecıktı sonraa bı ogrendım kı 5 haftalık hamıleyım :)
merhaba,
bende ilk once ustune oldum zannettim fakat ucuncu gunu gayet normal adet gibi devam ediyor kanamam. daha onceki bir forumda bir arkadas normal sekilde adet gordugunu soylemisti ustune oldugunda hatta iki kez olmus. bende umitlendim biraz ama simdi bulamiyorum o forumu..sizinkiside ayni sekilde normal adet kanamasi gibi ve miktarindamiydi?yoksa az miktarda mi geldi? ben hala umit ediyorum hamile oldugumu![]()
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?Adet gordum korunmadim bir sonraki ay adet gunumde lekelenme seklinde oldu okadar 2 3 gun kadar surmustu bir sonraki ayda yine adet olurum.diye bekledim olmayinca doktora gittim orda ogrendim hamile oldumu
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?