üstüne görme

bbgiimmm

Kızım abla oluyor :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
527
271
53
Kızlar benim sorum şu adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı ?yani üstüne gören varmı ? varsa nasıl ogrendiniz? adetiniz ne düzeydeydi? Adet bittikten sonra yine adet sancısı gibi ağrınız oldumu?

Hamilelikte adet sancısı gibi ağrı oluyor zaten canım bende oldu en azından iki bebeğimi kaybettim ben ikinci bebeğim tam adetin üstüne olmuştu kaybettim şimdi üçüncü bebeğime hamileyim Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

Ben hamile değilim şuan ama bu ağrılar acaba mı dedirtiyor adet oldum temizleneli 5 gün oldu ama ağrılarım var sanki tekrar adet olucakmisim gibi geliyor

Ben hamile değilim şuan ama bu ağrılar acaba mı dedirtiyor adet oldum temizleneli 5 gün oldu ama ağrılarım var sanki tekrar adet olucakmisim gibi geliyor
Bi kaç gün daha bekle test yap kan testi en garantisi ama onun için de iki gün beklemen lazim inşallah gönlünden geçen neyse o nasip olur

Bi kaç gün daha bekle test yap kan testi en garantisi ama onun için de iki gün beklemen lazim inşallah gönlünden geçen neyse o nasip olur
İçimdeki hisler çok karışık. Rabbime bıraktım ben artık. Bu arada kaç ay arayla hamile kaldın

İçimdeki hisler çok karışık. Rabbime bıraktım ben artık. Bu arada kaç ay arayla hamile kaldın
Ardı ardına kaldım canım ilk bebeğimi anlamadık bile doktor söyledi tesadüfen istanbula gelmesem ikinciyi de anlamayacaktim doğu da yaşıyoruz biz eşimin işinden dolayı ikinci bebeğimi öğrendim iki gün sonra kaybettim ardından 12 gün sonra hamile kalmışım korunma demişti doktorum korunmadim düşükten sonra hemen hamile kalınabiliyormuş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ..

Ardı ardına kaldım canım ilk bebeğimi anlamadık bile doktor söyledi tesadüfen istanbula gelmesem ikinciyi de anlamayacaktim doğu da yaşıyoruz biz eşimin işinden dolayı ikinci bebeğimi öğrendim iki gün sonra kaybettim ardından 12 gün sonra hamile kalmışım korunma demişti doktorum korunmadim düşükten sonra hemen hamile kalınabiliyormuş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ..
Aminnnn inşallah ama senin Yatman lazım bide ilişkiye girerken dikkatli ol çünkü ardı ardına düşük yaşayınca Bebekler birdaha zor tutunuyor çok dikkat et Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Aminnnn inşallah ama senin Yatman lazım bide ilişkiye girerken dikkatli ol çünkü ardı ardına düşük yaşayınca Bebekler birdaha zor tutunuyor çok dikkat et Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Balım eşimden uzağım şuan ve bi süre daha uzak kalmak zorundayım bebeğim yasasında gerisi önemli değil progestan iğne kullanıyorum bakalım Rabbim ne nasip edecek en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah

Kaçgün sürdü. Adetin bittikten sonra yine adet sancısı gibi belinde ve kasıginda sancın oldumu
Benim kanamam farkliydi kırmızı değildi kahverengine yakındı. Şüphelendim adetimin beşinci gününde hamile olduğumu öğrendim. O üstüne gormeymis işte. Sen adet oldun sanmış olabilirsin, ne olur ne olmaz yaptır testini pek belli olmuyor bu işler herkesin farklı farklı.

Balım eşimden uzağım şuan ve bi süre daha uzak kalmak zorundayım bebeğim yasasında gerisi önemli değil progestan iğne kullanıyorum bakalım Rabbim ne nasip edecek en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
İnşallah cnm isteyen herkese versin inşallah

Benim kanamam farkliydi kırmızı değildi kahverengine yakındı. Şüphelendim adetimin beşinci gününde hamile olduğumu öğrendim. O üstüne gormeymis işte. Sen adet oldun sanmış olabilirsin, ne olur ne olmaz yaptır testini pek belli olmuyor bu işler herkesin farklı farklı.
Bende oldum İlk iki gün normal adet gibiydi 3. Günden sonra az ve kahverengi gelmeye basladı

Su an bi soru sormak istiyorum gorup cevap verirseniz çok sevinirim. Ben bir buçuk iki haftadir kendinde değişiklikler sezmeye başladım. Mide bulantısı, baş dönmem, hiç sevmediğim halde canımın ilk defa tatlı cekmesi, hafif kasıklarda tek taraflı kısa kısa sancılar, goguslerimde sizlamalar, gibi durumlar meydana geldi. Adet gunumden iki uç gün önce iki gün hafif kahverengimsi bi kan geldi. İki uç gün sonra da adetim geldi ama az geldi ilk gün çok sancılı geçti ilk defa sonrasında sancim olmadı ama hala mide bulantisi baş dönmem devam ediyo test yaptım negatif çıktı ama adetim bitmedi daha sizce adetimin bitmemesi etkili olmuşmudur ? Hamile olabilir miyim ?

Su an bi soru sormak istiyorum gorup cevap verirseniz çok sevinirim. Ben bir buçuk iki haftadir kendinde değişiklikler sezmeye başladım. Mide bulantısı, baş dönmem, hiç sevmediğim halde canımın ilk defa tatlı cekmesi, hafif kasıklarda tek taraflı kısa kısa sancılar, goguslerimde sizlamalar, gibi durumlar meydana geldi. Adet gunumden iki uç gün önce iki gün hafif kahverengimsi bi kan geldi. İki uç gün sonra da adetim geldi ama az geldi ilk gün çok sancılı geçti ilk defa sonrasında sancim olmadı ama hala mide bulantisi baş dönmem devam ediyo test yaptım negatif çıktı ama adetim bitmedi daha sizce adetimin bitmemesi etkili olmuşmudur ? Hamileolabilir miyim ?

Kızlar benim sorum şu adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı ?yani üstüne gören varmı ? varsa nasıl ogrendiniz? adetiniz ne düzeydeydi? Adet bittikten sonra yine adet sancısı gibi ağrınız oldumu?
Ben üstüne gördüm ama renk kahverengiydi kırmızı değil

Back
X