üstüne görmek acil yardım

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
208
Diğer
kızlar hamile olup üstüne adet gören ve normal adeti gibi adet olan minik parçalar gelen varmı?

merhaba canim benim gecen ay duzensiz adet yani ustune gorme gordum az miktarda kan ve kahverengi akintilarm vardi birde incecik akintlar ..ben adet oldugunu zanetmistm ama allaha sukur hamileyim..sende doktora gorunsen iyidir ama biraz bekle ben bi ay bekledim ama daha erkende gidebilirdim ....
sormak istedigin baska bisey olursa ben burdayim

tatlım ben dr gitmedim zaten dr fobim var.cumartesi kanda hamile oldugumu ögrendim pazar adet oldum parça geldi benden agrım sızım geçti sanırım düştü bebiş.zaten minikti..serçe parmagı kadar parça geldi.adetle gitti sanıyorum.merak ettim böyle olupda bebişi düşmeyen aslında adet olan.ama parça geldigi i,çin düştü diyorum böyle parça gelip adet olan ama bebişi duran varmı??

canlarım ya banada yardımcı olursanız sevinirim bu ay adetim erken geldi ve 3 gün sürdü ve az geldi tedirginim ve hala adet olucakmışımgibi ara sıra sızı giriyor acaba üstüne görmüş olabilirmiyi banada yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar benim sorum olacaktı size şimdi ben 24 aralıkta regl oldum 1 ocakta bitti sonra 1 şubattan 10 şubata kadar kahverengi leke gördüm damla damla geldi bir gün geldiyse bir gün gelmedi
ve göğüslerim ağrıyor midem berbat bir durumda kasıklarıma sancı girip geçiyor arada şimdi ise 20 şubbatta tekrar leke gelmeye başladı yine damla damla az geldi adet olacakmışım gibi sancılar girip geçiyor sizce hamile olabilirmiyim ne olursunuz okuyan herkes yorum yapsın lütfen şimdiden teşekkür ederim sizlere

kızlar benim kayınvalidem ilk çocuğuna hamileyken 2 ay adet görmüş... Bu bir sorun belirtisimidir bilemem ama abim sapasağlam =)

kanama olmasına rağmen kan testinde beta hcg yüksekse progesteron jel ve iğnesini kullanın...

berfin merhaba o lekemeler bitsin bi test yap yada doktora gorun yerlesme lekemesi olabir ben oyleydim bitanem .. bel agrlarin var mi

merhaba canim benim gecen ay duzensiz adet yani ustune gorme gordum az miktarda kan ve kahverengi akintilarm vardi birde incecik akintlar ..ben adet oldugunu zanetmistm ama allaha sukur hamileyim..sende doktora gorunsen iyidir ama biraz bekle ben bi ay bekledim ama daha erkende gidebilirdim ....
sormak istedigin baska bisey olursa ben burdayim

merhaba bir sorun olacak benim bu ay adetim en geç 21 olacaktı cuma günü çok az kahverengi akıntı oldu cumartesi pazar da çok az sabahtan oldu haff kan kahverengi akıntı bugün yine çok az oldu geçti kasık ağrım yok sadece belim çok ağrıyor. dün test yaptım çıkmadı sence hamile kalmış olabilir miyim

merhaba kızlar kahverengi akıntılar biti kan gelmeye başladı regl oldum galiba
ama ufak ufak parçalar düşüyor bide kan miktarı yoğun geliyor ya hamileydim düşük oluyo yada regl oldum sizce nedir bilgisi olan varmı

tatlım geçen cumartesi bende kan da hamile oldugumu ögrendim pazar gunu adet oldum ve serçe parmagım kadar kadar 2 tane parça düştü dr aradım düşüktür dedi zaten daha 2 3 haftalıktı.agrın devam ederse gel demişti agrım yoktu gitmedim bende..

kızlar benim sorum olacaktı size şimdi ben 24 aralıkta regl oldum 1 ocakta bitti sonra 1 şubattan 10 şubata kadar kahverengi leke gördüm damla damla geldi bir gün geldiyse bir gün gelmedi
ve göğüslerim ağrıyor midem berbat bir durumda kasıklarıma sancı girip geçiyor arada şimdi ise 20 şubbatta tekrar leke gelmeye başladı yine damla damla az geldi adet olacakmışım gibi sancılar girip geçiyor sizce hamile olabilirmiyim ne olursunuz okuyan herkes yorum yapsın lütfen şimdiden teşekkür ederim sizlere
bende üstüne gördüm benim adetim normalde 5 gün sürüyordu. Ama 20 gün boyunca adet gördüm . kimi gün azaldı kimi gün arttı.Ama hamile olduğuma hiç ihtimal vermedim Doktora gittim neden böyle oldu ilk defa bir düzensizlik yaşıyorum dedim. Ama çocuk istediğim için belki hamile olabileceğimi söyledim.vDoktor hamile olmadığımı söyledi. Kese gözükmemiş. Bir de göğüslerimin ağrısı olunca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim doktora gidince bu sefer kese gözüküyordu ve 8 haftalık hamileydim. Doktor hamile olduğumu görünce düşük riski olabileceğinden dolayı progesteron testi yaptırdı. Düşük riski yoktu allahtan. Hatta kanamdan dolayı rahimdeki izide gösterdi. Böyle işte olabilir test yap ve doktora gitmeni tavsiye ediyorum.

merhaba berfin canim benim bende ayni seninde durumnda evde test yaptm negative cikti 7 gunden sonra doktora gitim vallah hamileydim darsisi seni basina insala bence bi bekle hemen doktora gorun

kızlar buradakileri okuyunca aklıma şüphe düştü:1shok: ben geçen ay 1 gün gecikmeli olarak adet gördüm ilk günü normal kanamam oldu fakat gece rahmimde o kadar ağrı olmuştuki bütün gece ağladım ertesi gün baya azaldı ağrım ama ben yinede dr a gittim oda acil bi doğuma yetişecekti şöle bi baktı karından ultrasonla bi sorun yok dedi eğer üstüne görmüş olsaydım dr ultrasondan anlarmıydıki sonra adetim her zaman 3.4 gün sürüp biterdi ama bu defa 5.6. günlerde damla damla kahverengi kanama oldu önemsemedim bende dedim herhalde hamile kalsam dr görürdü ama 4 hahtalıkken ultrasonda belli olurmuydu ya kafam çok karıştı nolur yardımkafamçokkarıştı

Back
X