utanarak soruyorum evli bayanlara :/

tepki verilmicek gibi deglki arkadasim hic kimse cesurca oluyorum yada olmuyorum diyemiyo . anlasildi kk nin % 90i zevk almiyo

anket mi yapıyorsunuz? siz orgazm olamıyorum dediniz birkaç arkadaş neler yapabileceğinizi söyledi..ama hala kaç tane kadının orgazm olup olmadığını merak ediyorsunuz..sizce ilginz değil mi bu merak?

evet kk daki kadınların %90 ı zevk almıyor.

bu analiz sonucu tabi net cevaplar alabilseydim dusuncektim tamam demek tek ben degilmisim diye ama malesef soruma daha yanit bulabilmis degilim hic bi cesur yurek cikip da benim halimde boyle boyle diyemiyo

bu analiz sonucu tabi net cevaplar alabilseydim dusuncektim tamam demek tek ben degilmisim diye ama malesef soruma daha yanit bulabilmis degilim hic bi cesur yurek cikip da benim halimde boyle boyle diyemiyo

Başlıkla çelişiyosun
Hiç utanacak yüz yok sende
Milleti gaza getirmeye çalışıyosun
Fazla merak iyi değildir

Tamam sen çok cesur yüreksin
Alkış, bitti
Hadi öte de oyna :55:

Gaz çıkarıp burun karıştıran varmı dşye sorsaydın o cesur yüreki arkadaşlarım çıkar harbice söylerdi bunu :52::52:

ahahahah ben bütün cinsel hayatımı anlatırdım evli olaydım :) Ama boşandığım icin dul bir kadın icin hoş olmaz :)

Şimdi insanlar sana yorum yapmaya da korkar.
Neden? Çünkü eleştirileri kabul etmiyorsun...
Orgazm her kadına göre değişken birşeydir.Eşinle bence açık açık konuşmalısı bu durumu.

Başlıkla çelişiyosun
Hiç utanacak yüz yok sende
Milleti gaza getirmeye çalışıyosun
Fazla merak iyi değildir

Tamam sen çok cesur yüreksin
Alkış, bitti
Hadi öte de oyna :55:

bence sen benim konumdan cik git baya otede bana ait olmayan konularda oyna cocugum :52:

bence sen benim konumdan cik git baya otede bana ait olmayan konularda oyna cocugum :52:

ayy vala moralım cok bozuktu guldurdunuz benı kızlar.

arkadasım senın adına uzuldum ama kac yıllık evlısın dıe sordum cevap alamadım.

eger yenı evlıysen 2 sene ıcınde oturur dıe dusunuorum.benım ıcın oyleydı en azından

Şimdi insanlar sana yorum yapmaya da korkar.
Neden? Çünkü eleştirileri kabul etmiyorsun...
Orgazm her kadına göre değişken birşeydir.Eşinle bence açık açık konuşmalısı bu durumu.
haklisin belki konusmaliyim ama gururu kirilirsa diye cekiniyorum adam sonucta yillardir benim zevk aldigimi dusunuyo bide oyleymis gibi rol yaptigim icin simdi kendiyle alay edilmis hissetcek ve benim yalanci olcami dusuncek diye korkuyorum :(

ben oluyorum
ama bununla ılgılı ınt yazılar tıyolar ogrenebılırsın bız brudan sımdı ne dıyelımkı

sende uykunu alamadin yada gece kabus gordun ben yazarken kavrayamiyosun anlasilan. rica ediyorum paranoyakca dusunen yazdiklarima inanmayanlar yorum yazmasin sadece soruma cvp verecekler yazarsa sevinirim
En iyi tepki, karşılık vermemek olsa gerek,
ara sıra paranokligim tuttuğu dogru burda, sizler gibi insanları sürekli kandıran zavallılar olunca, insan kime inanacağını şaşırıyor;)

ikilik:)

haklisin belki konusmaliyim ama gururu kirilirsa diye cekiniyorum adam sonucta yillardir benim zevk aldigimi dusunuyo bide oyleymis gibi rol yaptigim icin simdi kendiyle alay edilmis hissetcek ve benim yalanci olcami dusuncek diye korkuyorum :(

Suç eşinde mi sadece? İnsanın orgazm olması icin önce kendi bedenini tanıması lazım.

dürüstçe derdine derman aramıyorsun.

beni yalancı sanacak eşim diyorsun.

yıllardır eşine orgazm oluyorum diyerek yalan söylemiyor musun.
yalancı olduğunu öğrensin. bence daha iyi olur. ilişkiniz açısından.
hiçbir erkek yalandan karısını mutlu etmek istemez. sen dürüst olsaydın o da çaba saref ederdi.

ama bence fakesin.

internette sayfa sayfa yazı varsa bu site neden var ki? burda olanlar başka yerde yok mu? insanlar bi şekilde kendilerine arkadaş yoldaş buluyor gerek hamilelik konularında gerek vajinusmusta gerek çeyiz hazırlığında ne bileyim başka bir sürü konuda. benim burda yazmamamın sebebi bu en azından. benim gibi insanlarla konuşmak tanışmak yoksa ben de biliyorum neyi nerde bulabileceğimi.

konu sahibi bu konuya bakarsan belki sana yardımcı olabilecek birileri vardır:

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/281873-orgazm-olamamaanorgazminedenleri-tedavisi.html

Pek anlamam ama artık sıkıldım bu beni orgazm yapmıyor, başka bir şeyler deneyelim desen öyle olur mu ki.Asıl ben utandım valla :26: bence gerçekten araştırsanız vardır.Hem burada da o konularla ilgili bir bölüm var yanlış hatırlamıyorsam.

eski konularına bakınca fake olmadığına karar verdim.
kusura bakma o kadar çok ısrar ettin ki kkdaki kadınların özelini öğrenmek için fake sandım.

kk daki çoğu kadının düşündüğün tarz sorunu yok bence.
olanlar da zaten derdini çözmeye çalışıyor burada senin gibi.

eşine dürüst olamıyorsun anladığım kadarıyla.
bunun için çok geç kaldığını düşünüyorsun bence.

bu sorunu çocuklar olmadan önceki 5 yıl içinde çözmüş olman gerekirdi.
ama hala geç değil.

eşine artık eskisi kadar zevk alamadığını söyle.
özel hayatınızın değişmesini istediğini söyle.
yeni şeyler deneyelim de ve deneyin bence.
özel hayat evlilikte çok önemli.
belki eşinin sık dışarı çıkmasında bunun etkisi vardır.
sadece senin için durum kötü değildir belki onun için de kötüdür.
yani yavaş yavaş itiraf et:)

Back
X