Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mitharas test yap tatlım..
merhaba canim benim gecen ay duzensiz adet yani ustune gorme gordum az miktarda kan ve kahverengi akintilarm vardi birde incecik akintlar ..ben adet oldugunu zanetmistm ama allaha sukur hamileyim..sende doktora gorunsen iyidir ama biraz bekle ben bi ay bekledim ama daha erkende gidebilirdim ....
sormak istedigin baska bisey olursa ben burdayim
bende üstüne gördüm benim adetim normalde 5 gün sürüyordu. Ama 20 gün boyunca adet gördüm . kimi gün azaldı kimi gün arttı.Ama hamile olduğuma hiç ihtimal vermedim Doktora gittim neden böyle oldu ilk defa bir düzensizlik yaşıyorum dedim. Ama çocuk istediğim için belki hamile olabileceğimi söyledim.vDoktor hamile olmadığımı söyledi. Kese gözükmemiş. Bir de göğüslerimin ağrısı olunca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim doktora gidince bu sefer kese gözüküyordu ve 8 haftalık hamileydim. Doktor hamile olduğumu görünce düşük riski olabileceğinden dolayı progesteron testi yaptırdı. Düşük riski yoktu allahtan. Hatta kanamdan dolayı rahimdeki izide gösterdi. Böyle işte olabilir test yap ve doktora gitmeni tavsiye ediyorum.kızlar benim sorum olacaktı size şimdi ben 24 aralıkta regl oldum 1 ocakta bitti sonra 1 şubattan 10 şubata kadar kahverengi leke gördüm damla damla geldi bir gün geldiyse bir gün gelmedi
ve göğüslerim ağrıyor midem berbat bir durumda kasıklarıma sancı girip geçiyor arada şimdi ise 20 şubbatta tekrar leke gelmeye başladı yine damla damla az geldi adet olacakmışım gibi sancılar girip geçiyor sizce hamile olabilirmiyim ne olursunuz okuyan herkes yorum yapsın lütfen şimdiden teşekkür ederim sizlere