Üşüyorum

Zerroo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
586
141
73
Antalya
Kızlar havalar soğudu evde çocığun odasında bi elektrikli soba var ev kira bu arada bir de salonda şömine ve salon tipi klima var ısıtması da var ma üfleyerek ve fazla da ısıtmıyor.
Şömineyi yaktık önü açık ama önündeki 1 metreye kadar anca ısıtıyorklima da faturayı kayartıyor acep şömineye kapak yaptırsak mı ona vereceğim paraya soba alsan mı salon da büyük:/ ayaklarım şuan buz gibi çocuk da öksürüyo bu ara deli olacam

Doğalgaz yok bu muhitte güneyde yaşıyorum
Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Canım klimayla olucak işler değil ya, onu hiç yakma ısıtmıyo faturaya vericegn parayla başka çözüm bulabilirsin. Şömineye kapak yaptırsan ne farkeder kusura bakma bilmiyorum pek.. Soba için baca falan varsa kesin al.. Kış başka türlü geçmez yoksa.. Şömineyle uğraşma. Çocuğu da salonda yatırırsın

Yerinizde olsam hiç sömineyle sobayla uğraşmam( soba al kömür odun al)ufolar çok güzel ısıtıyor kendi oda sıcaklığınıda koruyor küçük bir odada gayet iyi ısınabilirsiniz ve fazla faturada gelmiyor ,sevgiler.....

Bu arada ufolar ışıma yoluyla ısıttığı için çocuk için zararlı olabilir. Yağlı radyatörleri bir araştırmanı öderim. Annemlerin evi çok büyük. Kombiyle baş edemeyince onu yakıyorlar.

Çocuğun odasındaki elektrikli ama ışıma yapmıyo onu idare ediyoda odadan çıktı mı bittik,yağlı radyatörü ilk kez duydum canım ya
Soba deliği gibi bişe var,radyatörü annenler ek olarak kullanıyo anladığım kadarıyla biz bitek onu kullansak yetmez heralde

Canım oda küçük değil ki

Ek olarak değil canım. Ev çok büyük kombiyi yakınca doğalgaz faturası çok kabarık geliyor. zaten iki kişiler bir odada yaşıyolar. Odalarında o radyatörü açıp ısınıyolar. Elektrik faturasına etkisini araştırmak lazım yalnız. Forumda belki kullanan vardır sormak lazım. Güneydeysen aşırı soğuk yaşamazsın sanırım..

Aşırı soğuk yaşamıycamı düşündüğüm için elimdekiler yeter mi diye düşündüm :) ama olmuyo valla buranın soğuğu da soğukmuş yahu
Bi araştırayım şu radyatörleri tşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…