Koordinationtrainer
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 22 Haziran 2017
- 47
- 20
- 3
- 32
- Konu Sahibi Koordinationtrainer
-
Gebelikle alakalı bir belirti değil öyleyse değil mi ? Teste gerek var miella düzeninizi bozmuştur.
Gebelikle alakalı bir belirti değil öyleyse değil mi ? Teste gerek var mi
Gebelikle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Ama bir test alıp yapın en azından içiniz rahat eder. Aklınızda soru işareti kalmaz.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Üstüne görmekle alakalı birçok yazı okumamıza rağmen insanız, tatmin olmuyoruz. Sanki her birimizde farklı gerçekleşiyor gibi bu durum. Bu yüzden ben de size ufak bir rahatsizlik vererek sorumu sormak isterim.
Henüz yeni evliyim. Esimle prezervatif yoluyla korunuyoruz. Ancak bundsn 20 gün kadar önce pazar günü prezervatifin yirtik oldugunu farkettik. Çocuk düsünmedigimizden esim dogruca eczaneye gidip ella ertesi gün hapi aldi ve ben de iliskiden 2-3 saat kadar sonra ilaci kullandim. Ovülasyon dönemime üc veya dört gün kalmis olmasi lazimdi. Bugün regl günüm. Gece kahverengi bir akinti geldi. Birkac saat sonra da açık renk ve akiskan kan. Simdi ise biraz koyulasmis kahverengiye yakin kanamam var. Ama az miktarda ve pihti yok gibi gorunuyor. Gebelik testi yapsam sonuc verir mi ? Bu sekilde gebe kalan var mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim. Tesekkür ederim.
Teşekkür ederim :)adet görüyorsunuz, bence gerek yok.
içiniz rahat olsun isterseniz 3-4 gün sonra alın bir test, acele etmeyin.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Üstüne görmekle alakalı birçok yazı okumamıza rağmen insanız, tatmin olmuyoruz. Sanki her birimizde farklı gerçekleşiyor gibi bu durum. Bu yüzden ben de size ufak bir rahatsizlik vererek sorumu sormak isterim.
Henüz yeni evliyim. Esimle prezervatif yoluyla korunuyoruz. Ancak bundsn 20 gün kadar önce pazar günü prezervatifin yirtik oldugunu farkettik. Çocuk düsünmedigimizden esim dogruca eczaneye gidip ella ertesi gün hapi aldi ve ben de iliskiden 2-3 saat kadar sonra ilaci kullandim. Ovülasyon dönemime üc veya dört gün kalmis olmasi lazimdi. Bugün regl günüm. Gece kahverengi bir akinti geldi. Birkac saat sonra da açık renk ve akiskan kan. Simdi ise biraz koyulasmis kahverengiye yakin kanamam var. Ama az miktarda ve pihti yok gibi gorunuyor. Gebelik testi yapsam sonuc verir mi ? Bu sekilde gebe kalan var mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim. Tesekkür ederim.[/Q
Hamile olduğunu zannetmiyorum. Üşütmüş olabilirsin. Ertesi gün hapları da dengesizleştire biliyor.
Ben de öyle düsündüm. Ama kanamamin durmasi gerekiyormuş. Ben de sabredemiyorum :))) zor geliyor beklemekGebelikle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Ama bir test alıp yapın en azından içiniz rahat eder. Aklınızda soru işareti kalmaz.
Evet dengesizlestirdigi duymustum :)) ama kahverengi gelince epey panikledim yerlesme kanamasi mi diye. Ayriyetten hala koyu renk geliyorHamile olduğunu zannetmiyorum. Üşütmüş olabilirsin. Ertesi gün hapları da dengesizleştire biliyor.
Kahverengi olmasa ben de oyle dusunecegim. Epey paniklemis durumdayim. ☹ kan testi yaptirsam belli olur mu acababence de adet oluyorsunuz.
1983 yilinda dogmusum.Sebebi patlak prezervatifmis annem anlatip durur paramoz yoktu seni aldiramadik diye hayiflanir halaMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Üstüne görmekle alakalı birçok yazı okumamıza rağmen insanız, tatmin olmuyoruz. Sanki her birimizde farklı gerçekleşiyor gibi bu durum. Bu yüzden ben de size ufak bir rahatsizlik vererek sorumu sormak isterim.
Henüz yeni evliyim. Esimle prezervatif yoluyla korunuyoruz. Ancak bundsn 20 gün kadar önce pazar günü prezervatifin yirtik oldugunu farkettik. Çocuk düsünmedigimizden esim dogruca eczaneye gidip ella ertesi gün hapi aldi ve ben de iliskiden 2-3 saat kadar sonra ilaci kullandim. Ovülasyon dönemime üc veya dört gün kalmis olmasi lazimdi. Bugün regl günüm. Gece kahverengi bir akinti geldi. Birkac saat sonra da açık renk ve akiskan kan. Simdi ise biraz koyulasmis kahverengiye yakin kanamam var. Ama az miktarda ve pihti yok gibi gorunuyor. Gebelik testi yapsam sonuc verir mi ? Bu sekilde gebe kalan var mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim. Tesekkür ederim.
hap yapıyordur onu, gecikme bile yaşayabilirdiniz. içinize sinmeyeceği için yaptırın tabi...Kahverengi olmasa ben de oyle dusunecegim. Epey paniklemis durumdayim. ☹ kan testi yaptirsam belli olur mu acaba
Yerleşme kanaması öyle olmuyor du sanırım, benim nasıl olduğunu emin ol hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi ya ilaç yapmıştır yada üşütmüş sündür.Evet dengesizlestirdigi duymustum :)) ama kahverengi gelince epey panikledim yerlesme kanamasi mi diye. Ayriyetten hala koyu renk geliyor
Yooo kanama durmadan yapabilirsiniz alakası yokki. 20 gün geçmiş pozitif olsa zaten sonuç verir.Ben de öyle düsündüm. Ama kanamamin durmasi gerekiyormuş. Ben de sabredemiyorum :))) zor geliyor beklemek
Merhametsiz bir tutum sergilemiş anneniz. Ama elimde olmadan tebessüm ettim1983 yilinda dogmusum.Sebebi patlak prezervatifmis annem anlatip durur paramoz yoktu seni aldiramadik diye hayiflanir hala
Umarim öyledir. :))Yerleşme kanaması öyle olmuyor du sanırım, benim nasıl olduğunu emin ol hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi ya ilaç yapmıştır yada üşütmüş sündür.
Internette öyle yazmislardi. Bugun gebelik testi yaptirabilir ancak cikar degil mi onda daYooo kanama durmadan yapabilirsiniz alakası yokki. 20 gün geçmiş pozitif olsa zaten sonuç verir.
Normala göre az geliyor ama yine bir pet doldu sayilir. Benim fazla gelirdi ilk gün biraz. Kahveye dönük bir kirmizi geliyorAzar azar mı geliyor yoksa normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?