üstüne mi görüyorum ben şimdi anlamadım kiii!!!

turkuaz84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
303
0
96
41
Hatay
arkadaşlar.adeti normalde hiç şaşmaz ama bu ay normalden 4 gün sonra geldi.yaklaşık 2,5 gün sürdü ve dün akşamdan beri gelmiyor.kesildi.bu ay bebek planlıyorduk.acaba üstüne mi görüyorum ben.kızlar acil yardım....

cnm olabilir bence test yap hemen bana da öyle oldu sanırım çünkü adet tarihim diye bildigim tarihten neredeyse 3 hafta ileri gidiyor gebeliğim anlamadım doktorda öyle olmuş olabilir dedi.zaten benim 36 haftam suan.

cnm olabilir bence test yap hemen bana da öyle oldu sanırım çünkü adet tarihim diye bildigim tarihten neredeyse 3 hafta ileri gidiyor gebeliğim anlamadım doktorda öyle olmuş olabilir dedi.zaten benim 36 haftam suan.

teşekkürler tatlım.ben evde test yaptım dün ama sonuç negatif.zaten şu aralar tekrardan kanamam başladı.bu ay bana ne oluyor anlamadım...

Bende Üstüne Görmüştüm Sonra Bir akşam miğde bulantısı başladı test yaptım pozitif çıkdı dok. gittim bakar bakarmaz kesecik görünmüştü şuan da 21 haftalık olduk. :)

Bende Üstüne Görmüştüm Sonra Bir akşam miğde bulantısı başladı test yaptım pozitif çıkdı dok. gittim bakar bakarmaz kesecik görünmüştü şuan da 21 haftalık olduk. :)

maşallah canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bana da dua edin neolur...

allah olanların yavrularını bağışlasın yarabbim yaşama sebebimiz onlar bizim.olmayanlarında kucaklarını boş bırakmasın inşallah.

Ben de ilk hamileligimde yasadim aynini. 3 gun surdu kesildi. Sonra test yapinca cikti. Ama bendeki kanamada hic pihti vs. yoktu, bir de kahverengi akintiyla baslamadi, direkt sakir sakir kanamistim basladigi anda. Hayirlisi olsun tatlim :71:

Ben de ilk hamileligimde yasadim aynini. 3 gun surdu kesildi. Sonra test yapinca cikti. Ama bendeki kanamada hic pihti vs. yoktu, bir de kahverengi akintiyla baslamadi, direkt sakir sakir kanamistim basladigi anda. Hayirlisi olsun tatlim :71:

sağol canım...benimkisi tamamen psikoljikti bence...adetim 4gün gecikti.sonra geldi 2,5 gün sonra yine kesildi.1 gün sonra tekrar geldi.şu an 8.günüm hala lekelenme şeklinde devam ediyor.ama baya azaldı.ben kendimi inandırmıştım hamile olacam bu ay diye... sonuç hüsran oldu.keşke sakin kalabilseydim.şimdilerde bile uslandım sayılmaz.midem yanıyor ve sürekli uykum geliyor.bunca şeyden sonra bile acaba hamile miyim!!! diyorum...sonra hemen kendime kızıp vazgeçiyorum düşüncemden...

Back
X