ustune gormemi yasiyorum???

askinasevdali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
120
0
0
Diğer
bu actigim ikinci konu kimse yardimci olmuyor kafam karisik binlerce soru var beynimin icinde,,,bu ayki reglm yani haziranin 14 unde oldugum reglm iki gun surdu ilk basta pembe lekelerle basladi sonra bir kac saat arayla hem yogun hem leke seklinde oldu sonra kesildi dun yine basladi ve yine ayni sekilde leke geliyor ama acik pembe sanki karpuz suyu gibi ikinci cocugu dusundugum icin dr gitmistim gecen ay herseyin yolunda oldugunu soyledi bu nedir kizlar hic bi agrim yok arada sag kasigima batan ignelenmeden haric birde sol gogsum agriyor boyle elimle dokundugumda bu ay cok belirti yasamistim ama adet oldum diye umudum bitmisti......bana bir akil verin allah rizasi icin yine dr gideyimmi bisey yoksa dr bana bakip ne der aceba =D offfffffffff ne olur cevap verin kizlarrr lutfennnnn

o kadar kisi okuyor oyle bekliyorum burda bir umut ama kimse yazmiyor =((((( dilerim rabbimden benim bu anki halimi kimseye yasatmasin sizler benim durumuma gelipte aceba dis gebelikmi aceba dusukmu diye dusunmeyin yabanci bir devlette yanliz basimayim ne dilim var nede yanima alip ggidecegim birisi esim yurt disinda calisiyor bir kac gunlugune gitti bisey yoktur deseniz o bile yetecekti bana

canım merhaba benim bebişim yok ama kuzenimin öyle oldu adet gününde adet gördü ama rengi açık pembe- kahverengi arası 2 gün az az geldi sonra kesildi hemen kan testi yaptırdı öğrendi neden test yaptırmıyorsun?

cnmm bak ne guzel 1 bebisin varmis neden bu kadar panik yapiyosunkiii birak olurunaa
ki ustune gorme oldugunu sanmiyorum cunku o cokk az gelip kaybolan bisey
en guzeli yarin bi betahcj baktirt canim icinde rahat etsin bu ay olmasada dalgalanma yasadigina gore onumuzdeki aylarda hayirlisiiyla yakalrsin bebisine kardesiiiii
optummmmmmm
dua ett hayirlisi icinnnn optum cnmm

tesekkur ederım cevabınız ıcın kımse benı gormuyo zannettım bı anda test yaptırmak ısterım tabıkı ama burda yenıyım ve dedıgım gıbı esım yok bır kac gunlugune dısarıya gıttı ıs ıcın ben dubaıdeyım ne arabcam var nede derdımı anlatacak kadar ıngılızcem var...bugun tamemen kesıldım umarım bırdaha baslamaz sonra bır daha test yaparım varsa eger cıkar ortaya benım rahat olmamın neden olan hıc bı agrımın olmaması,,,evet kızıma kardes ıstıyorum bu ılk denememızdı benım goguslerımden arada sut gelıyor panıgımın aslında en buyuk kaynagı bu kafam cok karısık gecen ay dr gıttım bana hıc bıseyın yok dedı ben ıkılemde kaldım....tekrar tesekkur ederım cevaplarınız ıcın kanama durdugu ıcın rahatım ınss bırdaha yasamam

Eczaneden test alsaniza. Oraya da mi gidemiyorsunuz? Diliniz yoksa tarif edin gebelik testini.

Bir de insallah hamilesinizdir ama cocugunuz var zaten bu kadar hirs yapmaniza gerek var mi? Hayirli olacaksa olsun insallah.

bende üstüne görme yaşadım ama senın anlattığın gibi olmadı. çok az geliyor o ve pembe değil baya kahverengi oluyor ve bir ped bile dolmuyor. sonra kesiliyor ve hıc gelmıyor beyaz akıntı başlıyor

mart sonu nisan basi dubaideydikkkk o zaman bile 35 lere geliyodu sicaklikk aman yarabbim suara dusunemiyorummmmmm ama guzel yerrr gecelerinn isilisil ruyasiiiii gibi yer cole sahra yapmislarrrrrrr
cnmmm gogsunden sut gelmesi prolaktininn yukselmis olabilecegini gosteriyor olabilir en guzeli testini al ki bence hamile deilsin ama icin rahat etsin yap sonrada turkiyeye dondugunde adetin 3. gununue denk gelirse bi hormon testi yaptir alttan bi ultrason ve guzelce muayeneni ol kiiiiiii saglikli bi hamilelik yasa cnmmmm ne guzel hemm bak zatenn sana arkadas canyoldasi olannn bebisin varmis 1 tanee ona saril allaha sukur de
2. bbeisi oluruna birak takilma fazlaaaaaaaa
bizim topik peri pidilga ile hamis topigi gel oraya istersen canin sikildiginda
optummm
panik yapma kendine dikkat ettt dubaimall a gitttttt gezmene bakkk bebisinlee cnmmmmuckk

canım üstüne görme olabilir de olmayabilir de
aklıma şu geldi
test alamayacaksan yarın ve ondan sonraki gün sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan çok fazla dönmeden falan ateşini ölç
eğer 36.5 ve üzeriyse belki olabilir
tabi bu değer herkeste farklıdır ama genelde bu değer civarında oluyor
sonra da test yaparsın
umarın isteiğin olur

Eczaneden test alsaniza. Oraya da mi gidemiyorsunuz? Diliniz yoksa tarif edin gebelik testini.

Bir de insallah hamilesinizdir ama cocugunuz var zaten bu kadar hirs yapmaniza gerek var mi? Hayirli olacaksa olsun insallah.

ne kadar kati bir insansiniz bana yardimci olmak icinmi yoksa beni taslamak icinmi geldiniz anlamis degilim cocugum var diye ikiciyi dusunememmi veyada kotu birsey varmi aceba diye korkuyla sorup ogrenememmi kimseyi kimseye muhtac etmesin rabbim bu zamanda evet biraz uzatmis olabilirim ama gercekten gucume gitti hayatinda ilk defa gordugun bir insana hirs yapma demis olman neyi biliyorsunda bana boyle soyluyorsunki sizde anne olun ne demek oldugunu anlarsiniz herseyde bir nem kapmak korku yasamak neyse daha fazla konusmak istemiyorum yardiminizida fikirlerinizide kendinize saklayin ...........

bu guzel icten cevabin icin tesekkur ederim arkadasim.. evet canim guzel yerler iyi yapmisiniz gezmekle yine bekleriz gelirseniz haberimizde olsun arkadas edinmek isterim...biz burda yeniyiz ama uzun yillar kalacaz inss rabbim kismet ederse gecen aylarda kardesimin hanimi tipki benim gibi old dis gebelik gecirdi...ve netten dr lara sordum ne kadar dogru bilmiyorum idrar testi kanamadan 10 gun sonra belirtir dedi hayirlisi olsun zaten kanamamda durdu esim gelsin ilk isim dr gitmek olacak.... dogum yaptim cocuk emzirdim ama ilk defa bu sekilde duzensiz kanamam oldu aceba ben cokmu abarttim aman kotu bisey varsada var diye kesememi kusseydim,,,ne kadar tuhaf insanlar var bu hayatta anlamiyorum sanki bu topik ilk hamisligini yasayacaklar icin acilmis gibi bir cocugum var desem ikinciyi planliyorum desem illaki bi laf duyyorum doguracak olan benim skintisini cekecek olan benim sanki rizkini onlara verecekmis gibi sinirlerim alt ust oldu nasil bir dunyada yasiyoruz hayir laflari bile ser mubarek......

canim atesimi hic olcmek aklima gelmedi ben adet oldum dedim takmadim ama ilk defa boyle birsey basima geliyor haliyle panikledim rabbim verdiyse bisey yapamam zaten istiyordum ama korkum aksi bisey olmasindan yanaydi sizlere sormak istedim nerde yanlis yaptim bilmiyorum ustune goren o kadar cok kisi varki belki dedim birisiyle ayniyimdir baska bisey yoktur dedim dedigime pisman oldum =(((( tesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin....

ustune gordugunuzu dusunuyorsaniz ki demek ki regl donemini gecmissiniz, cok net bir sekilde gebelik testinde cikar...yabanci dil olmasa bile en yakin bir eczaneye gidip ''pregnancy test'' derseniz hemen veririler. telaffuz edemem dersenizz bir kagida yazin.

Son düzenleme:

kanamam bugun bitti henuz kanamaliyken test yapmak istemedim tmm dilim yok ama o kadarda degilim ne demek istedigimi anlamiyormusunuz veyada anlamamakta israrcimisiniz bilmiyorum...ben idrar testi yaparim gider alirim sorun deil benim icin ama ben dr a gidemiyorum ve kan testi yaptiramiyorum demistim idrar testi degil.....benim kanamam durdu demekki kotu bisey yok artik bu sekilde kendime teselli verecegim sizden cevap bekliyorum siz bana sorular sorup dahada kafami karistiyorusunuz =((((( yazan ve yazmayan butun herkese tesekkur ediyorum.... ben gereken butun cevaplarimi aldim yazmaniza gerek yok artik......

bana kizmayin lutfen yanlista anlamayin sadece olabilir veya olmayabilir ben cocuk degilim tmm dilim yok dedim ama o kadarda perisan degilim,,,,hepinize tesekkur ederim tekrar yardimlariniz icin...........

Arkadasim kusura bakma ama cok agresifsin. Burada kimse doktorun verecegi bilgileri veremez. Doktora gitmen sart. Eger su an gidemiyorsan hamileymis gibi hassas davran. Cunku kasikta batma, memede aci, bunlar bana da olmustu. Kanama olmadi bende ama damara denk gelmemis bebek.

Kati biri degilim, gayet de anac bir yapim var. Anne olunca esktra anlayacgim birsey olamaz cunku gayet korumaciyim ve ne anne musveddeleri var.

Sakin ol biraz, burasi ultrason merkez degil. Fikir alisverisi yapiyoruz burada ve herkesin belirtisi ayni olmuyor. Hirs yapmayin derken bebek varsa eger zarar veriyorsunuz bu sikintili ruh haliyle onu demek istedim ama yanlis anliyorsunuz okuduklarinizi.

agresiflik degil ama sinirlerim bozuktu birde siz oyle yazinca yanliz basimayim zaten kimse yokki anlatayim sorayim bi derdime baktirayim esimde yok beni anlayin lutfen....burasi ultrason merkezi degil tabikide haklisin sadece fikir alisverisi yapiyoruz,,benim bugun bu sekilde sorum oldu yagrin belki sizlerin bi sorusu olacak sunu yapmadinmi bunu yapmadin niye oylesin niye boylesin siz olsaniz nasil bir tutumla davranirdiniz bilmiyorum....katiliktan kastim ise suydu biraz soguk davrandiniz sanki hergun binlerce soru cevapliyormus gibi hani vardir bagzi dr lar bastan savma yaparlar insani oyle hissettim bi anda uzatmanin alemi yok tekrar tesekkur ederim fikirleriniz icin....

anladığım kadarıyla test yapmadan öğrenilmiyor.bende de bu ay bi garip oldu ama nedir çözemedim.normalde ayın 10 unda adet olmam gerekirken 15 inde oldum gecikince aceba! dedim ama adet olunca değilmişim dedim.ilk gün çok oldu ve agrılıydı çok. 2.gün de oldu sonra kesiliverdi.benim için anormal bir durum hiç böyle olmazdı.sonra 3.gün hiç olmadı 4.gün oldu olmadı gibi bişey.günlük ped koymustum olmuyor diye 5-6 damla kadar bişey.sonra akıntı gibi pembe yada beyaz değil kahveregi ama su gibi.bugünde bişey yok.kusura bakmayın baya acık yazdım ama.ha birde gecen ay yumurtlama günlerimde hiç birliktelik olmadı yani yumurtlama günlerimde ev taşıdık.5-6 gün hiç bişey olmadı.hamile kalma olasıgım var mıdır aceba? bende merak ediyorum açıkçası.gerci umudum yok ama bu adet değişik olunca aceba dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…