utanarak soruyorum evli bayanlara :/

haklisin belki konusmaliyim ama gururu kirilirsa diye cekiniyorum adam sonucta yillardir benim zevk aldigimi dusunuyo bide oyleymis gibi rol yaptigim icin simdi kendiyle alay edilmis hissetcek ve benim yalanci olcami dusuncek diye korkuyorum :(

adamın gururu kırılır diye konuşmaktan çekiniyorsun,ama o adam vaktinde senin gururunu kırmaktan hiç çekinmemiş.:50:

eşinle konuş lütfen:34:

senin eşinle konuşup sorun çözmen gerekir sorunu dışarda aramak yanlış eşinle konuş bak nasıl çözülür sorunun orgazm olamadığını oda farketsin

adamın gururu kırılır diye konuşmaktan çekiniyorsun,ama o adam vaktinde senin gururunu kırmaktan hiç çekinmemiş.:50:

eşinle konuş lütfen:34:

o topuz kafa neler yapti bana hic hatirlatma evlilikte 3 uzlerimin hatrina ite kaka gidiyo zaten . keske anamdan hic dogmasaydim insanin basina ne gelcegi hic belli degil bi bakiyosun zirvedesin bi bakiyosun yerin altina gecmissin :(

o topuz kafa neler yapti bana hic hatirlatma evlilikte 3 uzlerimin hatrina ite kaka gidiyo zaten . keske anamdan hic dogmasaydim insanin basina ne gelcegi hic belli degil bi bakiyosun zirvedesin bi bakiyosun yerin altina gecmissin :(

kocanın kırılacağını düşünme,konuş eşinle çözüm bulmak istiyorsan:34:

Son düzenleme:
ayy vala moralım cok bozuktu guldurdunuz benı kızlar.

arkadasım senın adına uzuldum ama kac yıllık evlısın dıe sordum cevap alamadım.

eger yenı evlıysen 2 sene ıcınde oturur dıe dusunuorum.benım ıcın oyleydı en azından

nerdeyse 10 yila yaklasti evlilik canim yeni yetme degiliz yani ...

Madem utanıyorsunuz utanacağınız soruları lütfen sormayın ....

Back
X