Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kaç gün daha bekle test yap kan testi en garantisi ama onun için de iki gün beklemen lazim inşallah gönlünden geçen neyse o nasip olurBen hamile değilim şuan ama bu ağrılar acaba mı dedirtiyor adet oldum temizleneli 5 gün oldu ama ağrılarım var sanki tekrar adet olucakmisim gibi geliyor
İçimdeki hisler çok karışık. Rabbime bıraktım ben artık. Bu arada kaç ay arayla hamile kaldınBi kaç gün daha bekle test yap kan testi en garantisi ama onun için de iki gün beklemen lazim inşallah gönlünden geçen neyse o nasip olur
Kaçgün sürdü. Adetin bittikten sonra yine adet sancısı gibi belinde ve kasıginda sancın oldumuBen de üstüne gördüm, tutunma kanamasiymis aslında doktor Progestan vermişti.
Ardı ardına kaldım canım ilk bebeğimi anlamadık bile doktor söyledi tesadüfen istanbula gelmesem ikinciyi de anlamayacaktim doğu da yaşıyoruz biz eşimin işinden dolayı ikinci bebeğimi öğrendim iki gün sonra kaybettim ardından 12 gün sonra hamile kalmışım korunma demişti doktorum korunmadim düşükten sonra hemen hamile kalınabiliyormuş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ..İçimdeki hisler çok karışık. Rabbime bıraktım ben artık. Bu arada kaç ay arayla hamile kaldın
Aminnnn inşallah ama senin Yatman lazım bide ilişkiye girerken dikkatli ol çünkü ardı ardına düşük yaşayınca Bebekler birdaha zor tutunuyor çok dikkat et Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinArdı ardına kaldım canım ilk bebeğimi anlamadık bile doktor söyledi tesadüfen istanbula gelmesem ikinciyi de anlamayacaktim doğu da yaşıyoruz biz eşimin işinden dolayı ikinci bebeğimi öğrendim iki gün sonra kaybettim ardından 12 gün sonra hamile kalmışım korunma demişti doktorum korunmadim düşükten sonra hemen hamile kalınabiliyormuş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ..
Balım eşimden uzağım şuan ve bi süre daha uzak kalmak zorundayım bebeğim yasasında gerisi önemli değil progestan iğne kullanıyorum bakalım Rabbim ne nasip edecek en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahAminnnn inşallah ama senin Yatman lazım bide ilişkiye girerken dikkatli ol çünkü ardı ardına düşük yaşayınca Bebekler birdaha zor tutunuyor çok dikkat et Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Benim kanamam farkliydi kırmızı değildi kahverengine yakındı. Şüphelendim adetimin beşinci gününde hamile olduğumu öğrendim. O üstüne gormeymis işte. Sen adet oldun sanmış olabilirsin, ne olur ne olmaz yaptır testini pek belli olmuyor bu işler herkesin farklı farklı.Kaçgün sürdü. Adetin bittikten sonra yine adet sancısı gibi belinde ve kasıginda sancın oldumu
İnşallah cnm isteyen herkese versin inşallahBalım eşimden uzağım şuan ve bi süre daha uzak kalmak zorundayım bebeğim yasasında gerisi önemli değil progestan iğne kullanıyorum bakalım Rabbim ne nasip edecek en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
Bende oldum İlk iki gün normal adet gibiydi 3. Günden sonra az ve kahverengi gelmeye basladıBenim kanamam farkliydi kırmızı değildi kahverengine yakındı. Şüphelendim adetimin beşinci gününde hamile olduğumu öğrendim. O üstüne gormeymis işte. Sen adet oldun sanmış olabilirsin, ne olur ne olmaz yaptır testini pek belli olmuyor bu işler herkesin farklı farklı.
Aynen benimde öyleydi sanırım hamilesin.Bende oldum İlk iki gün normal adet gibiydi 3. Günden sonra az ve kahverengi gelmeye basladı
Eğer öylese bu ay adet olmam gerekit bakalım olucakmıyım 29 batimAynen benimde öyleydi sanırım hamilesin.
Benim kanamam farkliydi kırmızı değildi kahverengine yakındı. Şüphelendim adetimin beşinci gününde hamile olduğumu öğrendim. O üstüne gormeymis işte. Sen adet oldun sanmış olabilirsin, ne olur ne olmaz yaptır testini pek belli olmuyor bu işler herkesin farklı farklı.
Benim kanamam farkliydi kırmızı değildi kahverengine yakındı. Şüphelendim adetimin beşinci gününde hamile olduğumu öğrendim. O üstüne gormeymis işte. Sen adet oldun sanmış olabilirsin, ne olur ne olmaz yaptır testini pek belli olmuyor bu işler herkesin farklı farklı.
Ben üstüne gördüm ama renk kahverengiydi kırmızı değilKızlar benim sorum şu adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı ?yani üstüne gören varmı ? varsa nasıl ogrendiniz? adetiniz ne düzeydeydi? Adet bittikten sonra yine adet sancısı gibi ağrınız oldumu?