üstüne görmek acil yardım

canim sweetbaby kac ay boyle gordun duzensiz iki ay mi bi ay mi boyle yasadin mesala ben bi ay boyle oldum o ay yerlesmeymis ve hamile kalmistim o ayda
birde boyle bisey duymustum bazi anne adaylari hamile kalmadan bi kac ay duzensiz adet goreceklermis ve sonra hemen hamile kaliniyo banada oyle dediler bi kac ay boyle olucan ama ben birinci aydi oldum sende bu aylarda dikat et kendine bitanem allatn muayene eger 4 haftaliksa muhakak bisey cikar
insala hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee kalirsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben burdaym bitanemmmm ne sormak istedigsen

ben hiç beklemediğim anda hamile kaldım geçen ay adet tarihim 18 ocak adetimin üstünden 15gün geçti sanki adet olacakmışım gibi ama çok zaman oldu karnım ağrıyor adet sancısı gibi birde çok halsizlik var başımı kaldıramıyorum bebeğim 13 aylık ikisine birden bakamam aldırmayı düşünüyorum psikolojim bozuk yardım lütfen ne yapmalıyım:1shok:

anneyim lütfen aldırma bebeğini
ya NE OLUYOR ARKADAŞLAR HERKES BEBEĞİNİ ALDIRMAK İSTİYOR
HİÇ OLUR MU YAA...
ALLAHIN VERDĞİ BİR KAN PIHTISINDAN YARATTIĞI O MİNİŞ ŞEYİ ÖLDÜRMEYE NASIL KIYARSANIZ....
TAMAM TIBBEN İZİN VAR AMA YA İSLAMDA...!!!
BİZ MÜSLÜMAN DEĞİLMİYİZ NÜFUS CÜZDANIMIZDA İSLAM YAZMIYORMU
NE OLURYAPAMAYIN ARKADAŞLAR BU KÜFÜR OLUR...
NE DEMEK İKİSİNE BAKAMAM "ALLAH KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜKÜ VERMEZ"
ALLAH NUN RIZKINI EVVELDEN BELİRLEMİŞTİR ..
BUNA ENGEL OLMAYIN
BELKİ HAYIRLI BİR EVLAT LACAK VATANA MİLLETE...
FATİH SULTAN MEHMETİ ANNESİ DOĞURMASAYDI
İSTANBULU FETHEDEBİLİRMİYDİ...???
YA"BİZİMKİ DE ÖYLE Mİ OLACAK SANKİ "DEMEYİN ARKADAŞLAR
O BİR CAN SONUÇTA...
YAPMAYIN KIYMAYIN
MİNİŞLERİNİZE
AYRICA KUSURA BAKAMAYIN ANNEMİZ
BEN ÇOK KIZIYORUM BÖYLE ŞEYLERE..

ne yapayım çaresizim bende çok üzülüyorum ama böyle olsun istemedim hiç kaç gündür moralim çok bozuk kararsızım

Yapma bence yine sen bilirsin kusura bakma kendime hakm olamadaım
kaptırmışım biraz bu senin özelindir
son karar senin....

benneyaptımki aynen banada oldu...adetten once kanda baktım hamileyım,sonra adet günümde bir sanci girdi,dediğin gibi serçe parmak gibi bir parça duştu..dr. gittim bebeğin düştü demişsenağlama

Yapma bence yine sen bilirsin kusura bakma kendime hakm olamadaım
kaptırmışım biraz bu senin özelindir
son karar senin....

aslında çok haklısın bebğim küçük olduğu için çalışınca gerçekten çok zor oluyor annem bakıyor oğluma birde yazın k.kardeşim doğum yapıcak onun yanına gidecek kadıncağız neyapsın bunlar beni düşündüren:1shok:

Allah yardımcın olsun
ama bana göre bunlar bebeğini aldırmana neden değil..

canım seninki zaten kışın doğacak nolur aldırma hem ozamana kadar diğeride biraz büyümüş olur kıyma meleğine hem çok büyük günahı var hiçbir sebeb bebeğini öldürmeyi gerektirmez

seni kırmak istemem ama sen burdaki yazıları hiç okumuyorsun galiba biz yıllardır uğraşıyoruz çekmediğimiz acı kalmadı sende allahın sana verdiği cana kıymak istiyorsun okadar çok morelim bozuldiki anlatamam günah yabircanı öldürüyorsun şuan okadar çok şeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum.

benneyaptımki aynen banada oldu...adetten once kanda baktım hamileyım,sonra adet günümde bir sanci girdi,dediğin gibi serçe parmak gibi bir parça duştu..dr. gittim bebeğin düştü demişsenağlama

ebruli sanırım ben de düşük yaptım o zaman, bu ay adetim 3 gün gecikmişti sevindim ama test yapmaya da korktum, 5 gün gecikmesini beklicektim ama 4. günde şiddetli bi ağrıyla çok yoğun bi şekilde bir gün adet gördüm ve 2 tane parça geldi ertesi gün siyah geldi adetim ve iki gündür de sadece açık kahverengi akıntı geliyo normalde adetim 6 gün sürer, keşke daha önce test yapsaydım en azından hamile olduğuma bir iki gün sevinirdim... çok üzgünüm artık bebeğim olsun istiyorum Allah isteyen herkese versin...

anneyim sana karışmaya hakkımız yok belki ama..insan bazen boşlugun içerisine düşebilir.yanlış şeyler düşünebilir senin gibi...
o bebegi aldırma sakın RABBİM korusun aldırdıktan sonra hayatınızın çok daha güzel olacagı ne malum..burada din dersi vermek degil amaç,zaten hepimizin bildigi birşey bu yani.bir cana nasıl kıyılır ki aklım almıyor benim.aklı alan varsa onunaklının nasıl aldınıda da inanamıyorum...
kimisi kariyeri yüzünden aldırıyor,kimisievliliginin iyi gitmemesi yüzünden...kusura bakmayın da o çocuklar sizin hayatınızın akışına göre dogmayacak,sizin keyfiniz nasıl isterse öyle davranamazsınız.e peki arkadaslar çok afedersiniz de hamile kalmadan önce aklınız nerelerdeydi acaba...korunmak diye birşey var...eger korundugunuz halde kalıyorsanız bunda bir hikmet arayın...kusura bakmayın bende böyle konularde kendimi tutamıyorum.herkesin kendi bilecegi birşey ama gelip de buralara aldıracagım yazıp sonrada gelen tepkilere tepkiyle karşılık vermeniz deayrıca vahim yani.o zaman gidin ve sessizce kıyın o cana niye gelip burada bunca anne olmak isteyen insanların arasında böyle konuşuyorsunuz ki.
anneyim adlı arkadasım sözlerim sadece sana degil tüm aldırmak isteyenlere...
biz o ufacık idrar testinde ikinci bir çizgiyi bırakınigölge bile görmeye razıyken,sizler alıp karşımıza geçip bebegim olacak ama aldırayımmı kararsızım gibi saçma bir soru soruyorsunuz.hemde alacagınız tepkileri bile bile yani.benim kızgınlıgım sadece evli olup bebek isteyişimden degil,bekar da olsam aynı şeyleri söylerdim..kıymayın evlatlarınıza...
hayattaki evladınızı çekip öldürmek nasılsa karnınızdakine de kıymak aynısı artık gerisini siz düşünün...
mantıklı ol anneyim arkadasımm aldırma evladını...ALLAH onun da rızkını şimdiden hazırladı buna emin ol...

canım aynı senin dediğin gibi dünde bende oldu aynısı umarım bu ay hayal kırıklığı yaşamam...

umarım barbie0101 inşallah yaşamazsın, beklemek çok zor aylar birbirini kovalıyor zaman o kadar çabuk geçiyor ki biz bebek istemeye başlayalı 7 ay oldu ama yok henüz işte bu ay böle olunca düşük heralde , doktor da düşük olabilir dedi, ama benim kasık ağrılarım hala var acaba diyorum geç döllenme olabilir mi beklicez başka çare yok Allah isteyen herkese ve sana da hayırlı ve sağlıklı evlatler versin.....

umarım beklemem canım beklemekten sıkıldım artık dilerim ALLAH isteyen herkese bebek verir banada sanada inan çok ediyorumm...

prettyteacher canım kafanı takma
tutunamadığı için öyle olmuştur canım belkide..
evet arkadaşlar beklemek zor ama ne yapalım hiçbirimizn elinde sihirli değnek yok
Allahın dediği zamanı ol dediği zamanı beklemek zrundayız
ve hep halimize şükretmeliyiz ki bizden daha kötü durumda olanları anlayabilelim ...

slm kızlar ben bi konuda yardım almak istiyorum çok zor durumdayım napıcağımı bilmyorum biz sevgilimle ilişki yaşadık ama dışarıya boşaldı oda pek emin değil bnm adetim koyu kahve geldi baya bi acaba üstüne görme dedikleri durum olabilirmi en son haziran 12 sinde ilişkiye grmiştik 17 yaşındayım eğer hamileysem ben naparım acaba hamilemiyimdir eğer hamileysem napmam gerekir lise son sınıfa geçtim lütfen siz büyüklerim olarak bana yardım edin

hayırlı olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…