utanarak soruyorum ama yardımınıza ihdiyacım var...

hayatyalan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
49
1
16
Denizli
öncelikle bu konunun cinsellik bölümüne acılmasını gerektiğini biliyorum ama oraya acamadım.
affınıza sığınarak soruyorum fikirlere ihdiyacım var.

kızlar ben yaklaşık 2 yıllık evliyim severek evlendik ve cok mutluyuz. ama bir sorunum var eşim benden önce hiç kimseyle beraber olmamış o yüzdende ilişkide pek tatmin olamıyorum. hep aynı pozisyonda yapıyoruz ccookkk nadir değiştirdimiz oluyor ama bu seferde eşim tam yapamadığı icin hevesi kacıyor moreli bozuluyor ilişki yarıda kalıyor. ikimizde acemiyiz ben isteklerimi söylüyorum tabi böyle daha hoşuma gider diye ama olmuyor. farklı şeyler denemek istiyorum sizce ne yapmalıyım sürekli aynı pozisyondan sıkılıyorum...

nasıl yani başkasıyla birlikte olmamış diye tatmin olmuyo musun?

hayır kendimi ifade edemedim tabiki öyle değil demek istediğim şimdiye kadar kimseyle beraber olmadığı için acemiyiz
acemi olduğumuz icinde aynı pozisyonu yapıyprus onu demek istedim yoksa tabikide cok mutluyum herşeyin ilkini beraber yaşıyoruz

[yazdığımı kendim okuyunca gercekten öyle anlaşılıyor heycanlandım yazarken utanarak yazdıgım icin demek istedigim kesinlikle öyle degil canım acemi oldugu icin diğe anlatmak istedim kendimi. böyle konuları pek konuşamam kimseyle :(insallah fikirleriniz olur

hımmm şimdi anladım bence bi psikoloğa falan gidin.gercekten faydası oluyo.ben önce hiç inanmazdım.evlendiğimde7 ay vajınısmusla uğraştım doktor napcak falan derdim ama bir seansta aştım.tavsiye ederim

hımmm şimdi anladım bence bi psikoloğa falan gidin.gercekten faydası oluyo.ben önce hiç inanmazdım.evlendiğimde7 ay vajınısmusla uğraştım doktor napcak falan derdim ama bir seansta aştım.tavsiye ederim

aslında iyi bir çözüm ama bu konuda eşimde icine kapanık pek gideceğini sanmıyorum. bu konuyu bukadar kafama taktığımıda bilmiyor aslında arada sööylüyorum başka şeler deniyelimmi diğe olur diyor ama yüz ifadesi değişiyor. yani olmicak diğe yüzü değişincede üstünde durmuyorum herzaman oldugu gibi devam ediyorum.
(cevabın icinde tsk ederim canım )

Sanki her şey eşinde bitiyo gibi geldi, bunun tecrübesizlikle alakası yok canım, adamın yapısıyla yada alışkanlıkla alakalı, yani 2 sene boyunca hep aynı pozisyonda yapmışsanız alışkanlık yapmış olabilir,

Sanki her şey eşinde bitiyo gibi geldi, bunun tecrübesizlikle alakası yok canım, adamın yapısıyla yada alışkanlıkla alakalı, yani 2 sene boyunca hep aynı pozisyonda yapmışsanız alışkanlık yapmış olabilir,

evet canım aslında alışkanlıkta oldu otomatik olarak direk o pozisyona giriyoruz yine utanarak söylüyorum ön sevişmemiz bile hep aynı ilişkiye bşlamamız bile aynı monotonlaştı artık ama birşeyleri değiştirmek istiyorum daha 2 yıl oldu ömür boyu eraber olcaz inşallah hep aynı olmasın:(başka odada yapalım diyorum yatak odası daha rahat diyor. bazen ben kadınlık cazibemi kullanamıyormuyum acaba diyorum ama inanın cok sey yapıyorum arada sordugum bile oldu bendenmi sıkılıyorsun dige hayır kesinlikle diyor.....

bence madem farklı bi pozisyonda yapamıyosunuz farklı bi atmsoferde yapın. bi gün mum ışığı başka bi gün değişik işeyler giyerek başka bi gün güzel bi müzikle filan. bunlardan tedrgin olacağını sanmam eşinin

evet canım aslında alışkanlıkta oldu otomatik olarak direk o pozisyona giriyoruz yine utanarak söylüyorum ön sevişmemiz bile hep aynı ilişkiye bşlamamız bile aynı monotonlaştı artık ama birşeyleri değiştirmek istiyorum daha 2 yıl oldu ömür boyu eraber olcaz inşallah hep aynı olmasın:(başka odada yapalım diyorum yatak odası daha rahat diyor. bazen ben kadınlık cazibemi kullanamıyormuyum acaba diyorum ama inanın cok sey yapıyorum arada sordugum bile oldu bendenmi sıkılıyorsun dige hayır kesinlikle diyor.....

Hımmm, biraz zaman alcak ama bi yerden başlayın, mesela;; farklı pozisyon istediğinizde tamam diyosa, o fırsatı kullan, 1 tatmin olamaz, 2 tatmin olamaz ama sonucunda alışır,, bi yerden ipin ucunu kırmanız lazım, anlatabildim umarım, o öyle istiyo diye hep aynı olmasın, suratının tengi değişse bile görmemezlikten gel, yoksa değiştirmediğiniz sürece değişmez canımm

evet kızlar galiba haklısınız gerci her seferinde değişik giyinip süsleniyorum ama demeniz gibi ortamı farklı yapmak lazım sonra yavas yavas farklı şeyler denemek lazım. doğru söylüyorsun canım öyle deniyeyim surat ifadesi değişse bile düşüncemden vazgeçmiyeyim 1 olmaz 2 olmaz 3 olur lışılın inşallah. kızlar cok tsk ederim bana zaman ayırıp fikirler verdiğiniz icin herşey gönlünüzce olsun

Canım arkadasnda dedigi gibi aliskanliginda vermis oldugu birsey vardir esininde surat asmasi bu yuzden olabilir. Ama bunu aşmaniz icin eşini karsina alip birebir durumunu aciklaman gerekir. Sonucta ikinizde birbirinizi seviyosunz ve ikinizinde mutlu olacagnz seyler yapmanz gerekiyo. Esin mutlu sensn mutsz olmaz olmamali. Birbirinzi mutlu edecek ne varsa o an sergilemelisinz. Sen esini kirmadan o durumda onu yonlendirmeni tavsiye ederim. Hem bunlar cozulmeyek birsey degil kndini cok sıkma:)

Son düzenleme:
arkadaşım ne mutlu sana ilkkez seninle olmuş, gelelim sorununa neden başka pozisyonda yapalım diyip ondan pozisyon bekliyorsun ki?
sen al pozisyonları illa kocandan bekleme. salonda otururken öp öpüşün ön sevişme orda başlasın yatağa gidince üste sen geç, başka bigün giy geceliğini jartiyerini fantazi çamaşırını artık neyin varsa sana kalmış uzan yatağa yak bi mum yada masa lambasını kocana seslen gelsin. bunun psikologla olucak düzelecek şekli yok.

Canim daha cok yeni evlisin hersey duzene girer meraklanma..ben 9 senelik evliyim 2 cocugum var yasim 35 ve ben daha bu sene esimle cok daha farkli seyler yasiyorum..birbirini taniyip istekelre cevap verince hersey kendiliginden hallaoluyor merak etme..

Yatakta yapmayın derim ben. her bulduğunuz yerde oynaşın, salonda koltuklarda, antrede mutfakta halıların üzerinde banyoda. Yatak olduğu için hep aynı pozisyon oluyordur belki de otomatiğe bağlanmış gibi.

Salonda otururken mesela yanında öpüver yanaklarından,elin gitsin biraz aşağılara, sonra çık üstüne otur :51:

Yatakta yapmayın derim ben. her bulduğunuz yerde oynaşın, salonda koltuklarda, antrede mutfakta halıların üzerinde banyoda. Yatak olduğu için hep aynı pozisyon oluyordur belki de otomatiğe bağlanmış gibi.

Salonda otururken mesela yanında öpüver yanaklarından,elin gitsin biraz aşağılara, sonra çık üstüne otur :51:

vuuuuuhhh :) çık üstüne otur :24::24::24::24:

sen dizginleri eline al, önce sadece onun zevki için çalış, sonra ondan birşeyler beklersin zamanla,

Yada masaj yapın yağlarla birbirinize, hemen sevişmeyin ilgilenin birbirinizin vücuduyla o zaman nelerden hoşlandıgını keşfedebilirsiniz.

Back
X