- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Direk konuya geçiyorum umarım iyisinizdir,zira ben hiç iyi değilim. Eşimle bir hafta önce şiddetli kavga ettik gerçekten siddetliydi. O ağır konuştu ben onu bastirdim daha ağır konuştum nitekim bir haftadır kusuz,bu umrumda değil lakin benim öküz yarın tatile gidiyormuş nasıl elim ayağım titredi nasıl sinirlendim ki hala ellerim titriyor her kelimeyi silip tekrar düzeltiyorum o derece. Bunu kayinvalidemden öğreniyorum,kavgadan haberi var bana diyor ki-x yarın tatile çıkıyormuş ses etme kızım,gelince bı hal yoluna konur sakinligini koru istersen bugün bize gel.- Ne diyon anne dedim ne tatili diye bı başladım kadininda kalbini kırdım.Of neyse kendimden bahsedeyim,ev hanımı bir evladı olan 1.72 68 kiloda beyaz tenli bakım olarak sadece kişisel temizliğine önem veren,makyaj yapmayan daha doğrusu beceremeyen 26 yaşında gayet esprili güler yüzlü baskasiin derdiyle dertlenen, samimi,doğal merhametli bir o kadarda sinirlı ve aptal kadinim,ona muhtaç miyim asla gururdan kibirden değil valla ama ailemin maddi durumu oldukça iyi buna rağmen ben bu sig,bu çiğ bu ortaçağdan kalma adamla evli kalmanin yollarını aramaktayim,şöyle ki boşandım oğlum çok zorluk çıkardı elinden geleni ardına koymadı sağolsun ve ben mücadele etmeden bu adamla tekrar evlenmiş bulundum.İlki hata değildi,ikincisi tamamen esseklikti.
Şimdi ondan bahsedeyim,1.86boyunda 84 kilo dışardan gören vauvvv diyecek fakat içine giren tüh Allah belanı vermesin ne lanet adamsın dedirtecek karakterde bir adam. Gayet neşeli,esprili ailesine karşı beni daima savunan,ortalamanın üstünde ilgili,her akşam evde kahkalar artıran,güldürmek için çabalayan,bunun yanı sıra sinirlendiğinde gözü hiç biseyi görmeyen gemiyi değil limanı yakan,cimri ve de bencil bir adam.Oyle işte ya ne yazacagimi unuttum sorun cevap vereyim zira bu tatil meselesi bütün benligimi alt üst etti. Siz konuyu okurken tekrar gözden gecirmedim umarım anlaşılır olmuştur ben de çay içeyim nolur tokat etkisi yapan yorumlar yapin,boşanma şu an için imkansız en az iki sene bictim boşanmaya.
Şimdi ondan bahsedeyim,1.86boyunda 84 kilo dışardan gören vauvvv diyecek fakat içine giren tüh Allah belanı vermesin ne lanet adamsın dedirtecek karakterde bir adam. Gayet neşeli,esprili ailesine karşı beni daima savunan,ortalamanın üstünde ilgili,her akşam evde kahkalar artıran,güldürmek için çabalayan,bunun yanı sıra sinirlendiğinde gözü hiç biseyi görmeyen gemiyi değil limanı yakan,cimri ve de bencil bir adam.Oyle işte ya ne yazacagimi unuttum sorun cevap vereyim zira bu tatil meselesi bütün benligimi alt üst etti. Siz konuyu okurken tekrar gözden gecirmedim umarım anlaşılır olmuştur ben de çay içeyim nolur tokat etkisi yapan yorumlar yapin,boşanma şu an için imkansız en az iki sene bictim boşanmaya.