üstüne görme

Kızlar benim sorum şu adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı ?yani üstüne gören varmı ? varsa nasıl ogrendiniz? adetiniz ne düzeydeydi? Adet bittikten sonra yine adet sancısı gibi ağrınız oldumu?
Bennnn
Adetimin 3. Günü diye hormon testi verdim gebeliğe bakılmış hamileyim

merhaba kızlar bende ilk aşılamamı oldum bugün sonucu öğrenmek için test yaptırmaya gittim sonucu alamadan kanamam oldu:( ama adetime üç gün var karnımda acayip yanma var sonucumu yarın alıcam ama sizce tutunma kanaması mıdır kahverengi ve pembe renginde geliyor şimdilik ama klasik adet olduğum zaman yaşadığım belirtiler var ne olur iç rahatlatıcı bir şeyler söylesin biri bana :(

YARDIM! Arkadaşlar adetim 10 gün gecikince kan testi idrar testi yaptım sonuç olumsuz çıktı. 14.gün kahve rengiyle başlayan halen kopkoyu kırmızı demeye dilim varmıyor kahvem si regl basladi. Bu süreçte kasik ağrısı zaman zaman göğüste batma bazen mide bulantısı oluyor ayrıca karnımın alt kısmında da ağrı oluyor. Adet sancısı diyebileceğim bir ağrı yok. Lütfen bu durumu degerlendirebilir mısınız. Hamilelik ihtimali var mi?

Ben üstüne gördüm ama renk kahverengiydi kırmızı değil
Canim hayırlı olsun bebeğin. .. bişe sormak istiyorum o leke geldikten kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu bide battan kaç gün önce geldi leke benim Batim bugün dün minnacik kahverengi leke geldi daha da bişe gelmedi idrarda çıkmadı bana yardımcı olur musun?

Merhaba arkadaşlar ben de normal adet zamanımda adet oldum. Fakat adet olduktan sonra göğüslerimdeki hassasiyet tamamen geçiyordu ama adetim bittikten sonra göğüslerim adet öncesi olduğu gibi hassaslaştı üstüne görme olabilir mi mesela üstüne görme yaşayıp göğüs hassasiyeti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ???

Back
X