Üstünü örtmeyen koca!!!

Yildiztozu16

Yorgun ama umutlu
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
1.055
1.435
48
36
Uyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???

Duzenleme:konuyu konusarak hallettik sıkıntı yok her erkek gibi dusunenemis iste.o aralar farkli sebeplerden kirgindim ona icten ice bu sebeple üstümü ortmemesi bile cok dokunmustu.artik icten içe hicbir seye kirilmiyorum.aninda sorunu cozmeye rahatsizligimi dile getirmeye calisiyorum onu da kırmadan bu sekilde suan iletisimimiz cok daha iyi.iyi kotu yapilan butun yorumlar icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Evli değilim ama sevgilimle çoğu zaman birlikte kalıyoruz ve ben 2 kişi yatınca yatakta çok bunalıyorum üzerimi örtünce filan bağırıyorum :D öyle bir şey yaşadıysanız ondan örtmüyordur belki

Hahah hiç böyle bi konu okucam akıma gelmezdi ama gerçekten neden ortmüyo ki benm eşim de aksine devamlı örter ben açarım üstümü bende onun ki ni örterim ilginçmiş belk akıl etmiyo bunalıp açtığınızı düşünüyo art niyet olduğunu sanmıyorum

Back
X