- Konu Sahibi BenimZorHayatim
tepki verilmicek gibi deglki arkadasim hic kimse cesurca oluyorum yada olmuyorum diyemiyo . anlasildi kk nin % 90i zevk almiyo
Siz niye böyle bi istatistiki merak ediyorsunuz ki
Ergen misiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tepki verilmicek gibi deglki arkadasim hic kimse cesurca oluyorum yada olmuyorum diyemiyo . anlasildi kk nin % 90i zevk almiyo
bu analiz sonucu tabi net cevaplar alabilseydim dusuncektim tamam demek tek ben degilmisim diye ama malesef soruma daha yanit bulabilmis degilim hic bi cesur yurek cikip da benim halimde boyle boyle diyemiyo
bu analiz sonucu tabi net cevaplar alabilseydim dusuncektim tamam demek tek ben degilmisim diye ama malesef soruma daha yanit bulabilmis degilim hic bi cesur yurek cikip da benim halimde boyle boyle diyemiyo
Başlıkla çelişiyosun
Hiç utanacak yüz yok sende
Milleti gaza getirmeye çalışıyosun
Fazla merak iyi değildir
Tamam sen çok cesur yüreksin
Alkış, bitti
Hadi öte de oyna![]()
bence sen benim konumdan cik git baya otede bana ait olmayan konularda oyna cocugum![]()
haklisin belki konusmaliyim ama gururu kirilirsa diye cekiniyorum adam sonucta yillardir benim zevk aldigimi dusunuyo bide oyleymis gibi rol yaptigim icin simdi kendiyle alay edilmis hissetcek ve benim yalanci olcami dusuncek diye korkuyorumŞimdi insanlar sana yorum yapmaya da korkar.
Neden? Çünkü eleştirileri kabul etmiyorsun...
Orgazm her kadına göre değişken birşeydir.Eşinle bence açık açık konuşmalısı bu durumu.
En iyi tepki, karşılık vermemek olsa gerek,sende uykunu alamadin yada gece kabus gordun ben yazarken kavrayamiyosun anlasilan. rica ediyorum paranoyakca dusunen yazdiklarima inanmayanlar yorum yazmasin sadece soruma cvp verecekler yazarsa sevinirim
haklisin belki konusmaliyim ama gururu kirilirsa diye cekiniyorum adam sonucta yillardir benim zevk aldigimi dusunuyo bide oyleymis gibi rol yaptigim icin simdi kendiyle alay edilmis hissetcek ve benim yalanci olcami dusuncek diye korkuyorum![]()
dürüstçe derdine derman aramıyorsun.haklisin belki konusmaliyim ama gururu kirilirsa diye cekiniyorum adam sonucta yillardir benim zevk aldigimi dusunuyo bide oyleymis gibi rol yaptigim icin simdi kendiyle alay edilmis hissetcek ve benim yalanci olcami dusuncek diye korkuyorum![]()
haklisin belki konusmaliyim ama gururu kirilirsa diye cekiniyorum adam sonucta yillardir benim zevk aldigimi dusunuyo bide oyleymis gibi rol yaptigim icin simdi kendiyle alay edilmis hissetcek ve benim yalanci olcami dusuncek diye korkuyorum![]()