tatlım ben dr gitmedim zaten dr fobim var.cumartesi kanda hamile oldugumu ögrendim pazar adet oldum parça geldi benden agrım sızım geçti sanırım düştü bebiş.zaten minikti..serçe parmagı kadar parça geldi.adetle gitti sanıyorum.merak ettim böyle olupda bebişi düşmeyen aslında adet olan.ama parça geldigi i,çin düştü diyorum böyle parça gelip adet olan ama bebişi duran varmı??
anneyim lütfen aldırma bebeğini
ya NE OLUYOR ARKADAŞLAR HERKES BEBEĞİNİ ALDIRMAK İSTİYOR
HİÇ OLUR MU YAA...
ALLAHIN VERDĞİ BİR KAN PIHTISINDAN YARATTIĞI O MİNİŞ ŞEYİ ÖLDÜRMEYE NASIL KIYARSANIZ....
TAMAM TIBBEN İZİN VAR AMA YA İSLAMDA...!!!
BİZ MÜSLÜMAN DEĞİLMİYİZ NÜFUS CÜZDANIMIZDA İSLAM YAZMIYORMU
NE OLURYAPAMAYIN ARKADAŞLAR BU KÜFÜR OLUR...
NE DEMEK İKİSİNE BAKAMAM "ALLAH KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜKÜ VERMEZ"
ALLAH NUN RIZKINI EVVELDEN BELİRLEMİŞTİR ..
BUNA ENGEL OLMAYIN
BELKİ HAYIRLI BİR EVLAT LACAK VATANA MİLLETE...
FATİH SULTAN MEHMETİ ANNESİ DOĞURMASAYDI
İSTANBULU FETHEDEBİLİRMİYDİ...???
YA"BİZİMKİ DE ÖYLE Mİ OLACAK SANKİ "DEMEYİN ARKADAŞLAR
O BİR CAN SONUÇTA...
YAPMAYIN KIYMAYIN
MİNİŞLERİNİZE
AYRICA KUSURA BAKAMAYIN ANNEMİZ
BEN ÇOK KIZIYORUM BÖYLE ŞEYLERE..
tatlım ben dr gitmedim zaten dr fobim var.cumartesi kanda hamile oldugumu ögrendim pazar adet oldum parça geldi benden agrım sızım geçti sanırım düştü bebiş.zaten minikti..serçe parmagı kadar parça geldi.adetle gitti sanıyorum.merak ettim böyle olupda bebişi düşmeyen aslında adet olan.ama parça geldigi i,çin düştü diyorum böyle parça gelip adet olan ama bebişi duran varmı??
Yapma bence yine sen bilirsin kusura bakma kendime hakm olamadaım
kaptırmışım biraz bu senin özelindir
son karar senin....
aslında çok haklısın bebğim küçük olduğu için çalışınca gerçekten çok zor oluyor annem bakıyor oğluma birde yazın k.kardeşim doğum yapıcak onun yanına gidecek kadıncağız neyapsın bunlar beni düşündüren:1shok:
benneyaptımki aynen banada oldu...adetten once kanda baktım hamileyım,sonra adet günümde bir sanci girdi,dediğin gibi serçe parmak gibi bir parça duştu..dr. gittim bebeğin düştü demişsenağlama
canım aynı senin dediğin gibi dünde bende oldu aynısı umarım bu ay hayal kırıklığı yaşamam...ebruli sanırım ben de düşük yaptım o zaman, bu ay adetim 3 gün gecikmişti sevindim ama test yapmaya da korktum, 5 gün gecikmesini beklicektim ama 4. günde şiddetli bi ağrıyla çok yoğun bi şekilde bir gün adet gördüm ve 2 tane parça geldi ertesi gün siyah geldi adetim ve iki gündür de sadece açık kahverengi akıntı geliyo normalde adetim 6 gün sürer, keşke daha önce test yapsaydım en azından hamile olduğuma bir iki gün sevinirdim... çok üzgünüm artık bebeğim olsun istiyorum Allah isteyen herkese versin...
umarım beklemem canım beklemekten sıkıldım artık dilerim ALLAH isteyen herkese bebek verir banada sanada inan çok ediyorumm...umarım barbie0101 inşallah yaşamazsın, beklemek çok zor aylar birbirini kovalıyor zaman o kadar çabuk geçiyor ki biz bebek istemeye başlayalı 7 ay oldu ama yok henüz işte bu ay böle olunca düşük heralde , doktor da düşük olabilir dedi, ama benim kasık ağrılarım hala var acaba diyorum geç döllenme olabilir mi beklicez başka çare yok Allah isteyen herkese ve sana da hayırlı ve sağlıklı evlatler versin.....
slm kızlar ben bi konuda yardım almak istiyorum çok zor durumdayım napıcağımı bilmyorum biz sevgilimle ilişki yaşadık ama dışarıya boşaldı oda pek emin değil bnm adetim koyu kahve geldi baya bi acaba üstüne görme dedikleri durum olabilirmi en son haziran 12 sinde ilişkiye grmiştik 17 yaşındayım eğer hamileysem ben naparımacaba hamilemiyimdir eğer hamileysem napmam gerekir lise son sınıfa geçtim lütfen siz büyüklerim olarak bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?