utanarak söylüyorum

Canım bende arkadaşlara katılıyorum.tüp bebek tedvisinde ta en baştan yasak koydular bana,iğnelere başladığım gün,hiç itiraz etmedik tabiki,bir bildikleri vardır elbet dr.bence eşin anlayışlı olmalı,bizim bebeklerimiz ne yazıkki,BıR GECELıK ZEVK ALMAKLA OLUŞAN BEBEKLER DEĞıL.daha dikkatli olmalıyız bence.benim ilk hamileliğimde 9 ay ve lohusalık dönemim geçene kadar eşimle kardeş gibiydik,tabiri cazise,ama bana hiç teklif bile etmedi.şimdide hamileyim ve gene biz kardeş gibiyiz ve doğuma kadarda böyle devam edecek.eşine bence teklif ettiğinde şunu söyle,biz bu bebeğe ne zorluklarla sahip olduk,şimdi 5 dakikalık zevkimiz için elimizden kaybedersek o zaman ne yaparız.

canım bence artık kızların dediği gibi biraz daha dikkat edin benim eşim inan benimle konuşurken bile dikkat ediyo bırak ilişkiyi bizim için herşeyden önemlisi doğacak olan bebeğimiz kendi zevklerimizi bir kenara kaldırdık şimdilik o zaman sigara kullanan kişilerde bir kez sigara içsinlar zevkleri deyip bence sen eşinle bu konuda tam orta yolu bulun birde sen sanki kabullenmiş gibi erkek ne yapsın diyosun ne yapacak biliyomusun senden riskleriniz kalkana kadar doktor risk görmeyene kadar uzak duracak yinede sizin zevkiniz ama bunu sanki eşini haklı görerekerkek ne yapsın tarzında söylemende biraz senin kabullenmiş olman gibi geliyo bana

Canım bende arkadaşlara katılıyorum.tüp bebek tedvisinde ta en baştan yasak koydular bana,iğnelere başladığım gün,hiç itiraz etmedik tabiki,bir bildikleri vardır elbet dr.bence eşin anlayışlı olmalı,bizim bebeklerimiz ne yazıkki,BİR GECELİK ZEVK ALMAKLA OLUŞAN BEBEKLER DEĞİL.daha dikkatli olmalıyız bence.benim ilk hamileliğimde 9 ay ve lohusalık dönemim geçene kadar eşimle kardeş gibiydik,tabiri cazise,ama bana hiç teklif bile etmedi.şimdide hamileyim ve gene biz kardeş gibiyiz ve doğuma kadarda böyle devam edecek.eşine bence teklif ettiğinde şunu söyle,biz bu bebeğe ne zorluklarla sahip olduk,şimdi 5 dakikalık zevkimiz için elimizden kaybedersek o zaman ne yaparız.

a.sa.s.

Canım eğer fazla bir şekilde içeri girmezse birşey olmaz ama senin orgazm olmaman lazım rahmini kasıyorsun zaten cinsel ilişkide maksat kadının zevk alıp rahmini kasmaması bende de cinsel ilişkiyi yasakladı dr. ama ben eşime beni heycanlandırmadığı sürece izin veriyorum ve hiçbirşey olmadı çok şükür.

Canım eğer fazla bir şekilde içeri girmezse birşey olmaz ama senin orgazm olmaman lazım rahmini kasıyorsun zaten cinsel ilişkide maksat kadının zevk alıp rahmini kasmaması bende de cinsel ilişkiyi yasakladı dr. ama ben eşime beni heycanlandırmadığı sürece izin veriyorum ve hiçbirşey olmadı çok şükür.

kaydirigubbakcemile5 Mrhb bende tam bunları yazacaktım sana orgazm olduğunda rahim kasılır tabi bebeğinde. Bu yüzden yasaklıyorlar. Benim 1. denememdi (negatif) benim eşimde duvarlara tırmanıyordu ama ben orgazm olurum da kasılırım diye yanaşmadı bile. O kadar çaba, para harcıyoruz bu yolda psikolojimizin bozulması da artısı bu işin.. yani cnm sabredin derim bende.. Ben tedaviye başladığımdan beri uzak durdum eşimden.
Keşke bizlerinde doğacak bebişleri aldığımız zevkler sonucu dünyaya gelseydi :1no2: bizler o kadar şanslı değiliz. Kaldı ki sen hamilesin bebeğinin tutunmasına babasıyla birlikte yardım edin.. vereliniortak

evt canım çok sağolun bundan sonra orgazm ve kasılma yok bendende uzak olsun kardeş gibi yatalım kardeş gibi kalkalım eşimle ben bu bebek için 3 sene bekledim

canım benim üzme kendini ama çok dikkat et lütfen..bize doktorumuz ilk 3 ay kesinlikle yasakladı ki zaten tedavinin başından beri ilişki yasaktı...daha sonrası için de ben ikiz beklediğim için riskli olabileceği düşüncesiyle ilişkiye girmeyi düşünmüyoruz eşimle. biz bu bebeklere çok zor kavuştuk. bence de eşine acıma...sonuçta en çok eziyet çeken ve bundan sonraki süreçte de hamilelik sıkıntıları yaşayacak olan sensin. sen şu anda herşeyden önemlisin. sonuçta ergenlik çağındaki insanlar değiliz.benim eşim çok bu konuda çok duyarlı sağolsun. hatta "sana ve bebişlere bir şey olmasın da ben başka bir şey istemem" diyecek olgunlukta. zaten demese bile ben olayı asla riske atmam. tabiri caizse biraz sert bir kadınımdır :) ben istemediğim sürece kimse bana dokunamaz :) böylelikle hem bebişlerimiz güvende olacak, hem içimiz rahat edecek..canım gene kendin bilirsin ama ilişki yaşamanı tavsiye etmem. birbirinize sarılın, dokunun...ama ilişki gerçekten riskli.

Allah gönlüne göre versin cnm. :ecrin_bebek: Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq::emir_bebek: Bizlere de nasip olur birgün inşallah.:Saruboceq:

vallahi 1,5 ay diye dayanacak hali kalmadı demişsin ben hiç anlamıyorum..dayansınlar efendim ..benim eşim en az 4 aydır dayanıyor gık bile demedi..üstelik lohusa halinin üstüne de bir iki ay dayancak( yeni bebişimiz oldu da...) ayrıca benim yırtığım ve dikişlerim var mecburen hem o hem ben dayanıcaz...bebk sahibi olmak kolay değil hele ki tüp bebekle hiç değil..yazık dediğin adamcağız yerine bir de bebişi düşün be güzelim..kime yazık ???!!??

sen takılma bunlara bebişini düşün, fedakarlık olmazsa annelik olmuyor ki..sağlıkla al kucağına inşallah !

bence bu konuda eşinin biraz daha titiz olması gerekli. ben defalarca denedim, hiç birinde pozitif göremedim. bir defa olsun tutsa keşke... eşiminde en az benim kadar önemseyeceğini düşünüyrum. bence riske sokmayın, bu işin cefasını hep biz kadınlar çekiyoruz lütfen eşinide bu fedakarlığa ortak et.. bu ikinize de daha iyi gelecek bence.
sağlıcakla bebişine kavuşmanı diliyorum, eşinledemutluluklar..

bence bu konuda eşinin biraz daha titiz olması gerekli. ben defalarca denedim, hiç birinde pozitif göremedim. bir defa olsun tutsa keşke... eşiminde en az benim kadar önemseyeceğini düşünüyrum. bence riske sokmayın, bu işin cefasını hep biz kadınlar çekiyoruz lütfen eşinide bu fedakarlığa ortak et.. bu ikinize de daha iyi gelecek bence.
sağlıcakla bebişine kavuşmanı diliyorum, eşinledemutluluklar..
Arkadasım dogru süylüyo dedıklerıne katılıyorum aynen canım lütfen dıkkatyasakkelime:lepi:

canım birşey olmamıştır diğe düşünüyorum ama dikkatli olmak gerekir tabi neden utanılacak birşey olsunki bende bazen merak ediyorum ama doktora da direk sorulmuyor ki
biz de 2.5 aydır beraber olmadık ilk başta iğneler ilaçlardan dolayı yok transferden sonrada yok hamile kalınca birşey olmasın diğe yok ben kalp atımı olmadığından kürtaj oldum 18 gün oldu bu sürede de yok yani bu kadar zaman geçti tabi eşim çok istiyor ama beni zorlamadı dayandı ve halen dayanıyor garibim ama şimdi diyorki yasağın bitmesine az kaldı erkekler daha zor dayanıyor ama ne yapalım dayansınlar artık sorun erkektede olsa kadındada olsa bütün denemeler bizim üzerimize yapılıyor ağrı sızıyı da biz çekiyoruz birşey olmasın diğe yine biz dikkat ediyoruz sorumluluğun %90 ı bizde onlarda biraz daha sabırlı olsunlar dimi ama

öyle haklısın tabiki canım bizde kasımın başından beri birlikte olmadık 1,5 ay oldu oda napsın mecburen doldu adam resmen yanıma yaklaşıyo olmayacağını bilio ama geri çekiliyor mecburen yüzeysel olarak yaşıyo biliosun erkekler bazı şeyler olunca mecburen yapmak zorunda biz kadınlar gibi değilki sarılıp uyuyoruz ama e haliyle adama sarılınca adam bir tuhaf oluyo sonrası malum olan oluyo başlıyo yüzeysel yaşamaya

bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım.. ve tedavi başlandığı andan itibaren ilşkiyi rafa kaldırdık.. ve bu süreç tam 6 ay.. eşimle kesinlikle bu konuyu konuşmuyoruz bile... doğum ve lohusalık dönemi bitene kadar olmayacakta.. eşinle konuşmalısın bence canım..allah korusun bebeğine bir şey olmuş olsa suçluluk duygusu insanı yer bitirir.. normal gebelik için bir şey diyemem ama tüp bebek farklı sende yaşadın biliyorsun... zorlu bir süreç.. bence şu an için sadece bebeğine odaklan..

ya canim benim doktorum transferden sonra 2 hafta yasak koymusdu biz beraber olmadimiz halde benimki negatif sonuclandi ...birsey olmaz canim normal gebelerde birlikte oluyor

Back
X