üstüne mi görüyorum acaba ??

qelebeq33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
294
190
arkadaşlar benm adetim 2 gün öne gelir yani 28 günde bir adet olurum ve adet olduktan sonra sancım olur.ama bu defa tam 30 gün sonra geldi ve 2 gün öncesinden sancım başladı kasklarmda karnımda ve belimde bu ayın 6 sına adt oldum bugn 5. günüm olacak ama her zamankinden az kan geldi acaba üstüne görmüş olabilir miyim idrar tahlili yapayım mı sizce yardım edin lütfenn..

Üstüne görme denilen şey yerleşme kanaması mı? Eğer buysa öyle adet gibi çok olmuyor diye biliyorum, az biraz gelip kesiliyor, anlarsınız bence.

haklısın canm ama normal adet gibi olanda varmış mesela benm annem kardeşime hamile oldğunda anlamamş bile

Olur mu öyle şey? Sanmıyorum.
Tıkır tıkır işlemez bu haller, normaldir. yada kimyasal gebeliktir.
Üstüne görme nedir? Bu şekilde kanama olmaz herhalde.
Bilemedim.

Gunu gunune olmussun nerdeyse bildigin adet o. Nerde gebelik bekleyen kadin gorsem adet olunca USTUNE MI OLDUM ACABASI diyo ama gebe kalan kimse ustune gormuyo hayatimda hic rastlamadim yani
ne yapalm canm o kadar çok istiyoruz ki koskocaman bi ACABA oluyor içimizde ve böyle şeyler geliyor aklımıza ve diyorum ya benm annem kardeşime öyle hamile kalmş ve ben 3 ay annmin sütünü öyle emmişim

Gunu gunune olmussun nerdeyse bildigin adet o. Nerde gebelik bekleyen kadin gorsem adet olunca USTUNE MI OLDUM ACABASI diyo ama gebe kalan kimse ustune gormuyo hayatimda hic rastlamadim yani
Ben de bu sıralar çok duyuyorum bunu...sanırım çok istedikleri için öyle düşünüyorlar...
ablam hem de 4. Hamileliginde tam 3 ay adet gördü...hem de normal...Dr a gitti şokla geri geldi :)
Çok yakın bi arkadaşımın annesi 6 ay adet oldu...biz 20 li yaslardaydik dogurdugunda

ne yapalm canm o kadar çok istiyoruz ki koskocaman bi ACABA oluyor içimizde ve böyle şeyler geliyor aklımıza ve diyorum ya benm annem kardeşime öyle hamile kalmş ve ben 3 ay annmin sütünü öyle emmişim
Kendini bosa umutlandirip testi yapip negatifi gorunce daha cok uzulmuyo musun?

canım zaten adet olunca çok üzüldüm çok umutluydum bu ay ve diyorum normalde adet olduktan sonra sancım olur adet olmadan 2 gün öncesinde başladı sancm aklımı bu karıştırıyor

hamile olmanizi diliyorum lakin psikolojik veya mevsimsel, hareket ve hatta yeme icmeye kadar degisebilen bi durum regl sancisi ve gecikmesi...

canm 2 yıllk evliyim 1 yıldır istiyorz anlayacağn önce biz istemedk şimdide rabbim vermiyor doktr banada eşimede bişeyinz yok diyor ama olmuyor

sadece eşime sperm testi yapldı banada kan tahlili ve ultrasonda bakıyor doktor yaşın küçük diyor daha çok erken diyor ama bu defa rahim filmi isteyeceğim genetik testini ilk kez senden duydum canm

X